- Numele moderatorului reclamat: Eminescu.
- Motivul reclamatiei: Imi da note. Snake zice ca lui personal nu ii place partea din spate. Eu zic ca ei mereu strica ceva si acea fiind spatele , cica am spus acelasi lucru. El chiar nu mai respecta regulamentul e a 5 reclamatie pe care o are in curs de o luna .
- Link catre topic / Printscreen: Aici
Si print.
Si cica nu e obligat sa imi raspunda la Pm -- Aici
Luati masuri , deja devine enervanta aceasta situatie.
Edit: Am zis ca toate modelele nu au spatele tocmai Ok.
Nu numai acel model , dar el vede ca e la fel.
Sa asteptam decizia lui Artick.
Nu trebuia sa postezi Kobe .
Edit2: "Dar mereu trebuie sa strice ceva la Design si cam la toate le strica spatele cum a facut si in cazul acesta."
Stai sa iti descifrez , ca sa intelegi : Dar mereu trebuie sa strice ceva (cei de la alfa) la design si cam la toate(masinile/modelele facute de ei) le strica spatele(dinou cei de la Alfa Romeo) cum a facut si in cazul acesta.
Mie nu mi se pare ca e lafel cu ce a zis Snake.
Si daca un membru iti cere , vreau sa stiu si eu de ce am primit aia , ar fii cazul sa explici , zic eu.
Edit3: Nu cred ca Kobe24 te-a tras la raspundere , el te-a dat in primul rand un sfar si in al doilea a zis cum se vede ceea ce ai facut tu la reclamatia anterioara. Nu prea vad unde te-a tras la raspundere.
Edit4
Ce sa zic, sunteti toti o apa si-un pamant.
Cronos, esti un copil invidios, nici n-am cuvinte sa va descriu la cat de retar*** puteti fii unii dintre voi. Il ataci pe Eminescu la fiecare pas pe care-l face din cauza ca el a primit Super-Moderator inaintea ta si tu ai ramas la Moderator, acum ai ramas si fara acel grad, ceea ce ma incanta.
BYGA sau Nexow, care esti, daca nu mai esti in aceasta comunitate si ai fost respins din nou, trebuie sa vii aici sa ii ataci pe toti ?
Clanu' Pedala, tu, Cronos si Kobe, eu as zice sa va vedeti toti de treaba voastra pentru ca niciunul nu sunteti mai presus de Eminescu.
Asta este o reclamatie pentru un Note (avertisment) nici decum warn.
SUNTETI PATETICI TOTI, NISTE COPII RATATI FARA VIITOR !!!
Sa bagat si musca..tu cine mai esti si cu ce scop vii sa comentezi aici ?
Draga eminescu acum nu mai dai warn ?.
Vad ca te uiti la topic da nu iei nici o masura , frumos
Aceasta postare a fost editata de -CronoS;: 11 April 2015 - 08:32 PM