am incercat in 2 feluri render de la apply
![]()
am incercat in 2 feluri render de la apply
![]()
Renderul nu este absolut deloc integrat, bg-ul nu se potriveste cu tema renderului, semnatura in sine este LQ si n-ai pus nici macar un effect pe lucrare, textul nu se potriveste deloc, daca viitoare nu pune text( fontul de la text ) sau daca pui stai mai mult la alegerea lui..
Postează şi tu nişte fişiere .PSD.
Ai trecut de la asta la asta
prea rapid.
+ că am mai văzut câteva din lucrări pe alte comunităţi.
De exemplu , am văzut asta pe o altă comunitate , redimensionată la fel , făra text , fără sharpen.
Lucrarea ta şi cea văzută de mine -->
.
Oricine putea pune un sharpen şi un text şi să zică că e a lui , aşa că postează un fisier .PSD ca să îmi dovedeşti că mă înşel.
Aceasta postare a fost editata de Ralph ;;: 05 April 2015 - 05:58 PM
Postează şi tu nişte fişiere .PSD.
Ai trecut de la asta
la asta
prea rapid.
De exemplu , am văzut asta pe o altă comunitate , redimensionată la fel , făra text , fără sharpen.
Lucrarea ta
şi cea văzută de mine -->
.
Oricine putea pune un sharpen şi un text şi să zică că e a lui , aşa că postează un fisier .PSD ca să îmi dovedeşti că mă înşel.
Borderul difera + blurul , hmm ai progresat destulde mult .kw
PS : posibil sa fie un tutorial .
Aceasta postare a fost editata de green SSS: 05 April 2015 - 07:04 PM
crezi ca pentru fiecare lucrare stau sa fac .psd?Postează şi tu nişte fişiere .PSD.
Ai trecut de la astala asta
prea rapid.
Lucrarea taşi cea văzută de mine -->
.
Aceasta postare a fost editata de JACK ;X: 05 April 2015 - 09:17 PM
crezi ca pentru fiecare lucrare stau sa fac .psd?
Da difera mult de aia,acuma iti explic la ceea veche foloseam italic si de asta imi iesea text'ul asa neclar,cand am descoperit treaba asta l'am dezactivat si asta e rezultat'ul,nu accepti ca cineva lucreaza mai bine de cat tine?
Green nu am urmarit niciun tutorial am deschis ps si m'am pus sa caut problema dc aveam asa text'ul neclar.
Si ms green
, calmează-te. Mi-am spus doar părerea , poate că e adevărat ceea ce ai spus tu poate că nu. Însă dacă nu ai postat .psd tot aşa rămâi în ochii mei.
Eu nu mă refeream la diferenţele de text ci de efecte. Este o schimbare majoră într-un foarte scurt timp , iar dacă spui că nu e tutorial nu ştiu cum explici.
A da , că să ştii , nu eşti mai bun ca mine.
Aceasta postare a fost editata de Ralph ;;: 05 April 2015 - 08:07 PM
4 pagini de portofoliu si textu e praf, nu imi mai dai PM sa te invat cum sa bagi gradient?
Inainte sa vorbesti, uite-te la tine
Sfaturi:
-Ia-ti niste fonturi caligrafice, sunt sus la resurse, doar trebuie sa cauti
-Pe text, daca vrei sa se observe, nu baga stroke, ci drop-shadow 1 0 1
In rest, bafta la mai multe.
Edit: Ba da inteligent esti, tu citesti bine ce scriu eu? Am zis doar daca vrei sa iasa in evidenta, si am zis sa nu pui stroke, chiar daca nu ai pus pana acum, sa nu incepi sa pui. Dar tu ce sa zic, esti tare inteligent.
Aceasta postare a fost editata de R H T M: 07 April 2015 - 10:48 AM
nu am pus stroke,daca vrei sa imi dai mie sfaturi dale cu cap.4 pagini de portofoliu si textu e praf, nu imi mai dai PM sa te invat cum sa bagi gradient?
Inainte sa vorbesti, uite-te la tine
Edit: esti cam tare in gura r h t m,sa numai te vad pe aici,mergi si plimba vaca.
Sfaturi:
-Ia-ti niste fonturi caligrafice, sunt sus la resurse, doar trebuie sa cauti
-Pe text, daca vrei sa se observe, nu baga stroke, ci drop-shadow 1 0 1
In rest, bafta la mai multe.
Aceasta postare a fost editata de JACK ;X: 07 April 2015 - 08:53 PM
Mai ai de lucrat la blur si text.
Incearca sa dai un multiply pe cat iti place + color burn 10% si un soft light , daca sunt mai intunecate arata mai bine.
Pe text adauga drop shadow 1 0 1 + anti-aliased + dute la gradient map si pune un gradient care iti place.\
Multa bafta.
De la primele creatii pana la ultimele vad ca ai avansat. Folosesti un altfel de blur, dar cel mai important e ca ai invatat sa POZITIONEZI stockul dupa marimea imaginii pe care doresti sa o faci. Acum, la acel blur, asta este stilul tau, nu pot sa comentez asta, insa am de comentat foarte mult la TEXT. Nu te pricepi deloc, sa-ti explic o smecherie, sper sa-ti dai seama si sa intelegi despre ce este vorba. Dupa ce termini lucrarea, inainte de a adauga un text creaza un layer nou si da-i pe "Apply Image", dupa ce ai facut asta, scrii pe lucrare ce vrei si folosesti clipping mask, apoi pozitionezi lucrarea in asa fel ( poti sa o si maresti ) incat culoarea de la text sa fie una frumoasa, in contrast cu imaginea. Si inca ceva ... incerca sa alegi fonturi cat mai elegante si cat mai simple, vad ca folosesti doar fonturi "badarane".
Cat despre lucrarile pe render, o sa-ti trimit un PM cu un tutorial, pentru ca vad ca nu prea te impaci cu astfel de lucrari, dar prin munca o sa reusesti sa faci ceva frumos.
Aceasta postare a fost editata de EREBUS: 12 April 2015 - 03:08 PM
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi