Aceasta postare a fost editata de ;- Eminesjake H: 17 April 2015 - 11:23 PM
Ai toate raspunsurile la intrebarea ta mai jos.Locked here.
Best Answer Luv ya;x , 17 April 2015 - 08:31 AM
PUTINA ATENTIE IN FTP NU STRICA NIMANUI;)
Serverele ce au in ip "30" sunt modificate in "25".Exemplu: daca ip-ul era 93.119.30.-- acum este 93.119.25.--
Daca ai/aveti serverele la favorite cu vechiul ip tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti si sa adaugati iar(dupa nume)serverul/serverele in cauza.
Astept sa imi zici daca de aici a fost si problema ta.
Go to the full post »
Aceasta postare a fost editata de ;- Eminesjake H: 17 April 2015 - 11:23 PM
Ai toate raspunsurile la intrebarea ta mai jos.Locked here.
Asteptati,nu va impacientati asa repede...cel mai probabil au o mica defectiune cei de pe cs16Gaming care sigur se va rezolva curand.,nu esti singuru cu problema asta..toate serverele sunt ,,oprite''
Edit:
Vad ca nici panelu de comanda de la ZeroPing pentru server management nu merge, cine stie...shit happens.
Aceasta postare a fost editata de AimeR-: 16 April 2015 - 11:20 PM
PUTINA ATENTIE IN FTP NU STRICA NIMANUI;)
Serverele ce au in ip "30" sunt modificate in "25".Exemplu: daca ip-ul era 93.119.30.-- acum este 93.119.25.--
Daca ai/aveti serverele la favorite cu vechiul ip tot ce trebuie sa faceti este sa stergeti si sa adaugati iar(dupa nume)serverul/serverele in cauza.
Astept sa imi zici daca de aici a fost si problema ta.
Asteptati,nu va impacientati asa repede...cel mai probabil au o mica defectiune cei de pe cs16Gaming care sigur se va rezolva curand.,nu esti singuru cu problema asta..toate serverele sunt ,,oprite''
Edit:
Vad ca nici panelu de comanda de la ZeroPing pentru server management nu merge, cine stie...shit happens.
imi poti pune un print sa vad despre ce e vorba? cu toate ca nu ai pus bine intrebarea aici dar ma rog...
edit:nu merg serverele de la zero ping nici al meu
Am si vorbit aseara.
Toate serverele de la ZeroPing au fost cazute , inca astept sa aflu si eu motivul.
Cei drept nu mai e ce era odata ZeroPing. Vad ca acum sa remediat problema sa speram ca nu o sa se mai intample.
Nu are nici o legatura Cs16 Aimer.
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi