Jump to content

Photo

[CS16] Nu toleram

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
12 replies to this topic

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag
De cateva zile bune, au inceput ownerii sa isi faca reclama pe alte servere din comunitate, va rog incetati, aceasta reclama va duce la eliminarea serverului din comunitate. Suntem o comunitate, nu dusmani.
Cei care ati facut/aveti de gand sa faceti reclama pe servere, indiferent daca este din comunitate sau nu, incetati.

Important! Daca aveti pe server pluginul care bindeaza anumite taste, si ati adaugat reclama, dezactivati-l pana nu ajungeti sa fiti exclusi din comunitate.
  • pandaru SRL and GRIEZMANN like this

DMG# V!b3r #COX#

DMG# V!b3r #COX#

Acces radiat

• Banned
  • 420 posts
  • 71 topics
  • Joined 16-August 11
Pot sa adaug pls ? Pluginul care e pus de EduarT cu cenzurarea Nickului Ex: Connect.Cs16 in CS16... Lasatil asa nu editati cu Ex: Connect.Cs16 in Sv.Cs16.Ro pt ca si asta e considerata publicitate, playerii redirectionati de pe alt sv vor face automat publicitate prin Nick :)

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3341 posts
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
Pluginu acela schimba nick-ul in " CS16 - 5 / CS16 - 1 / CS16 - 2 "

DMG# V!b3r #COX#

DMG# V!b3r #COX#

Acces radiat

• Banned
  • 420 posts
  • 71 topics
  • Joined 16-August 11
Poi da, dar unii il modifica sa schimbe nickul in NumeServer.Cs16.Ro eu la aia ma refer :|

EduArT

Acel plugin modifica numele jucatorilor cat timp sunte conectati pe serverul respectiv. La un reconect sau la o conectare pe alt server nick-ul revine la forma initiala. Cei cu reclema Nume.CS16.ro adminii efectiv le schimba nick-ul.

DMG# V!b3r #COX#

DMG# V!b3r #COX#

Acces radiat

• Banned
  • 420 posts
  • 71 topics
  • Joined 16-August 11
sau asa ;))

*ReXtoN*

*ReXtoN*

Fost Moderator Global

• Retired
  • 3993 posts
  • 120 topics
  • Joined 10-December 10
mie nu mi se pare nimic rau in a schimba numele prin acel plugin sau chiar de catre admini. daca un player are numele recorestpunzator , eu il schimb in iasi.cs16.ro, fiindca el se va duce pe alte si alte sv, si astfel imi va face reclama. Sv-rele respective nu sunt obligatoriu din comunitate. Eu nu fac asta spre a atrage jucatori de pe celelalte sv din comunitate ci din afara ei. Adminii de pe sv-rele din comunitate unde, sa zicem , ca din greseala ajung jucatori cu numele schimbat de mine, il pot modifica la fel. Eu nu ma supar daca cineva ajunge pe sv meu cu numele sv.cs16.ro fiindca si eu la randul meu il schimb. si mi se pare normal.

-Liquir-

-Liquir-

Platinum Member

• Membru
  • 1081 posts
  • 112 topics
  • Joined 17-May 11
Verdeee good job pentru post....poate acei indivizi baga si ei la cap ceea ce trebuie sa se intample intr-o cumunitate,intr-o familie

1234

1234

Fost Administrator

• Retired
  • 4228 posts
  • 238 topics
  • Joined 07-June 11
http://shareimage.ro...f5uk3g862jm.jpg

Multumesc.

BugsBunny

BugsBunny

Fost Moderator

• Retired
  • 1711 posts
  • 140 topics
  • Joined 27-March 11

http://shareimage.ro...f5uk3g862jm.jpg

Multumesc.

Mda , oameni astia au o nesimtire foarte mare 1234 trebuie banati astefeli de playeri parerea mea. Si eu am prin la fel la mine pe server , mai zic cand cu nicku e altcv dar sa faca reclama la un sv din comunitate ? Fara nici un bind ? Trebuie luate ceva masuri:)

th3#afk

th3#afk

Fost Administrator

• Retired
  • 3557 posts
  • 318 topics
  • Joined 08-August 11

Acel plugin modifica numele jucatorilor cat timp sunte conectati pe serverul respectiv. La un reconect sau la o conectare pe alt server nick-ul revine la forma initiala. Cei cu reclema Nume.CS16.ro adminii efectiv le schimba nick-ul.

de unde luam acel plugin?

Verdeee

Verdeee

Founder

• Topic Starter

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10
Il ai in server, daca nu: http://forums.allied...ad.php?p=147257 , daca nu te descurci lasa ticket.

p0p^CoRnn-

p0p^CoRnn-

Advanced Member

• Membru
  • 168 posts
  • 24 topics
  • Joined 13-September 11
Am vazut k acel player a facut reclama la severu meu.Cei din staffu nostru nu a pus pe nimeni sa faca reclame pe serverele din comunitate sau pe alte servere.Imi cer scuze pentru acel player desi nu am nici o vina:|

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users