Jump to content

Photo

[CS16]Radio Killer si Narcotic Sound

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
2 replies to this topic

DanielM1999

DanielM1999

Untouchable Member

• Membru
  • 1212 posts
  • 73 topics
  • Joined 28-January 14
  • Country: Country Flag
In ultimele 3 saptamani aceste 2 "trupe" daca le putem numi asa au lansat primele lor melodii din acest an.
Radio Killer-trupa fondata in 2009 ce a spart topicurile in Romania si Rusia cu prima lor piesa "Voila" si a fost in playlist-ul BBC Radio One- a lasant acum 3 saptamani aceasta melodie ce mi se pare superba si care a strang aproape 500k de vizualizari.
Numele ei este "It Hurts Like Hell" si mie unul imi place enorm ,defapt am descarcate toate melodiile lor :D
Narcotic Sound & Christian D este mai mult un proiect de cat trupa alcatuit din Marius Mirica si Cristian Dumitrescu.
Acum 8 zile acesti 2 baieti au lansat a 2-a lor melodie in limba romana,ceea ce mi se pare putin mai ciudat fiind obisnuit cu melodiile lor in portugheza.Oricum aceasta melodie para sa fi fost lansata perfect pentru ziua indragostitilor.Acest lucru le-a adus 500k de vizualizari in doar 8 zile.
Aceasta melodie se numeste "Te iubesc"
Modelul de postare este urmatorul:

Cum vi se pare noua melodie marca "Radio Killer"?:

Este bine ca Marius si Cristian au inceput sa lanseze si melodii in limba romana?:

Care din aceste melodii va place mai mult ?

Cum vi se pare noua melodie marca "Radio Killer"?:Mie personal imi place enorm,nu scot radio killer des melodii dar si cand le scot <3

Este bine ca Marius si Cristian au inceput sa lanseze si melodii in limba romana?:E bine intr-un fel dar tot nu sunt obisnuit sa-i aud cantand in romana

Care din aceste melodii va place mai mult ?Il hurts like hell clar,sunt fan radio killer,e normal

Edited by aLex.sKd, 18 February 2015 - 03:49 PM.
TOPIC APROBAT

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14

Cum vi se pare noua melodie marca "Radio Killer"?: Nu suna chiar asa rau

Este bine ca Marius si Cristian au inceput sa lanseze si melodii in limba romana?: Cred ca e un lucru bun  sa mai folosim si limba natala

Care din aceste melodii va place mai mult ? La prima linia melodica , la a-2-a versurile .. nu pot sa zic ca-mi place vre-una din ele in mod deosebit .

• KRIMEX likes this

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15

Cum vi se pare noua melodie marca "Radio Killer"?: Nu suna chiar asa rau

Este bine ca Marius si Cristian au inceput sa lanseze si melodii in limba romana?: Cred ca e foarte bine ! Si ar fi bine daca ar incerca toti cantareti romani sa cante in limba natala.

Care din aceste melodii va place mai mult ? Amandou sunt faine si placute de ascultat.

Edited by Luv ya;x, 04 May 2015 - 07:31 AM.
50% copy-paste.mare grija!

• DanielM1999 likes this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users