[Cs16-Requeast] Plugin Vip
Posted 30 March 2015 - 01:45 AM

Nu doresc ca atunci cand un jucator are ViP face un kill sa nu ii dea Hp. Doresc ca in Meniul de arma sa aiba M4, Ak,Deagel, Awp si doar Flesh ,Flesh fara Smoke.
Si sa aiba in acelasi DubleJump.
Mai doresc atunci cand trage sa nu arate Dmg-ul care il face !!!
Multumesc Frumos si as dori un plugin dupa cum am descris .
Posted 30 March 2015 - 05:34 PM

Explica ca sa nu-mi pierd timpul si sa-ti fac un plugin cum ai zis tu , ca stiu ca nu asta vrei si pierd si eu timpul degeaba.
Doresc ca in Meniul de arma sa aiba M4, Ak,Deagel, Awp si doar Flesh ,Flesh fara Smoke.
Adica in meniu sa fie toate 5 itemele, sau doar ak , m4 , awp , si deagle +flash la fiecare selectie? ( din ce ai spus tu reiese altceva .)
Si pe viitor nu mai spune ce sa NU pun , ce rost are? Eu fac ce spui tu , nu ce nu spui.
TI-am facut astfel.
Meniul are 3 iteme awp , m4 , ak47 , la fiecare selectie primesti bonus deagle + FB .
Daca vrei cum ai spus tu si m-am inselat eu , lasa edit/reply.
Edited by appLy^NxT, 30 March 2015 - 05:45 PM.
Posted 30 March 2015 - 08:32 PM

Da ideea este ca atunci knd faci un kill sa nu iti cresca hp-ul si sa nu arate dmg-ul cand tragi prin cutie sau perete cum sunt astea de acuma. Acuma cred ca m-am facut inteles.
Daca e prea greu ce am cerut spune!!!
Posted 30 March 2015 - 09:37 PM

Posted 30 March 2015 - 10:09 PM

Posted 31 March 2015 - 02:59 AM

Exemplu :"Proba" "pass" "abi" "a" . Momentan nu are acces la vip ca nu are si litera H inclusa.
Sper ca ai inteles si scuza-ma de scriere da este 4 dimineata. Si dupa cateva incercari in care vroiam sa dau acces doar cand adaug litera numai mergea dublujump,da meniu de arme functiona.
Te rog sa te mai uiti o data peste si apoi sa-l compilezi si sa-mi explici cum anume trebuie sa fac. Scuza-ma ca-ti dau bataie de cap da Plugine sunt OzN-uri pentru mine !!!
Posted 31 March 2015 - 02:39 PM

Vipul este facut pe flag.
ADMIN_LEVEL_H adica flag g ( cine are flagul g are si vip)
#Greseala mea pentru arme , in spawn , am uitat sa verific daca are flagul respectiv. Solved. Incearca-l iar pe cel de mai sus.
Edited by appLy^NxT, 31 March 2015 - 02:39 PM.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users