Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16]Woman's life

• Please log in to reply
7 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

Vreau sa impartasesc cu voi acest videoclip minunat:

• Ce ai invatat/inteles din videoclip?:
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?:
  • Mai doriti astfel de topicuri/povesti?:
  • De ce?:

Raspuns propriu(la cerere :)) ) :

• Ce ai invatat/inteles din videoclip?: Ca femeia este frumoasa indiferent de varsta+am observat ca pozitia mainii se modifica cu inaintarea in varsta).
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?: Exact acest lucru,ca indiferent de varsta,femeia este frumoasa.(la final ce-i drept,sunt in dubii,nu este copilul prezentat initial ci altul si are mana cealalta ridicata,posibil sa fie vorba si de ideea lui adrian)
  • Mai doriti astfel de topicuri/povesti?: da
  • De ce?: imi plac

Edited by Luv ya;x, 23 April 2016 - 09:19 PM.

• snakeeyes;, adriano04, danyms and 1 other like this

danyms

danyms

Fost News Team

• Retired
  • 1442 posts
  • 94 topics
  • Joined 08-March 14
Ce ai invatat/inteles din videoclip?: Cum se transforma o fata , din copilarie pana la batranete :-?
Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?: Nu pot sa-mi dau seama , si m-am uitat de 2 ori .. Eu cred ca vrea sa dovedeasca cum se transforma o fata , la inceput e copil ( frumos ) , apoi stiu ca ajunge o doamna , apoi batrana , si cred ca se roaga si la ceva ( probabil sa-si ceara iertare la ceva , sa doreasca ceva ) . Chiar nu pot sa-mi dau seama ce a vrut sa reprezinte autorul acestei creatie .
Mai doriti astfel de topicuri/povesti?: Why not :D
De ce?: Ne pune pe ganduri , ne folosim mai mult creierul :-?

Edit : Dar ideea ta , care e Luvy?

Edited by StormHaw, 10 February 2015 - 12:53 PM.

• snakeeyes; and EndOfStory like this

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13
  • Ce ai invatat/inteles din videoclip?: Am inteles ( este parerea mea ) ,care sunt efectele pe care le are trecerea timpului acelei femei si al doilea lucru ar fi faptul ca desi acea femeie batrana pastreaza din caracteristicile pe care le avea cand era cand era copil .
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?: Ca ne intorcem din acelasi punct din care am plcat , in viata .
  • Mai doriti astfel de topicuri/povesti?: Da .
  • De ce?: Sunt interesante si dupa cum a spus si Storm : "Ne pune pe ganduri , ne folosim mai mult creierul " .

• danyms likes this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Ce ai invatat/inteles din videoclip?: De cand ne nastem si pana murim suferim modificari majore, insa ochii raman la fel!
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?: Schimbarile corpului si cat de talentat este.
  • Mai doriti astfel de topicuri/povesti?: Da, de ce nu?
  • De ce?: Pentru ca sunt interesante si placute la vedere.

• Luv ya;x likes this

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Ce ai invatat/inteles din videoclip?: Am invatat ca expresia fetei ramane le fel indiferent de trecerea anilor si la fel ar trebui sa fim toti , ca in imaginile respective
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?: Un mesaj extrem de simplu , daca va uitati chipul ei ramane "neschimbat" ma refer la zambet .la expresia fetei , bunatate ..asta e mesajul ..s fim oameni , sa zambim , sa avem bunatate  sa ramanem neschimbati in sufelt la trecerea anilor  , sa emanam caldura si lumina
  • Mai doriti astfel de topicuri/povesti?: Da
  • De ce?:Pentru ca sunt emotionante si transmit mesaje puternice din care avem ce invata .
  • Ps: Aviz amatorilor!

Edited by Gonzo, 17 February 2015 - 11:58 PM.

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Ce ai invatat/inteles din videoclip?:Ca timpul trece prea repede! 
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?:Nush nu prea am inteles! 
  • Mai doriti astfel de topicuri/povesti?:Da ar fi frumos! 
  • De ce?:Pentru ca sunt o gramada de topicuri cu p**** si asta sunt mai bune! 

Edited by "Wiz., 02 July 2015 - 11:16 AM.
Limbaj neadecvat. / Limbaj grad I.

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13
  • Ce ai invatat/inteles din videoclip?: Am vazut ciclul vietii :D Si oricat s-ar schimba infatisarea omului , ochii raman aceiasi 
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?: Pai cliclul vietii  si sincer a facut o demonstratie de talent , asta a vrut sa evidentieze mai mult . 
  • De ce?: Imi plac 

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Ce ai invatat/inteles din videoclip?: Am vazut evolutia omului de la nastere pana la moarte.
  • Ce crezi ca a vrut sa transmita autorul creatiei prezentate?: Sfarsitul poate inseamna mai multe,dupa moarte apare iar un bebelus,poate a vrut sa se refere la...nemurirea sufletului sau ca sufletul ramane vesnic?
  • De ce?: Sunt interesante.

• Luv ya;x likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users