Buna seara fac acest topic deoarece astept o parere despre antivirusul avira cat de bun e la scanare si cat de bun e el in general.. La viata mea am folosit multi antivirusi avg ,avast ,kaspersky, panda, bidifender etc.. Acesti antivirusi nu m-au multumit pe deplin .. cu kasoersky in pc ma trezesc ca am virusi bag bidifender dupa kaspersky si imi detecteaza virus si io deabia am facut windowsul etc si asa am patit si cu avast si mai multi antivirusi.. mai nou numai pot baga kaspersky si bidifender ca dupa e il instalez ma anunta la centru de notificari ca nu e activat si el e..Astept pareri despre avira nu vreau sa aud despre antivirusii care i-am specificat . Multumesc

[Pareri] Antivirusi
Posted 12 January 2015 - 01:06 AM

Posted 12 January 2015 - 11:06 AM

Posted 12 January 2015 - 11:51 AM

Da.... o sa mai incerc cu avast ... si o sa iau versiunea 4.8 are si protectie in timp real..
Posted 12 January 2015 - 01:04 PM

Daca descarci ceva avand virus in el si antivirusul e pe off normal ca o sa ai probleme.
Daca e pe on,in timp ce descarci acel "ceva" cu virus,antivirusul iti urla ca "ba ai grija".
Odata ce ai un virus in pc.,in special unul puternic degeaba mai dai tu scan si ti-l sterge ca tot in pc ramane.
Eu Avira am avut tot timpul,luat de pe net gratis si nu am avut niciodata probleme

Edited by ShooTeR-RoBeRt, 12 January 2015 - 05:22 PM.
Posted 12 January 2015 - 03:35 PM

Da dar io nu il dezactivez niciodata antivirusu ..adica bag kaspersky refac windowsu si dupa ce expira kaspersky si bag alt antivirus apare ca am virus in pc ...Dupa ce refaci windowsul .. si fara sa descarc prostii sau sa intru pe alte site-uri periculoase ... Astept raspunsu daca e bun avira.
Edit: de avg na nu stiu ce sa zic unii zic ca e bun alti nu io am avut avg si nu prea a fost cine stie ce.. avast la fel e bunicel dar io ma refer la scanare daca e bun si avira la fel la scanare desigur si protectie .. pana una alta am bagat bidifender .. Daca vreti s amai tineti topicul deschis puteti daca nu puteti sa il inchideti Multumesc de lamuriri.
Edited by -xTz-Smoke, 15 January 2015 - 02:53 AM.
Posted 14 January 2015 - 11:41 PM

E destul de bun Avira, printre cele mai folosite in varianta FREE.
Faza sta in felul urmator: dupa cum a zis si Artick in multe topicuri, niciun antivirus nu iti ofera 100% protectie.
Daca stii unde umbli, ce descarci, ce site-uri accesezi o sa fii protejat si fara un anume antivirus in PC.
Cei ce au experienta in IT, cel putin cei ce au PC de mult timp pot sa-si dea seama cand au virusi fara ca macar sa le zica antivirusul ceva sau fara ca macar sa aiba antivirus in PC.
In momentul in care ai virusi PC-ul tau se ingreuneaza, observi fisiere ciudate, fisiere care nu se mai deschid si apar erori ciudate la programele care-ti mergeau odata.
E bun Avira, si Avast e bun.
AVG mananca multi rami, am gasit la un prieten 1800 virusi in PC, care, surpriza! Avea AVG-ul instalat si era ON.
( raman la MBAM - MalwareBytes AntiMalware )
Posted 15 January 2015 - 12:02 AM

Eu folosesc de ceva vreme Eset smart security si nu am avut probleme niciodata , consuma putine resurse, de avast nu stiu ce sa-ti spun , am incercat si eu mai multe varaiante de antivirusi si in final am ramas cu Eset , cum a spus si Trace mai sus daca stii pe ce site-uri sa umbli nu o sa ai probleme ..Eu unul iti recomand Eset Smart Security 6/7
Posted 15 January 2015 - 01:32 PM

Avira este un antivirus bun , l-am folosit in jur de 3-4 ani , in varianta "free".
Dar nu gaseste tot virusii , mai ales ca sunt virusi destui de "rai". Sa dau un exemplu , exista un virus cu numele "netupdate" , care daca-l ai , iti sterge toate exe din pc. Adica nu o sa mai poti deschide nici un program ( chiar si antivirusul ) . Pur si simplu Avira nu putea gasi acest virus , si e destul de clar .
De atunce nu am mai folosit Avira , n-am mai avut incredere in el + ca mai sunt si nise virusi mai micuti , nu dauneaza , dar tot ii ai acolo.
Eu acuma folosesc Eset , n-am avut nici-un fel de problema cu el + ca nu ocupa mult ca resurse.
Posted 16 January 2015 - 11:33 PM

Io vreau asa 1 antivirus caresa ofere protectie si mai putine alarme false la scanare si rata de detectie buna.
Posted 17 January 2015 - 10:48 AM

AVG-ul cica ar fi cel mai bun antivirus, eu zic sa folosesti Avast pentru ca nu mananca atat din Rami ca si AVG-ul.
Ca un secondary antivirus poti baga Malwarebytes, primesti alarme dar niciuna nu e falsa, cand iti zice ca blocheaza un ip/site, pai are de ce.
Posted 17 January 2015 - 12:34 PM

Posted 17 January 2015 - 12:41 PM

Oare de ce crezi ca ti-am zis:
"Ca un SECONDARY antivirus poti baga Malwarebytes,..."
Daca afecta cu ceva, iti spuneam.
MBAM e facut sa ruleze cu un Primary Antivirus (avast,avg,avira,kaspersky, panda etc), Emisoft tot ca MBAM e configurat, e aproape lafel de bun.
Le poti folosi cu incredere, nu o sa se stearga unul pe altul.
T/C
- -xTz-Smoke likes this
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users