Salt la continut

Fotografie

[CS16] Demo Report [Nerezolvat]

• Topic inchis Acest topic e inchis
10 replies to this topic

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14
  • Country: Country Flag

Vreau si eu sa stiu daca am jucat cu wall in acest demo, va rog sa raspundeti, nu stiu cate runde are pentru ca stiu ca nu am jucat cu wall dar totusi am primit ban :)) http://www76.zippysh...9n2iO/file.html

Astept decizia, mersi anticipat.

EaZzY

EaZzY

Gamer Member

• Membru
  • 891 Postari:
  • 168 topics
  • Joined 12-February 14
Fiind adminul in cauza doresc sa postez motivul pentru care ai luat ban..sa stie cine posteaza aici ca sa nu mai caute degeaba.....

In runda a 5 a deja incepe sa umble cu tinta pe adversari...in runda a 6 a il omoara dupa cutie pe DJblue cu toate ca nu avea cum sa il vada si nici cum sa il auda pentru ca era zgomot de la armele care descarcau deci nu avea cum sa ii auda pasii....la fel si in runda 10 cand il omoara pe BGS cu acelasi sistem....parerea mea wall :).

ti-as da warn pentru post-hunt daca as putea...stii ce e ala steam dar nu stii ce e ala edit...oricum ramai cu ban...asteapta macar parerea cuiva mai mare in grad ;)

Aceasta postare a fost editata de EaZzY: 05 June 2015 - 10:39 PM

bGs @ CS16

bGs @ CS16

Member

• New Member
  • 14 Postari:
  • 5 topics
  • Joined 08-May 15
Hmm ... Nu imi pot da seama :(
Dar totusi pretind ca este wall pe acolo :|

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 2272 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14

EaZzY, on 05 Jun 2015 - 8:25 PM, said:

Fiind adminul in cauza doresc sa postez motivul pentru care ai luat ban..sa stie cine posteaza aici ca sa nu mai caute degeaba.....

In runda a 5 a deja incepe sa umble cu tinta pe adversari...in runda a 6 a il omoara dupa cutie pe DJblue cu toate ca nu avea cum sa il vada si nici cum sa il auda pentru ca era zgomot de la armele care descarcau deci nu avea cum sa ii auda pasii....la fel si in runda 10 cand il omoara pe BGS cu acelasi sistem....parerea mea wall  :)

te rog frumos nu iti mai adu toti slabii de pe server sa isi dea cu parerea avand in vedere ca nici macar nu a dat download la demo, multumesc

in priviinta demo-ului, e fy snow, joci cu sunet, te astepti de unde vin adversarii si auzi pasi, daca tu nu esti obisnuit cu asta imi pare rau, da si tu steam-ul ala mai de parte te rog, nu stii sa il folosesti.

DeEn

DeEn

Addicted Member

• Membru
  • 301 Postari:
  • 52 topics
  • Joined 05-May 14

Eazzy de Valvari ca tine-s satul tata:*. Nu vad nici o faza de wall, si sa stii si tu taticule, daca te prind cei de la EAC sau VAC cu cea mai mica tentativa de cod iei ban, si nu iti convine crede-ma ;). Putini care au scapat nepedepsiti.

Dupa cum am spus, nici o faza de wall, e snow pana mea se aude tot, depinde de ce rapandule de casti ai, sau ce sunet ai. 

Edit: Alt valvar, Wiz prietene tot ce zboara nu se mananca tata. Crede-ma ca am destula experienta in cat sa imi dau o parere despre acest demo;)!

Aceasta postare a fost editata de DeEn: 05 June 2015 - 11:24 PM

Daginho

Daginho

Fost Moderator

• Retired
  • 1591 Postari:
  • 313 topics
  • Joined 03-April 12

Asteptam parerea unui membru, care chiar sa pricepe la asa ceva!

Rog, sa nu se "implice" toti nepriceputii, care vor +1 la Post-uri!

Astept parerea unui membru "old", care se pricepe!

• YvY likes this

Horst Goebel

Horst Goebel

Ultras Member

• Membru
  • 582 Postari:
  • 138 topics
  • Joined 25-March 13

In runda a 5 a deja incepe sa umble cu tinta pe adversari...in runda a 6 a il omoara dupa cutie pe DJblue cu toate ca nu avea cum sa il vada si nici cum sa il auda pentru ca era zgomot de la armele care descarcau deci nu avea cum sa ii auda pasii....la fel si in runda 10 cand il omoara pe BGS cu acelasi sistem....parerea mea wall :).

ti-as da warn pentru post-hunt daca as putea...stii ce e ala steam dar nu stii ce e ala edit...oricum ramai cu ban...asteapta macar parerea cuiva mai mare in grad ;)

Tin sa te contrazic putin. In runda a 6a cand il omoara pe djblue, se aude cand trece djblue si se ascunde, si in plus de asta, chiar il vede, daca te uiti cu viteza 1/4 o sa-l vezi si tu.

Nu vad nimic suspect in acel demo. Harta e mica, se aud pasii, nici o faza clara de wall.

Sunt de parere ca jucatorul respectiv nu s-a folosit de wall pe durata demo-ului prezentat.

• utzu likes this

Junky im return

Junky im return

Platinum Member

• Membru
  • 1150 Postari:
  • 328 topics
  • Joined 20-February 14

DeEn, on 05 Jun 2015 - 9:17 PM, said:

Eazzy de Valvari ca tine-s satul tata:*. Nu vad nici o faza de wall, si sa stii si tu taticule, daca te prind cei de la EAC sau VAC cu cea mai mica tentativa de cod iei ban, si nu iti convine crede-ma ;). Putini care au scapat nepedepsiti.

Dupa cum am spus, nici o faza de wall, e snow pana mea se aude tot, depinde de ce rapandule de casti ai, sau ce sunet ai. 

Edit: Alt valvar, Wiz prietene tot ce zboara nu se mananca tata. Crede-ma ca am destula experienta in cat sa imi dau o parere despre acest demo;)!

Denn : Eazzy are steam, in urma cu 1-2 luni nici tu nu aveai steam asa ca nu mai zi ca esti mare steamer ca esti 0 barat .

Wiz. K., on 05 Jun 2015 - 9:22 PM, said:

Asteptam parerea unui membru, care chiar sa pricepe la asa ceva!

Rog, sa nu se "implice" toti nepriceputii, care vor +1 la Post-uri!

Astept parerea unui membru "old", care se pricepe!

Wizz, nu stiu de ce se baga Deen asta daca nu stie ce-i cu viata lui , cica "experienta" =))

--Twist--, on 05 Jun 2015 - 8:30 PM, said:

te rog frumos nu iti mai adu toti slabii de pe server sa isi dea cu parerea avand in vedere ca nici macar nu a dat download la demo, multumesc

in priviinta demo-ului, e fy snow, joci cu sunet, te astepti de unde vin adversarii si auzi pasi, daca tu nu esti obisnuit cu asta imi pare rau, da si tu steam-ul ala mai de parte te rog, nu stii sa il folosesti.

Nu e wall ... Omul joaca la sunet .

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 2272 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14

fearleZZ, on 06 Jun 2015 - 08:32 AM, said:

Denn : Eazzy are steam, in urma cu 1-2 luni nici tu nu aveai steam asa ca nu mai zi ca esti mare steamer ca esti 0 barat .

Wizz, nu stiu de ce se baga Deen asta daca nu stie ce-i cu viata lui , cica "experienta" =))

Nu e wall ... Omul joaca la sunet .

Eu sunt in demo, normal ca nu e wall...

Țin sa te anunț am primit unban si cred ca stiu mult mai bine ca tine ce e ăla edit sau plus 1 având in vedere ca am avut moderator aici luni bune.

Cât despre demo, cei de aici ti au demonstrat ca nu e wall, utzu da edit la ce am spus eu cu părerea ta si da tc, te pup

EaZzY

EaZzY

Gamer Member

• Membru
  • 891 Postari:
  • 168 topics
  • Joined 12-February 14

--Twist--, on 06 Jun 2015 - 09:32 AM, said:

Eu sunt in demo, normal ca nu e wall...
Țin sa te anunț am primit unban si cred ca stiu mult mai bine ca tine ce e ăla edit sau plus 1 având in vedere ca am avut moderator aici luni bune.
Cât despre demo, cei de aici ti au demonstrat ca nu e wall, utzu da edit la ce am spus eu cu părerea ta si da tc, te pup

Off. FLACAU nu trebuie sa tii sa ma anunti tu ca ai primit unban.daca ai primit unban sa stii ca eu am fost de acord sa primesti unban avand in vedere ca sunt fondatorul acelui server.nu mai folosi aere de superioritate daca nu vrei sa se reactiveze banul ;). Nu mai faceti chat aiurea si incheiati subiectul

utzu

Pentru ce ai scris despre comunitate o sa imi permit sa nu raspund la demo

Locked

• B I M likes this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi