Salt la continut

Fotografie

[CS16] Femeie la volan

• Please log in to reply
11 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

Un anume "Mihai" din Bucuresti este atat de dependent de adrenalina incat si-a lasat sotia sa conduca pana la Predeal.

Unde este partea cu adrenalina?Ei bine,pe tot parcursul drumului sotia se machia/se ruja etc in timp ce conducea(momente in care mai tinea el de volan sau ii schimba el vitezele).

Adevarata aventura plina de adrenalina a fost insa cand au ajuns la hotel sa se cazeze si "nebunul"de Mihai a decis s-o lase pe ea sa parcheze.

sofer_femeie_adrenalina.jpg

Martorii îngroziți spun că parcarea făcută de șoferiță a fost un calvar de 6 ore, cu pagube de sute de mii de Euro, zeci de mașini cu daună totală și turiști cu sechele pe viață. ”Iar nenorocitul ăla stătea în dreapta, rânjea și nu făcea nimic!”, spune Nicu, recepționer.

• Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?:
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?:
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?:
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?:
  • Alte comentarii:

• snakeeyes;, pySty23, EndOfStory and 1 other like this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: Probabil conduce asa cum si gateste.
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?: Si sarac.
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: Am vazut multe specimene in trafic, mai bine le ocolesti tu decat ele, pentru ca ele s-ar putea sa te "sara".
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: Daca 80 % dintre ele sunt asa, majoritatea castiga nu?
  • Alte comentarii: Sunt femei care conduc mai bine ca barbatii.

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: Intr-un singur cuvant , comic :))
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?: Categoric , insa omu' are si o doza de nebunie in cap ..
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: Nu.
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: Nu cred asta , sunt femei la volan mai capabile decat barbatii ..
  • Alte comentarii: Acu' "Mihai" e bun de plata =))

P.S : Frumos topic .

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: Probabil a filmat pentru  urmatoarea serie  " fast and furious "  .Inconstienta!
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?: Daca a avut curaj sa lase scorpia  la volan , nu cred ca e satul. Nu stiu daca mai era asa de amuzant daca , calarea si cativa pietoni.
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: Cunosc cateva cazuri la mine in oras . Te inchini cu 2 maini ::D
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: Nu cred , se exagereaza , sunt  si barbati care conduc/merg ca p****u boului.
  • Alte comentarii: Sunt barbati care conduc mai prost ca femeile !

• snakeeyes; likes this

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Banned
  • 1869 Postari:
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: Sa ii se ia permisu.
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?: Daa :))
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: Nu
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: Nu , sunt si femeie care stiu sa conduca , am vazut si femei taximetriste.
  • Alte comentarii: Nu o sa o mai lase la cati banii a dat :)).

• snakeeyes; likes this

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 Postari:
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13

Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc ? : Nu mai lasati femeile sa conduca :)) .

Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina ? : Da

Cunosti cazuri cu astfel de soferite ? : Da

Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce ? : Sunt si femei care conduc mai bine ca barbatii sa recunoastem ( 1 la 1000 ) :)) .

Alte comentarii :

hn0DDU1.jpg

• Rabanne @ CS16 likes this

K3nNzor

K3nNzor

Power Member

• Membru
  • 60 Postari:
  • 7 topics
  • Joined 08-February 15
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: Comic :))
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?: Si sarac.
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: Am vazut multe specimene in trafic, mai bine le ocolesti tu decat ele
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: Sunt si femeii care conduc bine
  • Alte comentarii: Sunt femei care conduc mai bine ca barbatii.

Cristi.Laur

Cristi.Laur

Banned

• Banned
  • 185 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 31-March 15
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: Jalnic si in acelasi timp destul de periculos.
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?:Nu cred ca e satul , se pare ca ii aduce satisfactie si probabil va urma si partea a -2 a.
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: Da , destul de multe , iti faci cruce ce vezi in trafic.
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?:Nu cred ca e cazul sa generalizam ..si barbati o comit destul de grav.
  • Alte comentarii- Unii oameni nu sunt facuti pentru asta .

• Alexandru1995 likes this

Rabanne @ CS16

Rabanne @ CS16

Ultras Member

• Membru
  • 488 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 01-May 14
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: NU ai cum sa te rujezi in timp ce conduci , si cand parchezi masina nu ai cum sa dai in toate mai bine se oprea :)) 
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina ? : Cred ca i-a ajuns adrenalina , acm sa plateasca pagubele =))
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: Da cunosc o matusa de-a unui coleg , cand am mers cu ea in loc sa calce pe frana a accelerat :)) NOROC ca nu a calcat pe nimeni . 
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: Nu toate sunt la fel :) 
  • Alte comentarii: -

EaZzY

EaZzY

Gamer Member

• Membru
  • 891 Postari:
  • 168 topics
  • Joined 12-February 14
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: execrabil eu nu cred ca a lovit zeci de masini =))
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?: da cred ca e drogat deja
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: da 1 singur asemanator
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: nu 
  • Alte comentarii: nu cred acest comentariu =))
  •  

Aceasta postare a fost editata de EaZzY: 03 June 2015 - 07:24 PM

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?:Ca un copil de 2 ani! 
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?:Nu
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?:Nu
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: Da
  • Alte comentarii:-

TripluS X

TripluS X

Gold Member

• Membru
  • 651 Postari:
  • 69 topics
  • Joined 19-August 15
  • Cum comentati modul in care sotia lui Mihai a condus/parcat etc?: nebunesc :))
  • Credeti ca Mihai este acum satul de adrenalina?: foarte 
  • Cunosti cazuri cu astfel de soferite?: nu
  • Nu sunt toate la fel DAR sa fie in acest mod catalogate femeile drept incapabile de a conduce?: da
  • Alte comentarii: -

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi