Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] Idolatrizarea

• Please log in to reply
7 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

Fie ca este vorba de cinema,de opera,de actorie,de artisti din lumea muzica>multi avem "idoli".

Probabil nu e persoana sa nu fi vazut un reportaj in care era aratata disperarea fanilor,nebunia lor sau oricum doriti sa o numiti.

Exemplu: Crazy-Fans-Of-Justin-Bieber-19.jpg

Un mare om de stiinta,a adaugat printre citatele sale educative si:>>"Fiecare din noi ar trebui respectat ca individ, insa nimeni nu ar trebui idolatrizat." Albert Einstein

• Ai fost/esti un astfel de fan?
  • Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane?
  • O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om?
  • De ce?
  • Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata?

• adriano04 likes this

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Ai fost/esti un astfel de fan?: Nu si nici nu voi fi vreodata.
  • Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane? : Nu m-i se pare ok  sa adori o persoana pana la exasperare indiferent de statut, meserie . Oricum , mare parte din ei sunt adolescenti si le va trece mai tarziu :D
  • O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om? : Nici pe departe.Asta nu inseamna ca nu apreciez ceea ce face.
  • De ce? : Doar pentru ca are darul de a canta sau mai stiu   nu inseamna ca e neparat mai special .
  • Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata? : Cunosc un fan care sa lasat calcat in picioare pentru a ajunge pe scena langa idoul lui .

Edited by Gonzo, 23 December 2014 - 11:40 AM.

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13
  • Ai fost/esti un astfel de fan? : Nu .
  • Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane? : Mi se pare un lucru exagerat ..
  • O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om? : Normal ca , nu .
  • De ce? : Este si ea o persoana , face parte din societate , ca si mine , ca si tine chiar daca are mai stiu eu ce talent .
  • Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata? : Un fan al lui Justin Bieber si-a "tatuat" numele acestuia pe o mana cu un cui .

• KRIMEX likes this

Revv

Revv

Fost Designer

• Retired
  • 1524 posts
  • 144 topics
  • Joined 13-July 14
  • Ai fost/esti un astfel de fan? Da pentru o zi
  • Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane?  Este un lucru prostesc
  • O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om?Nu,O vedetă este și ia om,doar că are anumite talente
  • De ce? Și vedetele sunt ființe umane,doar că sunt mai speciali
  • Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata?Sincer când am văzut un serial și mi-a plăcut un actor aș fi vrut să fac o poză cu el/ea,dar așa ceva era imposibil.Dar m-am obișnuit cu ideea :))

Edited by sNK ;x, 23 December 2014 - 11:09 PM.

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Ai fost/esti un astfel de fan?: Nu, nu este sanatos.
  • Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane? : O prostie, este bine sa ai un model de urmat, dar nu sa idolatrizezi.
  • O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om? : Nu, fiecare dintre noi ne nastem artisti, depinde de noi cum evoluam.
  • De ce? : Este om, 2 maini, 2 picioare.
  • Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata? : Am vazut pusti care s-au pictat sau mutilat pentru un amarat de nume.

N3yMaR Jrr.

N3yMaR Jrr.

Member

• Membru
  • 42 posts
  • 3 topics
  • Joined 28-February 15
Ai fost/esti un astfel de fan?: Da
Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane?: Idolatrizare e prea mult spus. Este foarte bine sa ai un model de urmat in veatza , dar sa-l idolatrizezi , nu..
O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om?: Nu
De ce?: Este tot un om , indiferent de statutul social
Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata?: Am vazut oameni ce si-au facut tatuaje imense pe corp cu chipul respectivei vedete si unii ce si-au inscriptionat pe mana numele unei vedete cu un cutit..

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 posts
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Ai fost/esti un astfel de fan?:Nu.
  • Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane?: Nu zic sa nu iti placa de cineva(fotbalisti cum joaca,cantareti) dar nu sa fi nebun dupa acele persoane!
  • O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om? : nu si nu va fi niciodata
  • De ce?: pentru ca el nici macar nu stie ca exist...
  • Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata?: nu cunosc si nici nu am facut.

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 posts
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13
  • Ai fost/esti un astfel de fan? Nu 
  • Ce parere ai despre idolatrizarea unei persoane? Idolatrizare este un cuvant prea mult spus... este ceva de disperare , lucru fara care de poate nu trai si mii se pare o prostie 
  • O vedeta este mai "speciala"ca si fiinta umana decat oricare alt om? NU ! 
  • De ce? Tot om este , tot in acelasi pamant ajungem si bogatii si cei saraci si "vedetele" , doar ca vedetele au "arfe" si in pamant.
  • Ce "nebunie"din partea unui fan infocat cunosti sau ce nebunie ai facut tu pentru a vedea vedeta preferata? Chiar nu cunosc.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users