Jump to content

Photo

[Cs16] - Problema amx_who

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

FannTaStick

FannTaStick

Untouchable Member

• Membru
  • 1418 posts
  • 55 topics
  • Joined 24-July 13
  • Country: Country Flag

Problema intampinata: Din cauza unui act de neatentie colegul cu care impart serverul oLx a sters din data csstats.amxx dar am crezut ca nu este o problema serverul mergand. Dupa rr din gamecp nu a mai mers , l-am reinstalat dinou si acum cand eu sau cineva scriem amx_who in consola nu imi mai apar adminii, am incercat mai multe plug de genul amx_who dar lafal.
Descrierea acesteia: cum am spus si mai sus cand cnv da amx_who consola apar toti playerii de pe server si la fiecare player scrie z si la admin literele corespunzatoare gradului si nu mai apare cum aparea inainte de reinstall ( apareau doar adminii si gradele fondator , owner , co-owner si sub ele adminii)
Imagini: maine edit cu img sunt pe tableta.
Alte precizari: daca se poate sa imi spuna cineva cum se rezolva sau un alt plugin cu explicatiile de rigoare multumesc.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Am o intrebare inainte de-ati spune ce este de facut . Accesele iti merg ?! 

Si acum revenind la problema ta . Incearca sa scrii in consola admin_who si spune-mi daca-ti merge . Daca-ti arata gradele folosind aceasta comanda, inseamna ca este un defect, iar eu stiu cum sa te ajut. 

Te pot ajuta eu, cu TW-ul, sa intru la tine-n PC, fiindca daca-ti explic asa, e mult de scris si poate nu ne intelegem si faci ceva gresit . 

Astept raspunsul tau . 

FannTaStick

FannTaStick

Untouchable Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1418 posts
  • 55 topics
  • Joined 24-July 13
Accesele merg. Doar cand scriu amx_who consola apar toti jucatorii. La playerii normali fara admin apare litera z iar la adminii literele corespunzatoare gradului. Si vreau sa stiu cum se rezolva acest lucru adica sa-mi apara gradele ( fondator, owner, co-owner , god ,administrator, super-moderator,moderator , helper, slot si vip si sub fiecare grad sa-mi apara adminul corespunzator ) daca ai putea sa-mi lasi rezolvarea ca asa dupa daca vad nu inteleg nimic si dupa daca mai am aceasta problema sa o pot rezolva singur.

Cu stima si respect , Fannta

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Bun  .Vad ca n-ai incredere in mine, alegerea ta . 

Insa te rog ca prima data sa testezi comanda admin_who si sa-mi spui ce-ti zice .

Deci . Sunt cateva metode. 

1 . Verifica users.ini si fisierul .sma al plugin-ului amx_who . Sa corespunda literele de acces si gradele intre ele . Daca sunt diferite, atunci trebuie sa faci users.ini cum e in fisierul .sma sau fisierul .sma sa-l modifici dupa users.ini insa trebuie modificat si compilat si inlocuit plugin-ul respectiv . 

2 . Plugin-ul amx_who sa fie mereu primul in lista la plugins.ini . 

Daca astea sunt bune, si tot nu merge, atunci mai este o alta metoda finala . 

3 . Intri la amxmodx - > scripting - > admincmd.sma si intri in el . 

O sa ti se deschida sursa, si cauti asta : 

register_concmd("amx_slap", "cmdSlap", ADMIN_SLAY, "<name or #userid> [power]")
register_concmd("amx_leave", "cmdLeave", ADMIN_KICK, "<tag> [tag] [tag] [tag]")
register_concmd("amx_pause", "cmdPause", ADMIN_CVAR, "- pause or unpause the game")
register_concmd("amx_who", "cmdWho", ADMIN_ADMIN, "- displays who is on server")

La ultimul, NU trebuie sa fie asa : 

//register_concmd("amx_who", "cmdWho", ADMIN_ADMIN, "- displays who is on server") 

fiindca daca sunt acele linii inainte, inseamna ca este dezactivata comanda amx_who . Si le stergi si dai save, dupa care dai un rr la server din GP si cu siguranta iti va merge . 

Daca nici asa nu merge, atunci inseamna ca am omis eu ceva . Daca-mi voi amintii ceva, voi revenii aici cu un nou post . 

Daca ai vre-o nelamurire, te rog frumos sa ma contactezi si te voi ajuta cu cea mai mare placere . 

# O seara frumoasa iti doresc, si sper sa fii inteles .

Edited by Minnie, 29 December 2014 - 01:08 AM.

• utzu likes this

FannTaStick

FannTaStick

Untouchable Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1418 posts
  • 55 topics
  • Joined 24-July 13
Am verificat cu sma-ul am inlocuit literele in user.ini si nimic. Dar dca am inlocuit in user.ini mai trb sa compilez ceva? Si la modalitstea nr 3 in loc de accea sterg liniile ? Am inteles dar cu compilatul daca am facut dupa sma si user .ini mai compilez cv?

Edited by FannTaStick, 29 December 2014 - 01:17 AM.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Ca sa ne intelegem, pune-mi aici users.ini ( ma refer la grade si literele de acces ) si ceea ce scrie in amx_who.sma . Iti spun eu daca e ceva gresit, si te ajut eu sa compilezi daca este necesar . 

Da, la modalitatea 3, daca ai acele linii la partea aia, sa le stergi si sa dai SAVE . Daca sunt acele linii puse in fata acelui rand, inseamna ca iti este dezactivata comanda amx_who . 

FannTaStick

FannTaStick

Untouchable Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1418 posts
  • 55 topics
  • Joined 24-July 13
Ok. Pun maine ca acum sunt pe tableta. Si pun si poza cum apare

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12

Stiu cum iti apare, aceeasi problema am intalnit-o si eu, si de-aceea ti-am explicat cam ce e de facut . 

Te astept maine sa postezi users.ini si sma-ul . 

O seara faina .

RAJ @

RAJ @

No Limit Member

• Membru
  • 2224 posts
  • 215 topics
  • Joined 18-March 14

Mulţumim frumos Minnie [ Andreea ] , am rezolvat ! 

Puteţi da T.c

• Minnie likes this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users