Paste fericit in primul rand,
Domnul S. Mod, deja ti se urca fitele la cap.
Stiam ca esti genul de persoana care te mananca de c*r pana nu mai ramane nimic, da' nici chiar in halu' asta.
Cand aveam grade inainte, cu toti te bagai in seama (bineinteles, mai mari ca al tau), nu mai sunt grade, "nu sunt obligat sa-ti raspund la PM". I don't get that.
1: Deja incepi sa-ti inchizi singur reclamatiile, poate mai aveam eu ceva de spus sau oricare alt user de pe forum, implicat sau neimplicat (cu riscul de a primi warn), nu, "o inchid pana asteptam decizia", sa ramana ca tine si sa nu mai zica nimeni nimic impotriva ta.
Daca nu erau fapte reale, alea cu cititu' de PM-uri si cu "nu stiu sa inchid topicul, ma ajuti?", nu le mai ziceam, tu sustine-ti parerea si nu mai bate apropouri la mine in fiecare reclamatie ca nu sunt atat de prost sa nu ma prind.
2: Verde, nu stiu de ce ai inchis reclamatia precedenta, fara sa stim si noi ce decizie ati luat, fara nici macar un reply, doar HIDE si atat. Reclamatia avea dovezi destul de clare cu limbajul unui S. Mod de pe CS16Gaming.
Aminteste-ti de ce i-ai dat remove lui Don Baxter prima data, a zis "mama si tatal tau muncesc sa-ti puna o paine pe masa", Eminescu a zis mult mai multe, dar... sa trecem peste asta, nu?
3: Acum vad ca da warn-uri aiurea, deja cre'ca e al 3-lea warn la care i se face reclamatie, daca nu ma insel... pai, dai si tu unu' si bun sau te potolesti?
Chiar Artick zicea "nu vrem sa facem membrii sa invete regulamentul dandu-le warn-uri, ci invatandu-i prin PM" sau ceva de genul, bun... tu esti ala favorizatu' si te abati si de la asta.
4: Warn-ul asta cre'ca l-ai dat mai mult pentru a-ti arata "superioritatea" fata de CronoS, crede-ma ca te caracterizeaza lucrul asta, oricine poa' sa ti-o zica.
Poti sa-mi dai si mie unul, i don't give a fuck.
PS: la faza cu cititul de PM-uri, doar Artick stie cat m-am rugat de el sa-i zica lui Verdee sa scoata prostia aia de "Log In" din ACP... cand ti-am zis pe Steam, odata ai recunoscut, odata ai zis ca ai citit doar PM-ul ala, odata ca nu le-ai citit de loc, da' login-urile tale s-au vazut in ACP oricum...
Verde si Artick au trecut peste multe, de-atunci trebuiau sa te scoata, de cand ai primit nas si ne-ai citit PM-urile.
PS2: Nu uita din "vina" cui ai primit Super Moderator.
Poti sa dai edit/reply si sa zici ce vrea muschiu' tau de Super Moderator, nu mai vorbi cu mine de incredere sau nu mai zice ca "in cine ati avut incredere", nu e chiar asa nici cu increderea asta.
@Edit:
Ui' ce am gasit: http://forum.cs16.ro...buz-don-baxter/
Mai exact:
Pe Don Baxter nu l-ai acceptat cu 'atitudinea' aia, da' la reclamatia lu' Eminescu cu limbaj mult mai grav ca asta ii dai Hide ?
Cand va zic ca favorizati unii membri din staff va vine sa va suparati.
Edit:
Se vede ca-ti bagi unghea in gat de
Semi-analfabet...
Nu iti dau satisfactie amice.
N-ai fost, nu esti si nici nu o sa fii "amicul" meu, daca te aude lumea zice ca asa e.
(Deja incep sa te privesc cu ironie,n-are rost sa acord atentie unor persoane ca tine.)
Ciudat, cand aveam S. Mod faceai Spam pe Steam sa te bag in seama...
Ce sa zic, sunteti toti o apa si-un pamant.
Cronos, esti un copil invidios, nici n-am cuvinte sa va descriu la cat de retar*** puteti fii unii dintre voi. Il ataci pe Eminescu la fiecare pas pe care-l face din cauza ca el a primit Super-Moderator inaintea ta si tu ai ramas la Moderator, acum ai ramas si fara acel grad, ceea ce ma incanta.
BYGA sau Nexow, care esti, daca nu mai esti in aceasta comunitate si ai fost respins din nou, trebuie sa vii aici sa ii ataci pe toti ?
Clanu' Pedala, tu, Cronos si Kobe, eu as zice sa va vedeti toti de treaba voastra pentru ca niciunul nu sunteti mai presus de Eminescu.
Asta este o reclamatie pentru un Note (avertisment) nici decum warn.
SUNTETI PATETICI TOTI, NISTE COPII RATATI FARA VIITOR !!!
"io" sunt trace, Nexow e Nexow.
Da-i bataie de-aici, de-aia nu iei tu grade niciunde ca suntem noi copii fara viitor. Haidi pa. Vorbesti si tu fara sa te afli in treaba, mare om. Sa pasti fericit alaturi de Eminescu.
Minti de ingheata apele si este pacat ca multe persoane se lasa influentate de un mic copil ce are un limbaj demn de un fost S.M. Nu iti dau satisfactie amice.(Deja incep sa te privesc cu ironie,n-are rost sa acord atentie unor persoane ca tine de cea mai joasa speta.
Nu sunt copil daca am aproape 17 ani, cum nici tu nu esti mare om daca folosesti cuvinte gen "abject,speta". Nu se lasa niciunu influentat, fiecare stie cate ceva despre tine, suferinta mica...
Asa am vorbit tot timpul, nu m-ati cunoscut indeajuns sa va dati seama, tu n-aveai nicio sansa oricum, persoanele ca tine n-au caracter.
Edited by BYGA, 11 April 2015 - 08:58 PM.