Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16-Lifestyle] SOC!La ce renunta femeile din SUA?!?!

• Please log in to reply
4 replies to this topic

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Country: Country Flag

Intr-o emisiune online,2 vlogarite celebre in SUA au dezvaluit ca au renuntat la hartia igienica!!!

Bineinteles ca lumea a fost socata si au venit intrebari cu miile.De ce?Cum se descurca?

Ei bine,motivul este unul surprinzator:au renuntat la hartia igienica sa protejeze mediul si sa faca economie!?!

Intrebate cum se descurca acestea au spus ca folosesc carpe de flanela reutilizabile:la 2-3 zile baga carpele folosite in masina de spalat!

""În acest răstimp nu se formează niciun miros", susține Angela Davies

article-2547585-1B09CEAF00000578-532_634

Kathleen Quiring a dus lucrurile un pas mai departe și a renunțat cu totul la șampon, din dorința de a avea un stil de viață mai simplu.(nu mai foloseste sampon de 5 ani).

• Nu se impune model de postare,vreau sa va spuneti parerea in legatura cu actiunea femeilor/cu stilul lor "eco"de viata.
  • Argumentati raspunsurile pentru a evita sanctionarea(+15 cuvinte).

• Luv ya;x and Cristi.Laur like this

Cristi.Laur

Cristi.Laur

Banned

• Banned
  • 185 posts
  • 13 topics
  • Joined 31-March 15

Se sterg la fund cu carpe dar folosesc masina de spalat care nu e tocmai "eco"  pe o parte protejeaza mediul pe alta nu.Economie la hartie igienica , sa fim seriosi. Nu dam bani pe hartie dar utilizam masina de spalat  sa ne spalam carpulitele .Daca chiar vor sa fie eco , sa nu mai foloseasca nici masina de spalat pentru protejarea mediului.

Cred ca au vrut sa iasa in evidenta cu ceva  si asta era un mod care atrage atentia.

ps: Le recomand sa foloseasca URZICI.

• KRIMEX and Alexandru1995 like this

Diego Costa

Diego Costa

Gold Member

• Membru
  • 618 posts
  • 69 topics
  • Joined 08-June 13

Kathleen Quiring , de aceasta femeie am auzit si eu la stiri cu ceva timp in urma..Nu mai foloseste sampon pentru ca tot avea matreata si un scalp uscat sau ceva in genul..Si eu am cam aceeasi problema cu scalpul dar tot ma spal :)) cu sampoane naturale de la Catena  , sunt foarte bune , eu recomand ;))

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15

ele incearca sa protejeze mediul si bine fac! Ca le spala cu masina de spalat cum a zis cristi.laur ele macar inceraca sa protejeze mediul nu ca alti oamnei care nu le pasa deloc! 

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13

Putea sa protejeze mediul si prin alta metoda,nu cred faza cu''nu se formeaza miros in 3 zile'',e ca si cum nu ai trage apa 3 zile si ar fi miros de ocean in baie..+ca are un copil>ce va face copilul la gradinita/scoala/liceu?Va sta cu carpe dupa ea si eventual cu o punga sa nu le arunce?

La faza cu samponul sa zicem ca nu e exagerat,poate foloseste sapun (si tot aia e).

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users