Jump to content

- Advertisement -
Photo

Abuz ;- Eminesjake H

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Banned
  • 1869 posts
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13
  • Country: Country Flag
  • Numele moderatorului reclamat: Eminescu.
  • Motivul reclamatiei: Imi da note. Snake zice ca lui personal nu ii place partea din spate. Eu zic ca ei mereu strica ceva si acea fiind spatele , cica am spus acelasi lucru. El chiar nu mai respecta regulamentul e a 5 reclamatie pe care o are in curs de o luna :|.
  • Link catre topic / Printscreen: Aici

Si print.

Si cica nu e obligat sa imi raspunda la  Pm -- Aici

Luati masuri , deja devine enervanta aceasta situatie.

Edit: Am zis ca toate modelele nu au spatele tocmai Ok.

Nu numai acel model , dar el vede ca e la fel. 

Sa asteptam decizia lui Artick.

Nu trebuia sa postezi Kobe :D.

Edit2: "Dar mereu trebuie sa strice ceva la Design si cam la toate le strica spatele cum a facut si in cazul acesta."

Stai sa iti descifrez , ca sa intelegi :  Dar mereu trebuie sa strice ceva (cei de la alfa) la design si cam la toate(masinile/modelele facute de ei) le strica spatele(dinou cei de la Alfa Romeo) cum a facut si in cazul acesta.

Mie nu mi se pare ca e lafel cu ce a zis Snake. :)

Si daca un membru iti cere , vreau sa stiu si eu de ce am primit aia , ar fii cazul sa explici , zic eu.

Edit3: Nu cred ca Kobe24 te-a tras la raspundere , el te-a dat in primul rand un sfar si in al doilea a zis cum se vede ceea ce ai facut tu la reclamatia anterioara. Nu prea vad  unde te-a tras la raspundere.

Edit4

Ce sa zic, sunteti toti o apa si-un pamant.

Cronos, esti un copil invidios, nici n-am cuvinte sa va descriu la cat de retar*** puteti fii unii dintre voi. Il ataci pe Eminescu la fiecare pas pe care-l face din cauza ca el a primit Super-Moderator inaintea ta si tu ai ramas la Moderator, acum ai ramas si fara acel grad, ceea ce ma incanta.

BYGA sau Nexow, care esti, daca nu mai esti in aceasta comunitate si ai fost respins din nou, trebuie sa vii aici sa ii ataci pe toti ?

Clanu' Pedala, tu, Cronos si Kobe, eu as zice sa va vedeti toti de treaba voastra pentru ca niciunul nu sunteti mai presus de Eminescu.

Asta este o reclamatie pentru un Note (avertisment) nici decum warn.

SUNTETI PATETICI TOTI, NISTE COPII RATATI FARA VIITOR !!! 

Sa bagat si musca..tu cine mai esti si cu ce scop vii sa comentezi aici ?

Draga eminescu acum nu mai dai warn ?.

Vad ca te uiti la topic da nu iei nici o masura , frumos :)

Edited by -CronoS;, 11 April 2015 - 08:32 PM.

• yLLuSioN, - A1S -, pySty23 and 3 others like this

pySty23

pySty23

Fost Moderator

• Retired
  • 1258 posts
  • 122 topics
  • Joined 06-February 14

Stiu ca nu am voie sa postez dar asa ceva nu se face,din moment ce eu nu i-am dat note pentru ca am crezut ca prima data a facut post-hunt cand a zis chestia cu"cei de la Alfa Romeo business " dar dupa nu a fost aceeasi idee cum a zis si mai sus snake a zis ca spatele o dezavantajeaza si CronoS a zis ca designul din spate o strica nu e post hunt.

P.s. Astept Warn
P.s.2 Artick stiu ca ai zis ca vorbim ca tatele dar asa ceva nu e frumos din partea lui,si ai mai zis ca sa nh mai tragem noi concluzie dar acum nu m-am putut abtine

Edited by ;- Eminesjake H, 11 April 2015 - 01:53 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori

• snakeeyes;, z e u l i K E ; and Terror12 like this

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 posts
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
Am 5 reclamatii intr-o singura luna din cauza unor persoane,care bineinteles ''sar de cur in sus'',fara sa gandeasca de cel putin doua ori inainte de a face un abuz si mai ales isi permit sa spuna despre mine orice le tuna in cap.(S-a concretizat vreo reclamatie pana acum si nu stiu eu,ca ai impertinenta sa spui ca eu ''incalc regulamentul''.)
Chiar nu sunt obligat sa-i raspund la PM unei persoane care o atitudine si un comportament total gresit fata de un membru al staff-ului,crezand ca ''eu am ceva cu el'' si mai ales nu cred ca esti persoana potrivita sa ma tragi la raspundere in acea maniera prin PM pentru deciziile mele(Nu inseamna ca daca imi fac treaba asa cum trebuie ,trebuie sa am ceva de impartit cu cineva sau ca port ranchiuna pe x sau y,asa cum se procedeaza in cazul tau si altor persoane.)Am ajuns mai nou sa ma traga la raspundere si un moderator si sa-mi spuna ''ca nu e frumos ce a ce fac'' --> 2r7u5cg.png
Foarte mult tupeu,dar este un proverb ''cine seama se aduna''.
Strict legat de avertsimentul*(trebuia warn pentru nesimtire,dar asta e alta treaba) pe care l-ai primit,te-ai legat exact de 2 lucruri pe care le-ai vazut mai sus la un membru.(Prima propozitie identica,iar la a doua propozitie ai schimbat doar exprimarea,ideea fiind aceasi ca spatele ''strica masina''.) Un argument/o idee noua pentru acel topic n-am vazut din partea ta.

Astept decizia unui fondator/administrator.

Edit:Am editat post-ul,deoarece sunt de pe telefon,iar unii oameni sunt plecati in timpul sarbatorilor pascale.(Eu ce am avut de zis am spus,nu editez ca sa-mi fie mie bine.'')
La fel ca snake n-ai avut nimic ce sa reprosezi de masina in general,dar imediat si tu te legi de spate.(repet alta maniera de exprimare,insa n-am cu cine sa ma inteleg.)

Edit2: Eram sigur ca o sa vii cu aceleasi mizerii de care sunt satul pana la ceruri.Se vede ca-ti bagi unghea in gat de necaz din multe motive pe care nu stau sa le enumar si deabia astepti un topic de asta in care sa-ti arati marea frustrare in care traiesti.(Mi-ar fi rusine,nici de Pasti,nu incetezi cu obiceiurile astea.) Minti de ingheata apele si este pacat ca multe persoane se lasa influentate de un mic copil ce are un limbaj demn de un fost S.M.
Nu iti dau satisfactie amice.(Deja incep sa te privesc cu ironie,n-are rost sa acord atentie unor persoane ca tine de cea mai joasa speta.

Acum a vazut toata lumea cine esti cu adevarat si a mai vazut inca odata lumea din ce cauza inchid topic-urile temporar.

Edit3:Am spus foarte clar ca "atat am avut de zis",insa nu ma pot abtine,deoarece deja nesimtirea ajunge la o cota maxima.(Va deranjeaza cand un membru obisnuit va spune "verde in fata" ce fel de indivizi sunteti si ca nu apreciaza acest show gratuit,specific romanesc.)
Apropo trace,pe tine "te-a bagat cineva in seama",ca iti permiti sa aberezi in acest topic si sa comentezi cu texte "vorbesti si tu fara sa te afli in treaba".
Te-ai ales si cu un al doilea warn pentru limbaj,impertinenta,minciuni si circ de 2 lei.(tot post-ul tau intra la acuzatii fara dovezi/atacuri la persoana etc.)

Edited by ;- Eminesjake H, 11 April 2015 - 10:26 PM.
Atat am avut de zis !

• COSMIN @CS16, z e u l i K E ;, alfa and 1 other like this

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 1869 posts
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13

Am 5 reclamatii intr-o singura luna din cauza unor persoane,care bineinteles ''sar de cur in sus'',fara sa gandeasca de cel putin doua ori inainte de a face  un abuz si mai ales isi permit sa spuna despre mine orice le tuna in cap.(S-a concretizat vreo reclamatie pana acum si nu stiu eu,ca ai impertinenta sa spui ca eu ''incalc regulamentul''.) 

Chiar nu sunt obligat sa-i raspund la PM unei persoane care o atitudine si un comportament total gresit fata de un membru al staff-ului,crezand ca ''eu am ceva cu el''  si mai ales nu cred ca esti persoana potrivita sa ma tragi la raspundere in acea maniera prin PM pentru deciziile mele(Nu inseamna ca daca imi fac treaba asa cum trebuie ,trebuie sa am ceva de impartit cu cineva sau ca port ranchiuna pe x sau y,asa cum se procedeaza in cazul tau si altor persoane.)Am ajuns mai nou sa ma traga la raspundere si un moderator si sa-mi spuna ''ca nu e frumos ce a ce fac'' --> 2r7u5cg.png

Foarte mult tupeu,dar este un proverb ''cine seama se aduna''.

Strict legat de avertsimentul*(trebuia warn pentru nesimtire,dar asta e alta treaba) pe care l-ai primit,te-ai legat exact de 2 lucruri pe care le-ai vazut mai sus la un membru.(Prima propozitie identica,iar la a doua propozitie ai schimbat doar exprimarea,ideea fiind aceasi ca spatele ''strica masina''.) Un argument/o idee noua pentru acel topic n-am vazut din partea ta.

Astept decizia unui fondator/administrator.

Nu mai edita post-ul ca sa iti fie tie bine.

Lasa cum ai fost prima oara :).

Si hai sa asteptam decizia lu Artcik /Verdeee/EduArT.

• yLLuSioN and pySty23 like this

BYGA

BYGA

Banned

• Banned
  • 4 posts
  • 0 topics
  • Joined 03-April 15

Paste fericit in primul rand,

Domnul S. Mod, deja ti se urca fitele la cap.

Stiam ca esti genul de persoana care te mananca de c*r pana nu mai ramane nimic, da' nici chiar in halu' asta.

Cand aveam grade inainte, cu toti te bagai in seama (bineinteles, mai mari ca al tau), nu mai sunt grade, "nu sunt obligat sa-ti raspund la PM". I don't get that.

1: Deja incepi sa-ti inchizi singur reclamatiile, poate mai aveam eu ceva de spus sau oricare alt user de pe forum, implicat sau neimplicat (cu riscul de a primi warn), nu, "o inchid pana asteptam decizia", sa ramana ca tine si sa nu mai zica nimeni nimic impotriva ta.

Daca nu erau fapte reale, alea cu cititu' de PM-uri si cu "nu stiu sa inchid topicul, ma ajuti?", nu le mai ziceam, tu sustine-ti parerea si nu mai bate apropouri la mine in fiecare reclamatie ca nu sunt atat de prost sa nu ma prind.

2: Verde, nu stiu de ce ai inchis reclamatia precedenta, fara sa stim si noi ce decizie ati luat, fara nici macar un reply, doar HIDE si atat. Reclamatia avea dovezi destul de clare cu limbajul unui S. Mod de pe CS16Gaming.

Aminteste-ti de ce i-ai dat remove lui Don Baxter prima data, a zis "mama si tatal tau muncesc sa-ti puna o paine pe masa", Eminescu a zis mult mai multe, dar... sa trecem peste asta, nu?

3: Acum vad ca da warn-uri aiurea, deja cre'ca e al 3-lea warn la care i se face reclamatie, daca nu ma insel... pai, dai si tu unu' si bun sau te potolesti?

Chiar Artick zicea "nu vrem sa facem membrii sa invete regulamentul dandu-le warn-uri, ci invatandu-i prin PM" sau ceva de genul, bun... tu esti ala favorizatu' si te abati si de la asta.

4: Warn-ul asta cre'ca l-ai dat mai mult pentru a-ti arata "superioritatea" fata de CronoS, crede-ma ca te caracterizeaza lucrul asta, oricine poa' sa ti-o zica.

Poti sa-mi dai si mie unul, i don't give a fuck.

PS: la faza cu cititul de PM-uri, doar Artick stie cat m-am rugat de el sa-i zica lui Verdee sa scoata prostia aia de "Log In" din ACP... cand ti-am zis pe Steam, odata ai recunoscut, odata ai zis ca ai citit doar PM-ul ala, odata ca nu le-ai citit de loc, da' login-urile tale s-au vazut in ACP oricum...

Verde si Artick au trecut peste multe, de-atunci trebuiau sa te scoata, de cand ai primit nas si ne-ai citit PM-urile.

PS2: Nu uita din "vina" cui ai primit Super Moderator.

Poti sa dai edit/reply si sa zici ce vrea muschiu' tau de Super Moderator, nu mai vorbi cu mine de incredere sau nu mai zice ca "in cine ati avut incredere", nu e chiar asa nici cu increderea asta. ;)

@Edit:

Ui' ce am gasit: http://forum.cs16.ro...buz-don-baxter/

Mai exact:

verdee.jpg

Pe Don Baxter nu l-ai acceptat cu 'atitudinea' aia, da' la reclamatia lu' Eminescu cu limbaj mult mai grav ca asta ii dai Hide ?

Cand va zic ca favorizati unii membri din staff va vine sa va suparati.

Edit:

Se vede ca-ti bagi unghea in gat de

Semi-analfabet...

Nu iti dau satisfactie amice.

N-ai fost, nu esti si nici nu o sa fii "amicul" meu, daca te aude lumea zice ca asa e.

(Deja incep sa te privesc cu ironie,n-are rost sa acord atentie unor persoane ca tine.)

Ciudat, cand aveam S. Mod faceai Spam pe Steam sa te bag in seama... :))

Cronos, esti un copil invidios, nici n-am cuvinte sa va descriu la cat de retar*** puteti fii unii dintre voi. Il ataci pe Eminescu la fiecare pas pe care-l face din cauza ca el a primit Super-Moderator inaintea ta si tu ai ramas la Moderator, acum ai ramas si fara acel grad, ceea ce ma incanta.

BYGA sau Nexow, care esti, daca nu mai esti in aceasta comunitate si ai fost respins din nou, trebuie sa vii aici sa ii ataci pe toti ?

Clanu' Pedala, tu, Cronos si Kobe, eu as zice sa va vedeti toti de treaba voastra pentru ca niciunul nu sunteti mai presus de Eminescu.

SUNTETI PATETICI TOTI, NISTE COPII RATATI FARA VIITOR !!! 

"io" sunt trace, Nexow e Nexow.
Da-i bataie de-aici, de-aia nu iei tu grade niciunde ca suntem noi copii fara viitor. Haidi pa. Vorbesti si tu fara sa te afli in treaba, mare om. Sa pasti fericit alaturi de Eminescu.

Minti de ingheata apele si este pacat ca multe persoane se lasa influentate de un mic copil ce are un limbaj demn de un fost S.M. Nu iti dau satisfactie amice.(Deja incep sa te privesc cu ironie,n-are rost sa acord atentie unor persoane ca tine de cea mai joasa speta.

Nu sunt copil daca am aproape 17 ani, cum nici tu nu esti mare om daca folosesti cuvinte gen "abject,speta". Nu se lasa niciunu influentat, fiecare stie cate ceva despre tine, suferinta mica...
Asa am vorbit tot timpul, nu m-ati cunoscut indeajuns sa va dati seama, tu n-aveai nicio sansa oricum, persoanele ca tine n-au caracter.

Edited by BYGA, 11 April 2015 - 08:58 PM.

• utzu, famouz/, snakeeyes; and 8 others like this

Isay

Isay

Member

• Membru
  • 58 posts
  • 19 topics
  • Joined 13-October 14

Cronos, esti un copil invidios, nici n-am cuvinte sa va descriu la cat de retar------- puteti fii unii dintre voi. Il ataci pe Eminescu la fiecare pas pe care-l face din cauza ca el a primit Super-Moderator inaintea ta si tu ai ramas la Moderator, acum ai ramas si fara acel grad, ceea ce ma incanta.

3: Acum vad ca da warn-uri aiurea, deja cre'ca e al 3-lea warn la care i se face reclamatie, daca nu ma insel... pai, dai si tu unu' si bun sau te potolesti?

SUNTETI PATETICI TOTI, NISTE COPII --------- FARA VIITOR !!! 

Edited by ;- Eminesjake H, 11 April 2015 - 09:38 PM.
In aceasta sectiune vor posta doar: Reclamantul, Moderator reclamat si Administratori/Fondatori + Avertisment limbaj grad 1.

BYGA

BYGA

Banned

• Banned
  • 4 posts
  • 0 topics
  • Joined 03-April 15

Edit3:Am spus foarte clar ca "atat am avut de zis",insa nu ma pot abtine,deoarece deja nesimtirea ajunge la o cota maxima.(Va deranjeaza cand un membru obisnuit va spune "verde in fata" ce fel de indivizi sunteti si ca nu apreciaza acest show gratuit,specific romanesc.) Apropo trace,pe tine "te-a bagat cineva in seama",ca iti permiti sa aberezi in acest topic si sa comentezi cu texte "vorbesti si tu fara sa te afli in treaba". Te-ai ales si cu un al doilea warn pentru limbaj,impertinenta,minciuni si circ de 2 lei.(tot post-ul tau intra la acuzatii fara dovezi/atacuri la persoana etc.)

Macar warn-uri sa stii sa dai. :)

Ma doare la 3 metri de cot de warn-urile tale.
Asteapta sa vina Artick cu decizia si nu te mai ridica cu pretentii, poa' sa-ti confirme si el.

PS: ce spui tu fiecaruia din membri se incadreaza in prostie fara limita plus mancatorie.
Putin imi pasa mie de warn-urile care mi le dai tu.

Va deranejeaza cand va zice omu' verde-n fata.

PS2: ma bag pentru ca, membrii vad de cata prostie dai dovada cu fiecare litera postata... ridica-te cu pretentii, atata stiti sa faceti.

Hai cu al 3-lea warn.

Edited by ;- Eminesjake H, 11 April 2015 - 10:40 PM.
Limbaj grad 2(Ti-ai editat postarea cu injuratura,tipic.)+ n-ai ce sa mai postezi aici.(Stop)

• utzu, KRIMEX, - A1S - and 2 others like this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Si de paste trebuie sa ma ocup de certurile voastre copilaresti ? 

1. Cu rosu am sublinita asemanarile"

Nu vad ce a adus postul tau in plus fata de ce a spus Snake, practic ai zis acelasi lucru, dar ai reformulat. Avertismentul a fost acordat corect.

E bine ca cei de la Alfa Romeo au revenit in business si s-au gandit sa ivesteasca bani in acea fabrica din Italia . Modelul prezentat mai sus are un design placut , partea din spate il dezavantajeaza dupa parerea mea .

Cum a zis si Snake e bine ca cei de la la Afla Romeo business investesc banii in acea fabrica.

Dar mereu trebuie sa strice ceva la Design si cam la toate le strica spatele cum a facut si in cazul acesta.

2. Acum sa comentez aberatiile pe care unii le scriu:

• In mod normal trebuie sa iti explice ce ai gresit, dar ti-a editat postul si scris foarte clar. Te faci ca nu intelegi, altfel nu imi explic.
  • Cronos, faptul ca tu ai o problema persoanala cu cineva din staff nu iti da dreptu sa faci circ zilnic pe forum. Daca mai vad o reclamatie nefondata de la tine nu o sa mai las lucrurile asa.
  • Iarasi, te prezinti cu acelasi limbaj de mahala, insulti si te arati superior fata de ceilalti, nu apreciez asa ceva.
  • Kobe, incalci regulamentul cu toate ca ai moderator, nu inteleg cum te gandesti tu ca poti face asa ceva. Inca o faza de genu si incheiem colaborarea noastra.
  • Eminescu, te rog fara expresii de genu in viitor: ''sar de cur in sus''. E a 2-a oara cand ai un limbaj care nu iti face cinste.
  • Byga, m-am saturat de circul pe care il faci mereu. Banned, ai contu doar ca sa iti bati joc.

Concluzie:

• Reclamatie nefondata. Avertisment acordat corect.
  • Unii nici nu stiu care e subiectul reclamatiei, se baga doar ca sa faca scandal, altfel nu se simt ei bine. Tipic...

• utzu, famouz/, snakeeyes; and 10 others like this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users