Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Surprize/premii

- - - - -

• Please log in to reply
12 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

Imposibil sa nu fi auzit de "Pufuleti cu surprize"00000812_large.jpg

,"Ou cu surprize" Kinder-cu-surprize--interzis-in-SUA---afs.a.m.d sau sa nu fi cumparat o doza de suc/bere care avea "Premii sub capac"loz.jpgori sa nu fi cumparat o punga de chipsuri/un baton dulce cu "100 de euro pe zi"/"Bani in punga"100euro.png.

• Va atrag astfel de reclame/premii?:
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?:
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?:
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?:

• snakeeyes;, KRIMEX, adriano04 and 1 other like this

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: intr-o oare care masura , nu prea tin cont de asta .
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: Un dinozaur verde de plastic si foarte mitititel :D
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Nu cred , pentru ca nu am castigat eu : )
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: 50 lei daca imi aduc bine aminte, asta demult .

KRIMEX

KRIMEX

Banned

• Banned
  • 1073 posts
  • 184 topics
  • Joined 27-April 13
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: Nu prea , ma atrage mai tare calitatea .
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: O masinuta de politie :D .
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Da cred , deoarece am castigat si eu .
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: In mare parte vreo 2-3 pungi bonus :D .

JACK. @ CS16

JACK. @ CS16

Gold Member

• Membru
  • 759 posts
  • 47 topics
  • Joined 14-September 14
· Va atrag astfel de reclame/premii?: nu prea,nu cumpar ceva snack-uri,pufuleti etc.. doar pt a avea 1% de posibilitatea de castiga ceva
· Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: o masinuta :))
· Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: niciodata nu am crezut,fac asa doar pt ca cred ca atrage lumea
· Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: masina de cafè cu un snack =))

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: Nu foarte mult, produsul conteaza.
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: O oaie cred.
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Asacsi asa desi am castigat dar putin.
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: 10 lei.

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 posts
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13
  • Va atrag astfel de reclame/premii ? : In proportie de 80% NU .
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc ? : O pereche de ochelari roz :))
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini ? De ce ? : Da cred . Recent am avut parte de un castig destul de bun as putea spune :) .
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii ? : Legat de sucuri , chips-uri , batoane ciocolata etc . , am castigat de mai multe ori cate o sticla de cola :)) .

visaNNNNN.

visaNNNNN.

Ultras Member

• Membru
  • 439 posts
  • 57 topics
  • Joined 13-May 13
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: Nu .
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: Un fluier reaq =))
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Nu . Pentru ca sunt sanse mai mari sa castigi la bingo decat o masina sub un capac de sticla . :))
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: O sticla de PEPSI la 0,5 . Ce reaq.

Cristi.Laur

Cristi.Laur

Banned

• Banned
  • 185 posts
  • 13 topics
  • Joined 31-March 15
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: Nu
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc? :O jucarie mica de plastic
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Nu , pentru ca sunt facute doar ca sa atraga , nu cred in castiguri de genul .
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: Castiguri minore si unele prosduse la fel de ieftine.

Edited by GonzyStar, 25 April 2015 - 02:58 PM.

• KRIMEX likes this

H1ddEN__

H1ddEN__

Advanced Member

• Membru
  • 127 posts
  • 7 topics
  • Joined 09-May 15
Va atrag astfel de reclame/premii?: Nu.
Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: o păpușă de jucarie mica..
Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Nope..cine ar da o mașina pe un dop de sticla. Chiar nu inteleg ce ar putea face organizatorii cu un dop..
Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: 1 leu la Chipsuri Lay's :)))

Edited by RoBBeN.@CS16, 15 May 2015 - 10:29 PM.

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Va atrag astfel de reclame/premii?:Nu prea cred in ele castigi dar putin si rar.
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?:O masinuta care nu avea toate piesele
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?:Nu cred sunt facute doar sa cumpere oamenii sa ii faca sa creada ca castiga
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?:5 lei la o sticla de bere!

Parvu.REVENIRE

Parvu.REVENIRE

Addicted Member

• Membru
  • 255 posts
  • 47 topics
  • Joined 03-June 15
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: Normal ca nu , doar nu am 3 ani .
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: un ceas din plastic nefunctionabil =))
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Nu . 
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: 5 lei . :))

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: Ma atrageau cand eram mai mic.
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: O vaca plata.
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: In mare parte nu..
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: Mi-am luat chipsuri la 5 lei si am castigat 5 lei, dupa care mi-am incercat norocul si a 2-a oara, neavand succes.

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Va atrag astfel de reclame/premii?: La suc/bere sa zicem ca da,pentru ca intr-adevar se castiga doze/sticle etc
  • Care a fost cel mai amuzant premiu castigat/cea mai amuzanta jucarie la pufuleti etc?: O floare din plastic :))
  • Credeti in reclamele cu premii in bani multi/masini?De ce?: Nu,pentru ca lucrez la o companie internationala si am vazut cum''se dau''premiile mari.
  • Care a fost cel mai important castig al vostru in cadrul unei astfel de campanii?: Un bidon de 2,5l de bere :))

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users