De cateva zile bune, au inceput ownerii sa isi faca reclama pe alte servere din comunitate, va rog incetati, aceasta reclama va duce la eliminarea serverului din comunitate. Suntem o comunitate, nu dusmani.
Cei care ati facut/aveti de gand sa faceti reclama pe servere, indiferent daca este din comunitate sau nu, incetati.
Important! Daca aveti pe server pluginul care bindeaza anumite taste, si ati adaugat reclama, dezactivati-l pana nu ajungeti sa fiti exclusi din comunitate.

[CS16] Nu toleram
Started By
Verdeee
, Nov 02 2011 03:19 PM
Posted 02 November 2011 - 03:19 PM

- pandaru SRL and GRIEZMANN like this
Posted 02 November 2011 - 05:03 PM

Pot sa adaug pls ? Pluginul care e pus de EduarT cu cenzurarea Nickului Ex: Connect.Cs16 in CS16... Lasatil asa nu editati cu Ex: Connect.Cs16 in Sv.Cs16.Ro pt ca si asta e considerata publicitate, playerii redirectionati de pe alt sv vor face automat publicitate prin Nick

Posted 02 November 2011 - 05:07 PM

Posted 02 November 2011 - 05:11 PM

Posted 02 November 2011 - 08:37 PM

Acel plugin modifica numele jucatorilor cat timp sunte conectati pe serverul respectiv. La un reconect sau la o conectare pe alt server nick-ul revine la forma initiala. Cei cu reclema Nume.CS16.ro adminii efectiv le schimba nick-ul.
Posted 02 November 2011 - 09:29 PM

Posted 02 November 2011 - 10:10 PM

mie nu mi se pare nimic rau in a schimba numele prin acel plugin sau chiar de catre admini. daca un player are numele recorestpunzator , eu il schimb in iasi.cs16.ro, fiindca el se va duce pe alte si alte sv, si astfel imi va face reclama. Sv-rele respective nu sunt obligatoriu din comunitate. Eu nu fac asta spre a atrage jucatori de pe celelalte sv din comunitate ci din afara ei. Adminii de pe sv-rele din comunitate unde, sa zicem , ca din greseala ajung jucatori cu numele schimbat de mine, il pot modifica la fel. Eu nu ma supar daca cineva ajunge pe sv meu cu numele sv.cs16.ro fiindca si eu la randul meu il schimb. si mi se pare normal.
Posted 03 November 2011 - 08:25 PM

Verdeee good job pentru post....poate acei indivizi baga si ei la cap ceea ce trebuie sa se intample intr-o cumunitate,intr-o familie
Posted 03 November 2011 - 10:14 PM

Posted 03 November 2011 - 10:37 PM

Mda , oameni astia au o nesimtire foarte mare 1234 trebuie banati astefeli de playeri parerea mea. Si eu am prin la fel la mine pe server , mai zic cand cu nicku e altcv dar sa faca reclama la un sv din comunitate ? Fara nici un bind ? Trebuie luate ceva masuri:)http://shareimage.ro...f5uk3g862jm.jpg
Multumesc.
Posted 03 November 2011 - 10:58 PM

Acel plugin modifica numele jucatorilor cat timp sunte conectati pe serverul respectiv. La un reconect sau la o conectare pe alt server nick-ul revine la forma initiala. Cei cu reclema Nume.CS16.ro adminii efectiv le schimba nick-ul.
de unde luam acel plugin?
Posted 04 November 2011 - 12:22 PM

Il ai in server, daca nu: http://forums.allied...ad.php?p=147257 , daca nu te descurci lasa ticket.
Posted 18 November 2011 - 12:37 AM

Am vazut k acel player a facut reclama la severu meu.Cei din staffu nostru nu a pus pe nimeni sa faca reclame pe serverele din comunitate sau pe alte servere.Imi cer scuze pentru acel player desi nu am nici o vina:|
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users