Jump to content

Photo

PluginsPlugin connect admins

• Please log in to reply
3 replies to this topic

Roko

Roko

Fost Resource Team

• Retired
  • 171 posts
  • 22 topics
  • Joined 09-April 14
  • Country: Country Flag

Posted Image

File Name: Plugin connect admins

File Submitter: Roko

File Submitted: 15 Apr 2015

File Category: Plugins

Acest plugin anunta intrarea adminilor pe server, in functie de grad, cu sunete si mesaje hud. Admini+grade: 1.Owner - abcdefghijklmnopqrstu 2.God - bcdefghijkl 3.Semi-God - bcdefghijk 4.Administrator - bcdefij 5.Moderator - bil 6.Slot - bi

Imagine aleatorie

Click here to download this file

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Retired
  • 326 posts
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14

am facut dupa amx_Who si sper sa fie mai usor pentru owneri 

DESCRIERE: admins_connect_and_disconnect arata un mesaj pe ecran "Fondatorul %s s'a conectat pe server" eu am pus fondator ca era mai simplu, asa arata cu fiecare grad

amx_who arata admini in consola cu admin_Who

NUME: admins_connect_and_disconnect + amx_who
AUTOR: Bumi
VERSIUNE: -

1. Adaugati admins_connect_and_disconnect.amx + amx_who.amx in addons/amxmodx/plugins
  2. Adaugati admins_connect_and_disconnect.sma + amx_who.sma in addons/amxmodx/scripting
  3. Intrati in addons/amxmox/configs/plugins.ini si adaugati urmatoarea linie:admins_connect_and_disconnect.amxx si dai enter si scrii amx_who.amxx

Atentie!! pentru a functiona plugin-ul admins_connect_and_disconnect corect necesita amx_who facut de mine pentru ca gradele de la admins_connect_and_disconnect sunt in sma .

Download =>https://mega.co.nz/#...FCJtLjNbPc3YSD8

Edited by E.W Bumi, 07 May 2015 - 05:01 PM.

-RoEN-AimeR

-RoEN-AimeR

Banned

• Banned
  • 896 posts
  • 129 topics
  • Joined 22-March 13

Este bun pluginul, dar parerea mea ca este cam cu dute vino...Nu ar fi bun tocmai din cauza ca anunta intrarea unui admin,astfel,depistarea si sanctionarea unui codat care se va sesiza de intrarea unui admin va fii mai dificila..

Dar si bun in acelasi timp din aceeasi cauza,ca poate se simte si el si scoate codu sau iese..nu stiu ce sa zic...

Good job totusi.

EaZzY

EaZzY

Gamer Member

• Membru
  • 891 posts
  • 168 topics
  • Joined 12-February 14

Mie unul nu imi place acest plugin...cum zice si Aimer daca se anunta intrarea unui admin e normal ca un codat ori scoate codul ori iese...deci nu o sa reusim sa scapam de ei niciodata....

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users