Model Postare Exemplu :
Alegeti un gen de melodie:Manele
Argumentati-va alegerea facuta:Pentru ca aduce o atmosfera placuta cand "joci" sarbe,hore etc...
Edited by pySty, 22 February 2015 - 11:05 PM.
Model Postare Exemplu :
Argumentati-va alegerea facuta:Pentru ca aduce o atmosfera placuta cand "joci" sarbe,hore etc...
Edited by pySty, 22 February 2015 - 11:05 PM.
Alegeti un gen de melodie: Populara
Argumentati-va alegerea facuta: De obicei ascult c e se pune dar mai pe unde am fost 60 % s-au ascultat melodii populare: hore . sarbe pentru ca toata lumea iese la "joc" si se simte bine.
Argumentati-va alegerea facuta:.. La petreceri in general muzica usoara nu prea merge , populara da , gen sarba , hora cum a spus si dex dupa care se incinge atomsfera si urmeaza manele Oricat le-am blama te fac sa te distrezi.
Argumentati-va alegerea facuta: Ma duc mai mereu la lautari si na acolo nu pun Rock .
Edited by CRONOS;, 05 February 2015 - 11:57 AM.
Argumentati-va alegerea facuta:pentru ca e un gen care poti petrece pe el
Model Postare Exemplu :
Edited by Luv ya;x, 04 May 2015 - 07:27 AM.
AVERTISMENT*COPY-PASTE!USE YOUR BRAIN:|
Argumentati-va alegerea facuta: nu stiu dar imi place te face sa danzezi chiar daca este vorba de manele si pana la urma si manele is foarte tari
Alegeti un gen de melodie:Muzica Usoara/Populara
Argumentati-va alegerea facuta:Pentru ca imi place mie sa joc pe muzica populara si pe muzica usoara
Argumentati-va alegerea facuta:Pentru ca pe rapp sau alte genuri nu poti dansa asa de bine,+ca,nu uitati suntem Romani
Argumentati-va alegerea facuta: Pentru ca atunci cand ai 2-3 pahare la bord , cel mai bine te misti pe manele.
Argumentati-va alegerea facuta:Imi place mai mult,are o atmosfera in joc.Si iti vine cheful de dans
Alegeți un gen de muzică: Populară.
Argumentați-vă alegerea făcută: Îmi place foarte mult, deoarece ne face să intrăm la 'joc'.
legeti un gen de melodie:Manele
Alegeti un gen de melodie: Manele
Argumentati-va alegerea facuta: Au raspandit romania si la petreceri cam asta se asculta.
Alegeti un gen de melodie: Trap
Argumentati-va alegerea facuta: se danseaza foarte bine pe trap
off: de aia suntem privit rau noi romanii, din cauza manelelor
Alegeti un gen de melodie: Muzica Usoara.
Argumentati-va alegerea facuta: Deoarece mi se pare un gen de muzica mai accesibil pentru o petrecere .
Argumentati-va alegerea facuta: Te simti mai bine auzind manele si dansand pe ele
Alegeti un gen de melodie:populara
Argumentati-va alegerea facuta: Un gen de muzica care pe noi romani ne caracterizeaza, foclorul romanesc este foarte diversificat, cu numeroase stiluri de dans specifice anumitor zone din Romania, si cu artisti foarte buni si foarte valorosi
Alegeti un gen de melodie: Populara
Argumentati-va alegerea facuta: De obicei ascult c e se pune dar mai pe unde am fost 60 % s-au ascultat melodii populare:
0 members, 3 guests, 0 anonymous users