Salt la continut

Fotografie

[CS16] Combustibil din aer si apa?

• Topic inchis Acest topic e inchis
15 replies to this topic

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Country: Country Flag

Compania auto germana 'Audi' e hotarata sa elimine combustibilul fosil , noul combustibil ar putea fi obtinut din apa , aer si electricitate. Metoda folosita este denumita ''capturarea aerului.
 Audi a anuntat acum obtinerea unui e-diesel un combustibil neutru din punct de vedere  al dioxidului de carbon . Acesta este realizat din materii prime , apa , aer , electricitate .Este in proportie de 80% capabil  de a fi transformat in motorina sintetica.

95_KU15_PB.jpg

• Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? :
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? :

Aceasta postare a fost editata de Gonzo: 19 December 2014 - 12:06 PM

• snakeeyes; and Luv ya;x like this

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : va avea succes daca nu va costa exagerat si daca stiu sa se promoveze.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta  voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : as alege nepoluant DACA nu ar fi foarte "usturator la buzunar" pentru ca trebuie sa recunoastem ca fara bani nu faci nimic.

• snakeeyes;, KRIMEX and EndOfStory like this

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 Postari:
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : Nu stiu in ce masura ar putea sa-l puna in practita , si chiar si asa tot nu cred ca va avea succes e greu de raspandit si conteaza si daca va fi mai scump/mai ieftin.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Eu chiar as alege combustibilul nepoluant , dar as fi printre puinii care ar face asta.

Aceasta postare a fost editata de Marshall.: 19 December 2014 - 03:04 PM
#edit

• EndOfStory likes this

RoberT B.

RoberT B.

Banned

• Banned
  • 1869 Postari:
  • 243 topics
  • Joined 23-November 13
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : Da
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Poluant pentru performanta masini , imi place viteza.

• EndOfStory likes this

VLadJR <3

VLadJR <3

Banned

• Banned
  • 2553 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 28-February 14
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : Da.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Poluant , pentru că îmi place viteza.

Aceasta postare a fost editata de VLadJR <3: 21 December 2014 - 10:05 PM

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica?: Sa il puna in practica , da , insa ce succes va avea ramane de vazut .
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Pretul ar trebui sa ma convinga ce sa aleg , daca preul combustibilului nepoluant ar fi mai scazut deca a celui fosil , cu cea mai mare placere l-as alege .

• EndOfStory likes this

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 Postari:
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : In mare parte , cred ca o sa reuseasca . Audi este o firma foarte mare de autovehicule .
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Noua metoda conceputa de cei de la Audi a fost creata pentru a evita poluarea si mirosurile neplacuta cu care se intalnesc majoritatea persoanelor . - > Combustibil nepoluant .

• EndOfStory likes this

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 Postari:
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : Da
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Combustibil nepoluant,chiar daca regret putin. :))  (Trebuie sa-mi stapanesc capriciile,imi place viteza. ''Totul pentru viteza'')

• EndOfStory likes this

aLex.sKd

aLex.sKd

Fost Moderator

• Retired
  • 1159 Postari:
  • 72 topics
  • Joined 26-January 14
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : Cu siguranta va avea un impact puternic in ceea ce priveste piata de combustibili si va afecta in deosebi marii producatori de combustibili fosili , probabil va fi o scadere considerabila insa cu certitudine este un proiect ce vizeaza viitorul indepartat.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Avand in vedere faptul ca proiectul ar urma sa se deruleze in viitorul indepartat , as opta in continuare pentru combustibilul fosil intrucat un nou combustibil ar "perturba" intreaba piata de autombobile , fapt ce ar reprezenta in sine , inlocuirea intregii piete auto lucru ce ar putea dezechilibra atat pe plan local cat si global.

• EndOfStory likes this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : O noua era, un nou capitol, poate asa se v a sfarsi lupta ne incetata pe petrol.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Combustibil nepoluant plus lucrurile nu vor ramane asa, se vor gasi si alte variante. 

Cristi.Laur

Cristi.Laur

Banned

• Banned
  • 185 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 31-March 15
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? :Un impact benefic pentru mediu si pentru noi , cred ca vor reusi sa-l puna si in practica  dar vor trece probabil multi ani de acum incolo pana sa fie ultilizat precum si combustibilul fosil.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? :Nepoluant pentru trasee lungi si oras, benzina cand vreau sa simt ca fuge scaunul de sub mine.

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? :Va avea daca un costa mult in ziua de azi totul se rezuma la bani.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? :Cel nepoluant dar depinde cat costa.

Negative ;x

Negative ;x

Banned

• Banned
  • 602 Postari:
  • 46 topics
  • Joined 07-June 15
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : nu cred..
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : totusi nu cred ca cu aer se poate transforma un carburant..
  •  

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 29 June 2015 - 10:44 PM
nici nu ai raspuns la intrebarea nr 2,postam asa..pentru +1

!Gonzo!

!Gonzo!

Banned

• Banned
  • 44 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 10-June 15
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : Nimic nu e imposibil , cred ca da.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Poluant desigur!

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2208 Postari:
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? :Da eu cred ca va reusi sa il puna in practica pana la urma urmei orice este posibil. Normal ca va avea succes mai ales sa fie si mai ieftin ca benzina/motorina.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Performanta.

/r/arrsura27

/r/arrsura27

Fost Moderator

• Retired
  • 1701 Postari:
  • 178 topics
  • Joined 30-May 13
  • Ce impact credeti ca va avea acest nou tip de combustibil , va avea succes , vor reusi cei de la Audi sa-l si puna in practica? : Daca vor reusii sa puna in practica , nu stiu ce sa zic DAR daca vor reusii vor avea succes daca combustibilul este macar la fel de bun si normal sa fie mai scazut la pret ca cel actual.
  • Probabil acest tip de combustibil va afecta si performanta masini ,arderea fiind mai mica. Multi nu se gandesc la mediu , doar la performanta , voi ce ati alege , sa folositi combustibil nepoluant sau combustibil fosil pentru performanta ? : Performanta , nu economisesc bani din combustibil si apoi bag in piese.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi