Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Abuz

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

EaZzY

EaZzY

Gamer Member

• Membru
  • 891 posts
  • 168 topics
  • Joined 12-February 14
  • Country: Country Flag

vreau sa stiu chiar meritam 4 warning points pentru un nesimtit care da ban la tot serverul??? da am exagerat cu limbajul dar nu s-a plans nimeni.....adica poate meritam 1, 2 puncte dar nu 4.......plus 24 de ore suspend la cont....vreau sa vad si eu unde scrie ca pentru ce am zis meritam 4 puncte warn.....si voiam sa intreb dupa cat timp expira warnurile.....
  • Edit1. Vreau sa adaug faptul ca nu e o reclamatie...voiam doar sa inteleg ce e cu astea 4 puncte....si am facut contul ala pentru ca erau probleme pe server....oricum vreau sa raman cu asta...,fac cerere de banare pt contul ala?

Edited by Skybba, 24 April 2015 - 09:19 AM.

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 posts
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14

au ei un topic unde tu nu ai acces sa intri, in care verde sau eduart au postat injuraturile/jignirile pe puncte de warn
warn ul expira la 7 zile de la primirea acestuia
mersi de warn( pt viitor)

Edited by Luv ya;x, 24 April 2015 - 07:03 AM.
In topic posteaza doar reclamantul/reclamatul si fondatorii/administratorii.

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13

1.Indiferent de problemele create pe server de un anume player/admin etc exista categorie special destinata ownerilor unde ii pot posta sa atentioneze restul membrilor forumului.

2.Scopul nu scuza mijloacele.

3.

• Limbaj grad II

​Se da pentru: injurii "usoare" .

• Limbaj grad III

Se foloseste in cazurile unde, toti membrii familiei sunt luati la rost ...
Are 10 puncte warn, iar membru primeste suspend pentru 10 zile

ASADAR,daca ai sta sa analizezi cum ai vorbit cred ca te poti incadra si la grad III.

4.Chiar tu recunosti ca ai exagerat cu limbajul insa cu toate astea faci reclamatie.

Trebuie sa intelegeti ca indiferent de problema este important sa vorbim civilizat,cred ca era mai ok daca faceai o cerere unban frumoasa/fara circ>respectivul primea ban si punct.

Nu se merita sa ne facem nervi/sa vorbim urat in starea de nervozitate pentru cineva care poate nu e suficient de matur sa admineze corect si fara a crea probleme si sa riscam si sanctiuni pe forum.

O sa va rog sa va abtineti de la comentarii pana la o decizie a unuia dintre fondatori sau a administratorului.

Skybba daca mai doresti sa adaugi ceva foloseste butonul de edit.

P.S: Nu era nevoie sa iti faci inca un cont( http://forum.cs16.ro...r/178592-eazzy/ )pana iti expirau cele 24h,sa nu zici ca-s scorpie>zi cu ce cont vrei sa ramai;) 

Edit.:da,poti face cererea de banare cont

Edited by Luv ya;x, 24 April 2015 - 10:35 AM.

• IGiveyouHS ;x and Cristi.Laur like this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Forumul acorda automat sanctiunile pe baza punctelor de warn. Limbajul trebuie sa fie civilizat, nu se accepta scuze.

• utzu, snakeeyes; and IGiveyouHS ;x like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users