Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Viata pe forum.

• Please log in to reply
14 replies to this topic

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Country: Country Flag

V-ati intrebat vreodata ca pe forumul cs16ro se leaga prietenii, poate si iubiri , relatii frumoase care dureaza sau dezamagiri profunde? Multi dintre noi poate petrecem multe ore pe forum , inevitabil socializam , schimbam ideei , impresii, sunt lucruri firesti . Ne alegem cu cine sa vorbim  in functie de comportament si gandire, ne facem si prieteni , ne punem uneori increderea in cineva  chiar daca nu-l cunoastem in realitate, glumim , ne simtim bine . Chiar daca e ceva virtual iti poate aduce o oarecare satisfactie , poti invata multe , poti cunoaste persoane placute sau mai putin placute. Fiecare din noi avem o "poveste" pe acest forum. Am facut acest topic tocmai din ideea da afla cate putin despre fiecare  atat cat este el dispus sa ne impartaseasca.

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? :
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ?
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti:

Edited by EndOfStory, 01 April 2015 - 01:14 PM.

• KRIMEX, Luv ya;x, RoberT B. and 2 others like this

danyms

danyms

Fost News Team

• Retired
  • 1442 posts
  • 94 topics
  • Joined 08-March 14

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : De amandoua feluri , si persoane bune si persoane rele . Mereu exista cineva rau si cineva bun in viata ta .
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? Nu , si nici nu as vrea momentan + ca nimeni cu care am vorbit , ca fata , nu-i din galati ;d
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: Daca 2 persoane se intalnesc pe forum , de exemplu , si se cunosc ii ceva frumos . Sa fiti si "aproape" unul din altceva ,e deja ceva mai bun . Si daca acele 2 persoane se impaca bine pana la un moment dat , nu-i bine ca unu dintre ei sa strice ceva , pentru ca are "licurici" in cap .

Daca e sa stati impreuna , si se iubesc , nu-i asa recomandat sa se intample vreo ceva , din cauza unei persoane.

• EndOfStory and Cristi.Laur like this

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Si bune si rele insa ca si gandire/actiuni din pacate inclina spre rele.
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ?Da,e frumos sa ai prieteni/prietene(amici) chiar daca e o anumita distanta.
Alte comentarii legate de subiect :In general nu prea e bine sa ai incredere in oamenii virtuali:)Rar se gasesc adevarati prieteni cu care sa te intalnesti real si sa mentineti prietenia fara ascunzisuri/minciuni etc.Mare grija dragilor,nu va incredeti in oricine:)

• CS16-shaDDy and Alexandru1995 like this

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Banned
  • 1869 posts
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Sa zicem inspre bune , dar sunt si rele si nu inteleg de ce..:/
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate? :Pana acum decat 1 , dar sper la mai multe , vezi ca ai sa dai o bere :))
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: Forumu pentru mine cel putin a devenit un mod de viata , cand deschid laptop primu lucru care il fac e sa intru pe forum , am si prieteni pe aici si cozonac e unu :3 , Dar poate si dusmani(Desi nu ar trebui sa existe asa ceva pe un site) , dar asta e mentalitatea romanului.

Frumos Topic bravoo , iti dau si eu o bere :))

• Luv ya;x and !Gonzo! like this

Cristi.Laur

Cristi.Laur

Banned

• Banned
  • 185 posts
  • 13 topics
  • Joined 31-March 15

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Bune cred, in mare parte , sunt un tip mai distant si imi aleg cu cine sa vorbesc in functie de comportamentul si caracterul persoanei cu care port un dialog.
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? : DA
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti : Oamenii se schimba!

• Alexandru1995 likes this

JACK. @ CS16

JACK. @ CS16

Gold Member

• Membru
  • 759 posts
  • 47 topics
  • Joined 14-September 14
Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : cat bune cat si rele,asa e facuta lumea
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ?da,am 2 prieteni pe forum care sunt si prieteni reali

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Si, si.
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? Prietenii este un cuvant mare, cu majoritatea vorbeam de inainte dar am intalnit si oameni ok aici.

DeEn

DeEn

Addicted Member

• Membru
  • 301 posts
  • 52 topics
  • Joined 05-May 14

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Bune
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? Da, adica doar cu cei care stau aproape de mine:)) La un suc/bere una alta'
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: Atat am de zis

kEnvELo;

kEnvELo;

No Limit Member

• Membru
  • 5607 posts
  • 485 topics
  • Joined 13-September 12

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Eu de cand sunt in comunitate am intalnit numai oameni buni, nu am avut nicio problema cu nimeni , m-am inteles ca orice om .
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : Da am legat foarte multe prietenii cu multi oameni care si acum mai activeaza pe aici si cu altii care au plecat altundeva . In realitate mai putin, dar am foarte multi prieteni cu care sa socializez sa ma simt bine.
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: Cand urci pe scara vietii , nu uita sa dai buna ziua tuturor, pentru ca atunci cand cobori sa aiba cine sa-ti raspunda. 

• Cristi.Laur likes this

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? :Bune
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ?Nu
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti:Cred ca poti sa te imprietenesti cuy cineva pe forum dar nu sa te int sa mergi cu el la bere si din astea doar pe forum ce mai faci si una alta...

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Si bune si rele 
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? nu
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: Prietenia este ok , dar relatiile virtuale nu prea le accept , mii se pare patetic.

CopilulDinMine

CopilulDinMine

Banned

• Banned
  • 25 posts
  • 2 topics
  • Joined 14-October 15

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele; ? Perverse. dar cu siguranta sunt si persoane bune , astept doar sa le descopar.
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? Maybe.
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: Prietenia adevarata se gaseste foarte greu , daca o gasiti , pretutiti-o! 

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Si Bune si Rele,balanta inclina spre bune.
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? Da
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: -

• Luv ya;x likes this

CATAHYPE;

CATAHYPE;

Designer

• Designer
  • 495 posts
  • 83 topics
  • Joined 19-April 15

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? :Si bune si rele.
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate ?: Sincer nu , dar mi-ar placea .
Alte comentarii legate de subiect : puteti sa dezvoltati  daca doriti: -

-==DanGerOus==-

-==DanGerOus==-

Ultras Member

• Membru
  • 417 posts
  • 10 topics
  • Joined 23-November 16

Voi ce persoane ati intalnit pe forum , in ce parte inclina balanta . /Bune/Rele ? : Si bune si rele spre Bune inclina Balanta
Ati legat pe forum prietenii care sau materializat si in realitate : ? Da cu unii dintre ei s-au legat Prietenii si tin Legatura si in Viata Reala nu numai virtuala
Alte comentarii legate de subiect :Forumul se poate spune ca este o Alta sursa de a Cunoaste cat mai multa Lume si de a Socializa in acelasi timp

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users