Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Farse pentru ANAF!?!

- - - - -

• Please log in to reply
4 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

E clar ca Romanii sunt inventivi,drept dovada o sa va prezint cateva farse gandite pentru cei de la ANAF:

• “Bună ziua! Ce aveţi de achitat? Nimic, doar voiam să vă văd faţa de scorpie”.
  • ”Nu văd de ce ar trebui să mă concentrez pe farse făcute colegilor sau prietenilor, când pot să mă duc să le dau țeapă gunoaielor de la ANAF, care sunt plătiți din banii mei să-mi facă fix mie viața un calvar și să-mi ia banii ca să-i dea lui Ponta și lui Șova”
  • ”Aveam de plătit ceva, dar în loc să plătesc le-am turnat apă în xerox și unei scârbe de funcționar i-am băgat antrax în cafea. După ce i-am rupt șalele celui care mi-a calculat greșit pensia, le-am lăsat pe ghișeu un bilet, în care le spuneam că le voi pune o bombă în sediu în fiecare zi, timp de 3 ani. E posibil s-o fi spus pentru că e 1 Aprilie, sau pentru că am o diplomă în chimia explozibililor. Problema lor”, a declarat un al român venit la ghișeu.

Cum comentati aceste idei"trasnite"?Ce alte farse ai fi inventat pentru ANAF ori alte institutii?Vreau sa vorbiti deschis DAR argumentat si la subiect.

sursa:TNR

• adriano04, pySty23, EndOfStory and 1 other like this

Cristi.Laur

Cristi.Laur

Banned

• Banned
  • 185 posts
  • 13 topics
  • Joined 31-March 15

Binevenita , romanul are umor  chiar si sarac fiind , E ca un fel de protest  impotriva institutiei .SI umorul poate fii folosit ca o arma impotriva ignorantei.

As fi inventat multe farse  pentru multe institutii  dar prefer sa nu le zic , nu vreau sa incurajez violenta :D:P

• KRIMEX likes this

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15

Idei bune! Mai ales aia cu "ii platesc ca sa ma saraceasca!" Cea mai tare dintre toate! Romani sunt cei mai inventivi oameni de pe planeta asta!

Negative ;x

Negative ;x

Banned

• Banned
  • 602 posts
  • 46 topics
  • Joined 07-June 15
Noi de felul nostru suntem glumeti
Si ne duce capu la de toate nu m-ar Mira ca peste putin timp sa se afle ca romanii sunt cei Mai destepti
Suntem saraci dar glumeti
E bine =)))

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13

Cum comentati aceste idei"trasnite"?:Sunt amuzante pana la un punct,deja faza cu apa in xerox si bataia nu mai duc la amuzament,pot deveni victime niste angajati ce nu sunt raspunzatori in mod direct de probleme avute de 'x'.

Ce alte farse ai fi inventat pentru ANAF ori alte institutii?: nici una

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users