sa incepem cu 1 avatar free:
edit:
Edited by JACK ;X, 13 April 2015 - 10:37 PM.
Bravo, man! Chiar ai evoluat mult....imi place. dar la unele avatare, ai pus blur pe borderul alb?
asta e cam albicioasa...incearca sa pui curves sau exposure>gamma correction
asta este foarte frumoasa.poate daca puneai alt border era si mai bine
Pune drop shadow pe text de 1-0-1
Incearca sa pui si un brush rosu pe color dodge/linear dodge (add) cu opacitate scazuta (10-20% maxim) ca sa dau un oarecare efect pe imagine
drop shadow l'am pus,o sa incerc sa mai pun si brush,in rest e tot ok?Pune drop shadow pe text de 1-0-1
Incearca sa pui si un brush rosu pe color dodge/linear dodge (add) cu opacitate scazuta (10-20% maxim) ca sa dau un oarecare efect pe imagine
Hmm.... ai evoluat foarte mult.. dar mai ai mici probleme cu alegerea font-urilor pentru text . Vreau sa mai vad lucrari pe render
.
K.W
Imi plac ultimile creatii . Un blur bun, textul cat de cat bun.
Mai incearca sa lucrezi pe render.
K.W
Pe asta de ce ai facuto asa de frumoasa ?
Oricum , K.W mai ai de lucrat la alegerea fontului + pozitionare + culoare.
Bafta , te astept si pe la mine ! ! !
nu ma pricep pe render si stiu ca este fail dar nu mi'e rusine sa postez
Mai ai putin de lucrat la blur si este perfect, textul uneori mai strica dar nah.
Mi se pare mie sau asta e redimensionata prost , ai grija la redimensionat
.
Sper cat mai curand sa vad si lucrari pe render >
mai trece cineva pe aici?
edit:
Edited by JACK ;X, 25 April 2015 - 05:29 PM.
Asta e cea mai faina.Blur, border, efecte.Chiar si restul sunt foarte foarte frumoase, dar asta mi-a sarit in ochi
Pe textul secundar pune drop shadow 1-0-1 ca textul fiind alb, il pozitionezi intr-o zona a stockului in care e tot alb, nu se cunoaste.
Acum ar fi genial sa te apuci de render
Iti accept parerea,dar nu cred ca esti tu cel care sa imi dea pareri/sfaturi.La blur te descurci , mai ai de lucrat la text si culoare+pozitionare
.
Kw!
cereri:
si avatar'ul meu
pentru un prieten:
Edited by JACK ;X, 26 April 2015 - 10:31 PM.
Mai ai de lucrat la luminozitate , la text vad ca ai evoluat , nu mai adauga atata luminozitate si totul este perfect .
0 members, 0 guests, 0 anonymous users