Salt la continut

Fotografie

[CS16] Masina anului 2015

• Topic inchis Acest topic e inchis
15 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 Postari:
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

Acestea sunt masinile ramase in cursa pentru titlul "Car of the year"

1.BMW  Seria 2 Active Tourer(​este primul model de serie BMW cu tracţiune pe faţă şi primul MPV de serie al mărcii germane)

• test-bmw-seria2-active-tourer-12.jpg?wid
  • test-bmw-seria2-active-tourer-68.jpg?wid

2.Citroen C4 Cactus[Toate sistemele de care dispune maşina (climatizare, infotainment, media, computer de bord, navigaţie) sunt controlate exclusiv cu ajutorul unui ecran tactil de 7 inci amplasat corect, în partea de sus a consolei centrale, ceea ce înseamnă că îţi poţi ţine privirea mai mult timp la drum şi mai puţin când navighezi prin meniu din interfaţa care se mişcă fluid, fără întreruperi, chiar şi atunci când utilizezi sistemul de navigaţie.]

• citroen-c4-cactus-promotor-02.jpg?width=
  • citroen-c4-cactus-promotor-20.jpg?width=

3.Ford mondeo[O noutate şi o premieră în segment o reprezintă centura de siguranţă cu airbag intregrat pentru locurile din spate. În cazul unui accident (şi evident, dacă respectivii poartă centura), airbag-ul este umflat şi măreşte suprafaţa de decelerare pentru ca eventualitatea unui impact frontal să afecteze în cât mai puţină măsură pasagerul.]

• ford-mondeo-promotor-front.jpg?width=610
  • ford-mondeo-for-china-interior.jpg

4.Mercedess-Benz C-Class[C-Class: vrea să ofere clienţilor o experienţă cât mai apropiată de maşinile de clasă mare, însă fără a depăşi barierele legate de poziţionare pe piaţă. Practic, Mercedes-Benz vrea să ofere mostre de S-Class în segmetul berlinelor de clasă medie. Iar titulatura de „baby Benz” începe să prindă conotaţii din ce în ce mai puternice...]

• mb-25.jpg?width=610&height=343
  • mb-16.jpg?width=867&height=550

5.Nissan Qashqai[(Pentru că suntem în 2014, avem şi o sumedenie de gadgeturi, de la sistemul de navigaţie cu ecran color cu diagonala de 7 inci (17.8 cm) care îi permite şoferului să se joace cu opţiunile Nissan Connect (conectivitate USB, Bluetooth etc.), până la ceea ce Nissan numeşte Safety Shield, adică sistemul său integrat de asistenţă a şoferului. Aici, lucrurile sunt high-tech faţă de precedenta generaţie, chiar dacă nu avem toate rafinamentele deja existente pe anumite berline (maşina nu îşi ţine singură direcţia, cum o fac unele berline compacte, de exemplu).]nissan-qasqai-test-53.jpg?width=600&heig

• nissan-qasqai-test-0-02.jpg?width=600&he

6.Renault Twingo(Lxlxh: 3,59 m x 1,64 m x 1,55 m Ampatament: 2,49 m Rază de bracaj: 4,3 m Portbagaj: 219 litri0

• renault-twingo-2015-1280x960-wallpaper-0
  • renault-twingo-2014-016-1.jpg?width=600&

7.Volkswagen Passat B8(oferă tot ce are mai bun marca VW: consum mic, siguranţă, confort deosebit, tehnologie avansată, design clasic dar durabil, valoare mare de revânzare.)

• test-vw-passat-b8-50.jpg?width=600&heigh
  • test-vw-passat-b8-39.jpg?width=600&heigh

Acestea fiind spuse si aratate:

• Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce?

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 17 December 2014 - 09:53 AM

• snakeeyes;, KRIMEX and EndOfStory like this

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? : Mercedess-Benz C-Class , imi place interiorul , design-ul . arata superb . + ca e mercedes , asta spune totul .Eu aleg mercedess C -Class

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 17 December 2014 - 09:53 AM

• snakeeyes; and Luv ya;x like this

->Andrei.

->Andrei.

Ultras Member

• Membru
  • 424 Postari:
  • 78 topics
  • Joined 11-July 14
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? Parerea mea este Volgswagen B8 deoarece este din Germania si este vorba aceea : Nemtesti,dar bune ! ;) " ... Are rezistenta la motor si un design simplu fara complicarii fata de Mercedes sau Citroen. :)

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 Postari:
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13

Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? : Mercedess-Benz C-Class , design-ul e atragator , la fel si interiorul plus ca cei de la Mercedess incearca prin aceasta masina sa ofere standarde inalte fara a depasi pozitionarea pe piata .

• EndOfStory likes this

rAr ;

rAr ;

Fost News Team

• Retired
  • 1649 Postari:
  • 238 topics
  • Joined 21-December 13
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? Deşi colegii mei au mers pe Mercedes eu merg pe Volkswagen  Passat B8 . Dece ? Design atrăgător , o maşină elegantă , la drum întins e confortabilă , siguranţă şi consum mic

Eminescu VEVO.

Eminescu VEVO.

Fost Moderator Global

• Retired
  • 1486 Postari:
  • 80 topics
  • Joined 24-March 13
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? Mercedess-Benz C-Class,fiindca mi se pare o masina cu un design special mai ales pe exterior,iar in interior ofera senzatia de calitate premium.Este foarte placut sa  conduci o asemenea masina,insa consumul este cam ridicat.(piesele la fel)

VLadJR <3

VLadJR <3

Banned

• Banned
  • 2553 Postari:
  • 246 topics
  • Joined 28-February 14
Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? : Citroen C4 Cactus , pentru felul cum arata in exterior si ce lux e in interior.

Memff Cherokee

Memff Cherokee

Fost News Team

• Retired
  • 2337 Postari:
  • 293 topics
  • Joined 09-November 13
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? : Mercedes-Benz C-Class 

Intotdeauna cei de la Mercedes au stiut sa faca in asa fel in cat , autovehiculele lor sa fie in top .

Designul si tehnologia isi spun cuvantul .

KU BE JKN

KU BE JKN

Addicted Member

• Membru
  • 329 Postari:
  • 19 topics
  • Joined 23-May 14
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce?: Mercedess-Benz C-Class - De ce? Pentru ca in primul rand are un design exterior foarte atragator, nu mai vorbesc de interior . Apoi ar fi configuratia masini [consumul, caii putere, etc]

kenftw

kenftw

Fost Designer

• Retired
  • 8756 Postari:
  • 420 topics
  • Joined 02-May 11

•  Nemtesti,dar bune ! ;)

Asta e pleonasm. O zicala corecta ar fi "Chinezesti, dar bune" .

• Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? : Sunt fan Mercedes asa ca aleg Mercedesul. Au clasa in tot ceea ce fac iar acest nou C-Class o demonstreaza.

Vlad;

Vlad;

Banned

• Banned
  • 512 Postari:
  • 41 topics
  • Joined 29-March 13
Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? : Citroen C4 Cactus , pentru felul cum arata in exterior si ce lux e.

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 Postari:
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? Cactus, pentru ca este o masinu buna de teren un plus il aduce si ecranul tactil de 7 inci.

LeonardbC

LeonardbC

Addicted Member

• Membru
  • 203 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 06-August 13
  • Care din ele merita din punctul tau de VEDEREarrow-10x10.png sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? BMW seria 2 , din cauza designului foarte frumos si pentru ca este (​este primul model de serie BMW cu tracţiune pe faţă şi primul MPV de serie al mărcii germane)

Aceasta postare a fost editata de LeonardbC: 09 March 2015 - 06:59 PM

JACK. @ CS16

JACK. @ CS16

Gold Member

• Membru
  • 759 Postari:
  • 47 topics
  • Joined 14-September 14
Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce?:citroen c4 cactus are un designe la exterior foarte fain si la intern arata mai fain!

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Care din ele merita din punctul tau de vedere sa castige premiul "Car of the year 2015" si de ce? Deşi colegii mei au mers pe Mercedes eu merg pe Volkswagen  Passat B8 . Dece ? Design frumos,consum putin si e foarte frumoasa!!!

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 05 May 2015 - 09:30 AM
90% copy-paste de la rar; Avertisment*

Junky im return

Junky im return

Platinum Member

• Membru
  • 1150 Postari:
  • 328 topics
  • Joined 20-February 14
Eu aleg 7.Volkswagen Passat B8, este elegant, confortabil, spatios, si nu in ultimul rand este o masina de elita trebuie sa recunoastem .

Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 26 June 2015 - 06:17 AM
lipsa model

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi