Jump to content

Photo

[Cs16-Requeast] Plugin Vip

• This topic is locked This topic is locked
6 replies to this topic

Jola V2

Jola V2

Platinum Member

• Membru
  • 1009 posts
  • 99 topics
  • Joined 14-August 14
  • Country: Country Flag
Doresc si eu va rog un plugin de vip da sa aiba urmatoarele avantaje:
Nu doresc ca atunci cand un jucator are ViP face un kill sa nu ii dea Hp. Doresc ca in Meniul de arma sa aiba M4, Ak,Deagel, Awp si doar Flesh ,Flesh fara Smoke.
Si sa aiba in acelasi DubleJump.
Mai doresc atunci cand trage sa nu arate Dmg-ul care il face !!!
Multumesc Frumos si as dori un plugin dupa cum am descris .

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 posts
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12

Explica ca sa nu-mi pierd timpul si sa-ti fac un plugin cum ai zis tu , ca stiu ca nu asta vrei si pierd si eu timpul degeaba.

Doresc ca in Meniul de arma sa aiba M4, Ak,Deagel, Awp si doar Flesh ,Flesh fara Smoke.

Adica in meniu sa fie toate 5 itemele, sau doar ak , m4 , awp , si deagle +flash la fiecare selectie? ( din ce ai spus tu reiese altceva .)

Si pe viitor nu mai spune ce sa NU pun , ce rost are? Eu fac ce spui tu , nu ce nu spui.

TI-am facut astfel.

Meniul are 3 iteme awp , m4 , ak47 , la fiecare selectie primesti bonus deagle + FB  .

Daca vrei cum ai spus tu si m-am inselat eu , lasa edit/reply.

Spoiler

Edited by appLy^NxT, 30 March 2015 - 05:45 PM.

Jola V2

Jola V2

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1009 posts
  • 99 topics
  • Joined 14-August 14
ok un plugin de vip sa aiba un meniu de arme duble jump. Meniu de arme sa aiba aka.m4 deadak,he si flesh.
Da ideea este ca atunci knd faci un kill sa nu iti cresca hp-ul si sa nu arate dmg-ul cand tragi prin cutie sau perete cum sunt astea de acuma. Acuma cred ca m-am facut inteles.
Daca e prea greu ce am cerut spune!!!

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 posts
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12
Spoiler

Edited by appLy^NxT, 31 March 2015 - 02:37 PM.

Jola V2

Jola V2

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1009 posts
  • 99 topics
  • Joined 14-August 14
Ms Frumos!!! O sa-l incer miercuri Cand ajung acasa ca sunt plecat si o sa-ti dau un Raspuns!!!

Jola V2

Jola V2

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1009 posts
  • 99 topics
  • Joined 14-August 14
A incercat un Owner de al meu pluginu si la inceput mergea pluginu da aveau toti jutorii vip. Vreau sa-l faci ca sa pot pune eu litera care ii corescpunde Plupginului un User.ini celui care vreau sa-i dau admin. Cum este de exemplu Gradul ViP are literele de acces"abi"parca . Da ideea este ca atunci cand vreau sa dau cuiva acces pluginului vip care l-ai facut sa adaug doar o litera la fiecare admin sau vip . Si daca gresesc scuza-ma,da sar putea sa ma bata tehnolia pluginelor.
Exemplu :"Proba" "pass" "abi" "a" . Momentan nu are acces la vip ca nu are si litera H inclusa.
Sper ca ai inteles si scuza-ma de scriere da este 4 dimineata. Si dupa cateva incercari in care vroiam sa dau acces doar cand adaug litera numai mergea dublujump,da meniu de arme functiona.
Te rog sa te mai uiti o data peste si apoi sa-l compilezi si sa-mi explici cum anume trebuie sa fac. Scuza-ma ca-ti dau bataie de cap da Plugine sunt OzN-uri pentru mine !!!

appLy^NxT

appLy^NxT

Fost Resource Team

• Retired
  • 1313 posts
  • 195 topics
  • Joined 20-November 12

Vipul este facut pe flag.

ADMIN_LEVEL_H adica flag g ( cine are flagul g are si vip)

#Greseala mea pentru arme , in spawn , am uitat sa verific daca are flagul respectiv. Solved.  Incearca-l iar pe cel de mai sus.

Edited by appLy^NxT, 31 March 2015 - 02:39 PM.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users