[Cs16] - Problema amx_who
Posted 29 December 2014 - 12:30 AM

Problema intampinata: Din cauza unui act de neatentie colegul cu care impart serverul oLx a sters din data csstats.amxx dar am crezut ca nu este o problema serverul mergand. Dupa rr din gamecp nu a mai mers , l-am reinstalat dinou si acum cand eu sau cineva scriem amx_who in consola nu imi mai apar adminii, am incercat mai multe plug de genul amx_who dar lafal.
Descrierea acesteia: cum am spus si mai sus cand cnv da amx_who consola apar toti playerii de pe server si la fiecare player scrie z si la admin literele corespunzatoare gradului si nu mai apare cum aparea inainte de reinstall ( apareau doar adminii si gradele fondator , owner , co-owner si sub ele adminii)
Imagini: maine edit cu img sunt pe tableta.
Alte precizari: daca se poate sa imi spuna cineva cum se rezolva sau un alt plugin cu explicatiile de rigoare multumesc.
Posted 29 December 2014 - 12:40 AM

Am o intrebare inainte de-ati spune ce este de facut . Accesele iti merg ?!
Si acum revenind la problema ta . Incearca sa scrii in consola admin_who si spune-mi daca-ti merge . Daca-ti arata gradele folosind aceasta comanda, inseamna ca este un defect, iar eu stiu cum sa te ajut.
Te pot ajuta eu, cu TW-ul, sa intru la tine-n PC, fiindca daca-ti explic asa, e mult de scris si poate nu ne intelegem si faci ceva gresit .
Astept raspunsul tau .
Posted 29 December 2014 - 12:47 AM

Cu stima si respect , Fannta
Posted 29 December 2014 - 01:05 AM

Bun .Vad ca n-ai incredere in mine, alegerea ta .
Insa te rog ca prima data sa testezi comanda admin_who si sa-mi spui ce-ti zice .
Deci . Sunt cateva metode.
1 . Verifica users.ini si fisierul .sma al plugin-ului amx_who . Sa corespunda literele de acces si gradele intre ele . Daca sunt diferite, atunci trebuie sa faci users.ini cum e in fisierul .sma sau fisierul .sma sa-l modifici dupa users.ini insa trebuie modificat si compilat si inlocuit plugin-ul respectiv .
2 . Plugin-ul amx_who sa fie mereu primul in lista la plugins.ini .
Daca astea sunt bune, si tot nu merge, atunci mai este o alta metoda finala .
3 . Intri la amxmodx - > scripting - > admincmd.sma si intri in el .
O sa ti se deschida sursa, si cauti asta :
register_concmd("amx_slap", "cmdSlap", ADMIN_SLAY, "<name or #userid> [power]") register_concmd("amx_leave", "cmdLeave", ADMIN_KICK, "<tag> [tag] [tag] [tag]") register_concmd("amx_pause", "cmdPause", ADMIN_CVAR, "- pause or unpause the game") register_concmd("amx_who", "cmdWho", ADMIN_ADMIN, "- displays who is on server")
La ultimul, NU trebuie sa fie asa :
//register_concmd("amx_who", "cmdWho", ADMIN_ADMIN, "- displays who is on server")
fiindca daca sunt acele linii inainte, inseamna ca este dezactivata comanda amx_who . Si le stergi si dai save, dupa care dai un rr la server din GP si cu siguranta iti va merge .
Daca nici asa nu merge, atunci inseamna ca am omis eu ceva . Daca-mi voi amintii ceva, voi revenii aici cu un nou post .
Daca ai vre-o nelamurire, te rog frumos sa ma contactezi si te voi ajuta cu cea mai mare placere .
# O seara frumoasa iti doresc, si sper sa fii inteles .
Edited by Minnie, 29 December 2014 - 01:08 AM.
- utzu likes this
Posted 29 December 2014 - 01:15 AM

Edited by FannTaStick, 29 December 2014 - 01:17 AM.
Posted 29 December 2014 - 01:22 AM

Ca sa ne intelegem, pune-mi aici users.ini ( ma refer la grade si literele de acces ) si ceea ce scrie in amx_who.sma . Iti spun eu daca e ceva gresit, si te ajut eu sa compilezi daca este necesar .
Da, la modalitatea 3, daca ai acele linii la partea aia, sa le stergi si sa dai SAVE . Daca sunt acele linii puse in fata acelui rand, inseamna ca iti este dezactivata comanda amx_who .
Posted 29 December 2014 - 01:26 AM

Posted 29 December 2014 - 02:05 AM

Stiu cum iti apare, aceeasi problema am intalnit-o si eu, si de-aceea ti-am explicat cam ce e de facut .
Te astept maine sa postezi users.ini si sma-ul .
O seara faina .
Posted 29 December 2014 - 01:57 PM

2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users