Jump to content

- Advertisement -
Photo

Abuz Designer

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
3 replies to this topic

Schweppes ;

Schweppes ;

Banned

• Banned
  • 46 posts
  • 11 topics
  • Joined 04-April 15
  • Country: Country Flag
  • Numele moderatorului reclamat: zeulikeS//.
  • Motivul reclamatiei: Din cate siu eu el a luat Remove de la gradul designer in August deoarece a furat un STEAM , http://forum.cs16.ro...6-abuz-krippen/. apoi a primit iar grad cam in Decembrie si a primit remove tot din acest motiv ca a furat steamul atunci .  Odata ce a primit remove de ce ii mai acordati gradul ? Cat de bine o lucra , staff-ul CS16Gaming este format din "teparii " ? Nu mi se pare corect fata de Lyolid , care acum este banat . Pana la urma el a avut incredere intr-un membru al staff-ului si a fost "inselat" . Mi se pare absurd si nedrept .
  • Link catre topic / Printscreen:  http://forum.cs16.ro...6-abuz-krippen/
  • zVfWrnB.png 
  • Daca si-a schimbat numele inseamna ca si-a schimbat si caracterul ?  

P:S cum si altii au luat Remove pe anumite motive , mai precis , incalcarea regulamentului si dau aici un exemplu Andii , care a primit remove deoarece a avut un grad Premium pe alta comunitate , acest grad fiind 0  doar culoarea era alta , si lucra exceptional in PhotoShop si toata lumea era multumita de munca sa nu a mai fost primit inapoi .

Zeulikes cu ce e mai presus ? Nu lucreaza nici 10% din ce lucra Andii

Vreau sa vad ce se intampla cu el .  

• TYGA, yLLuSioN, - A1S - and 5 others like this

z e u l i K E ;

z e u l i K E ;

Fost Designer

• Retired
  • 1351 posts
  • 83 topics
  • Joined 12-October 14

Hai ca deja va gasiti toti pe mine , vad ca aveti ceva cu mine .

@khasdar e foarte frumos ca ti-ai facut un alt cont fals ca sa poti face acest topic nu ? , adica cine stie toata povestea mai bine decat tine .

@.Schweeps. Verdee si cu Artick sau decis sa mai imi acorde o ultima sansa in care eu am promis ca imi voi vedea de treaba mea si voi sta in banca mea , ceea ce am promis asa am facut pana acuma , faptul de ce am facut in trecut asta este am gresit atuncia , am primit ce trebuia , nu este corect faptul ca atuncia Lloyd ma floda ? Pai de asta a fost banat cred eu nu ? :)

Atata am avut de spus ramane sa decida Verdee si restul staff-ului ce se va intampla de aici incolo .

@.Schweeps.nu nu mi-am schimbat niciun nume dar caracterul sigur mi l-am schimbat :> .

Member Since Today, 11:59 AM

Faptul ca te-a pus cineva este foarte josnic sa faci reclamatia asta :> 

Edited by zeulikeS//., 04 April 2015 - 03:57 PM.

• johnuletz, COSMIN @CS16, pySty23 and 3 others like this

Schweppes ;

Schweppes ;

Banned

• Topic Starter

• Banned
  • 46 posts
  • 11 topics
  • Joined 04-April 15

Hai ca deja va gasiti toti pe mine , vad ca aveti ceva cu mine .

@khasdar e foarte frumos ca ti-ai facut un alt cont fals ca sa poti face acest topic nu ? , adica cine stie toata povestea mai bine decat tine .

@.Schweeps. Verdee si cu Artick sau decis sa mai imi acorde o ultima sansa in care eu am promis ca imi voi vedea de treaba mea si voi sta in banca mea , ceea ce am promis asa am facut pana acuma , faptul de ce am facut in trecut asta este am gresit atuncia , am primit ce trebuia , nu este corect faptul ca atuncia Lloyd ma floda ? Pai de asta a fost banat cred eu nu ? :)

Atata am avut de spus ramane sa decida Verdee si restul staff-ului ce se va intampla de aici incolo .

@.Schweeps.nu nu mi-am schimbat niciun nume dar caracterul sigur mi l-am schimbat :> .

Member Since Today, 11:59 AM

Faptul ca te-a pus cineva este foarte josnic sa faci reclamatia asta :> 

Chestia este urmatoarea , tu ai primit remove in Decembrie , de ce ti-ai mai primit gradul , nu e corect . 

Am dat exemplu cu Andii , care este foarte adevarat .

Verdeee

Verdeee

Founder

• Retired
  • 5710 posts
  • 501 topics
  • Joined 07-October 10

A fost decizia administratiei de a reprimi gradul.

Si pe viitor te rog sa nu-ti mai faci cont doar pentru un topic, multumesc.

• snakeeyes;, Eminescu VEVO., COSMIN @CS16 and 4 others like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users