Deci am instalat de curând Adobe Reader și mi s-au schimbat toate iconițile http://imgur.com/h3UUwPm,f3tlqyl... Si când doresc să deschid My Computer de exemplu se deschide prin Adobe si am dat click dreapta pe iconita de la Ts și am dat click pe Open With cu ts,dar nu numai ăla s-a schimbat ci toate s-au schimbat,De ce ? .. Ajutați-mă foarte mult +Am dat restart la pc de 3-4 ori.Am dat scanare de virus n-a găsit nimic.

[Help] Adobe Reader
Postat 08 March 2015 - 10:15 PM

Postat 09 March 2015 - 04:47 PM

Un mic search pe google, si gaseai.
Se apasa buton-ul Start si apoi se alege functia Run.
Se va tasta “command.com” si dupa apasarea Enter, va apare o fereastre neagra (de DOS).
In respectiva fereastra se vor tasta pe rand:
“cd\”
“cd \windows”
Se va apasa Enter dupa fiecare din comenzile de mai sus.
Apoi se tasteaza “copy regedit.exe regedit.com” si se apasa Enter.
In continuare se scrie “start regedit.com” si apasati Enter.
Navigati pana la cheia HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command. Selectati-o, iar in partea dreapta dati dublu-click pe valoarea (Default).
Inlocuiti valoare cu “%1″ %* (ghilimele-procent-cifra unu-ghilimele-spatiu-procent-asterisc).
Inchideti apoi utilitarul Regedit.
Edit: Si link - http://www.faravirus...comment-page-2/
Aceasta postare a fost editata de R H T M: 09 March 2015 - 04:47 PM
- ->Andrei. likes this
Postat 09 March 2015 - 10:05 PM

Nu e vorba de niciun virus...
Adobe Reader-ul a facut ca toate programele sa se deschida "prin" el.
Ceea ce ti-a zis "R H T M" mai sus s-ar putea sa mearga, dar s-ar putea sa fie si invers, adica sa dai din lac in put.
Sfatul meu ar fi urmatorul: dezinstaleaza adobe reader, curata registry si sterge fisierele lui (daca ramane vreun fisier prin C), dupa care instaleaza-l iar.
Daca iti deschide iar la fel programele, s-ar putea ca problema sa fie mai grea decat pare.
Astept sa faci ce ti-am zis noi si sa revii cu un reply in care sa ne explici daca ai rezolvat sau nu sau daca ai intrat in alte belele.
- ->Andrei. likes this
Postat 10 March 2015 - 10:12 PM

Ceea ce mi-a zis R H T M mi-a fost de ajutor ... Dar după ce am facut asta,de exemplu la filme nu mi se m-ai deschid cu BS.Player ci cu Windows media player și ca să numai fac acest lucru trebuie să dau click dreapta pe film si la Open With .. să selectez prin ce program să ruleze iar acest lucru nu-mi convine,ce ar putea fi ? ... Am reinstalat BS player-ul dar tot așa trebuie să fac,100 de click-uri pentru a reda un film,o melodie etc.
Postat 11 March 2015 - 01:50 AM

Ceea ce mi-a zis R H T M mi-a fost de ajutor ... Dar după ce am facut asta,de exemplu la filme nu mi se m-ai deschid cu BS.Player ci cu Windows media player și ca să numai fac acest lucru trebuie să dau click dreapta pe film si la Open With .. să selectez prin ce program să ruleze iar acest lucru nu-mi convine,ce ar putea fi ? ... Am reinstalat BS player-ul dar tot așa trebuie să fac,100 de click-uri pentru a reda un film,o melodie etc.
![]()
Click dreapta pe film, open with, choose default program si selecteaza BS player.
Aceasta postare a fost editata de ionutz@kAf: 11 March 2015 - 01:53 AM
Postat 11 March 2015 - 09:42 PM

Sterge-l cu totu , si la instalare trebuie sa te intrebe ca programul sa fie implicit , si bifezi acolo , fii mai atent.
Citeste totu , si bifeaza sa fie implicit... Cred ca asta e faza
astept sa vad daca ai rezolvat.
Mulțumesc de ajutor,chiar mi-a mers..Se poate da TC.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi