Cum pot baga serverul meu in comunitate ?

[CS16 Gaming] Intrebare

Best Answer Parvu.REVENIRE , 18 June 2015 - 12:20 PM
Salut.
CS16.ro incepe de astazi afilierea serverelor de Counter Strike 1.6 care sunt gazduite la firmele Krond si ZeroPing sau cumparate de la resellerii autorizati.
Serverele afiliate vor beneficia de categorie separata de cele cumparate de la CS16.ro, DNS, moderator forum, suport pentru server pe forum, canal TS3.
Cei care doresc afilierea serverelor trebuie sa trimita un e-mail la [email protected] cu urmatorul continut:
IP server;
DNS dorit;
User forum;
Gazduit la: Firma/reseller;
De cand este activ serverul;
Doar daca ai server hostat la 0ping /krond poti afilia aici virus.
Sper ca te-am ajutat!
Go to the full post »
Postat 18 June 2015 - 12:20 PM

Salut.
CS16.ro incepe de astazi afilierea serverelor de Counter Strike 1.6 care sunt gazduite la firmele Krond si ZeroPing sau cumparate de la resellerii autorizati.
Serverele afiliate vor beneficia de categorie separata de cele cumparate de la CS16.ro, DNS, moderator forum, suport pentru server pe forum, canal TS3.
Cei care doresc afilierea serverelor trebuie sa trimita un e-mail la [email protected] cu urmatorul continut:
IP server;
DNS dorit;
User forum;
Gazduit la: Firma/reseller;
De cand este activ serverul;
Doar daca ai server hostat la 0ping /krond poti afilia aici virus.
Sper ca te-am ajutat!
Aceasta postare a fost editata de Parvu.REVENIRE: 18 June 2015 - 12:23 PM
- Luv ya;x and TheVirus @ CS16 like this
Postat 18 June 2015 - 04:37 PM

TakeHost nu este un reseller autorizat , poftim aici o lista cu resellerii autorizati : http://forum.krond.o...torizati-krond/ .
Daca ai server de aici faci comanda , daca nu , nu te va accepta EduArT pentru ca nu ai cumparat de la acei reselleri de mai sus .
Aceasta postare a fost editata de biM. @CS16: 18 June 2015 - 04:38 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi