Jump to content

Photo

Abuz Tunverde

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
11 replies to this topic

Kosovoy

Kosovoy

Fost Designer

• Retired
  • 604 posts
  • 139 topics
  • Joined 24-November 12
  • Country: Country Flag

# Admin : [Alive] # Crucial ; 
# Varsta : 21
# Motivul :  Calm =))>
# Dovada :  
** Cracked killed doamna.campean with a headshot from ak47 ***

Ban Information 
Name: [Alive] # Crucial ; 
IP: 82.137.10.218 
Reason: calm 
Ban Length: 2 hours 
Unban Time: 19:28:39 12/16/2014 
Admin Name: Tunverde 
Admin SteamID: STEAM_0:0:892165458 

If you think you were banned unfairly, report this information to our website: 
www.CS16.ro 
Kicked :"You are banned from this server. Check your conso

PS : Deci faza a fost aÈ™a . I-am spus pe u@ Uită-te pe Convict . Ok după câteva minute bune aproximativ 20 ii spun lui Convict văzând că Tunverde si A4tech nici măcar nu s-au dat specator i-am spus lui COnvict amice frumos aim È™i a zis dacă sunt hater È™i i-am spus bineinÈ›eles că nu băi copile È™i la care imi spune el ceva de genu copilă si proastă e măta .. După exact 3 secunde primesc gag 20 minute . Pe motiv Taci iar 4 secunde mai târziu acelaÈ™i admin È™i anume TunVerde omu imi dă ban 2 ore .:)) . La urmă să se simtă bine înainte să-mi dea ban mi-a mai ziÈ™ È™i MarÈ™ ! =))).  Comportament de admin de 18 ani , cat pretinde el că are , eu aÈ™ spune să căscaÈ›i ochii È™i să nu mai luaÈ›i toÈ›i copii de 13 ani , căscaÈ›i ochii la postări È™i caracter nu numai la posturi È™i data inscrierii , nu judecaÈ›i după etichetă  . MulÈ›umesc  !

Tunverde

Tunverde

New Member

• Membru
  • 89 posts
  • 28 topics
  • Joined 01-June 12

Nu stiu de ce dreacu ai facut aceasta reclamatie .. tu esti de vina ! Povestea incepe asa am intrat pe server era cs_italy32 am stat spec dupa 4 minute incepi sa injuri pe unu ..nu am actionat cu nimic crezand ca o va face A4 dupa il injuri pe dnb^Convict ca iti lu ai hs non-stop . Tiam dat ban 2 h reason :calm , urmatoare mapa iar ai intrat in 10 minute ai dat pe u@ uitate pe dnb^ Convict eram in joc , A4 ti-a spus ca n-are tu tot ai continuat sa fu** u@ gen uitate bai noobule pe dnb^Convict si din nou ti-am dat ban 120 reason:calm . Nu te am injurat sau ceva de genu asta dar nu stiu cum poti sa minti cu nerusinare .

NU VREAU SA  MAI VAD OAMENIi CA TINE PE SERVAR!!!! Mincinosule.

Edited by Tunverde, 16 December 2014 - 06:16 PM.

Tunverde

Tunverde

New Member

• Membru
  • 89 posts
  • 28 topics
  • Joined 01-June 12

Nici eu nici A4 nu te am injurat

Edited by Tunverde, 16 December 2014 - 06:26 PM.

Luciann1009

# Admin : [Alive] # Crucial ; 
# Varsta : 21
# Motivul :  Calm =))>
# Dovada :  
** Cracked killed doamna.campean with a headshot from ak47 ***

Ban Information 
Name: [Alive] # Crucial ; 
IP: 82.137.10.218 
Reason: calm 
Ban Length: 2 hours 
Unban Time: 19:28:39 12/16/2014 
Admin Name: Tunverde 
Admin SteamID: STEAM_0:0:892165458 

If you think you were banned unfairly, report this information to our website: 
www.CS16.ro 
Kicked :"You are banned from this server. Check your conso

PS : Deci faza a fost aÈ™a . I-am spus pe u@ Uită-te pe Convict . Ok după câteva minute bune aproximativ 20 ii spun lui Convict văzând că Tunverde si A4tech nici măcar nu s-au dat specator i-am spus lui COnvict amice frumos aim È™i a zis dacă sunt hater È™i i-am spus bineinÈ›eles că nu băi copile È™i la care imi spune el ceva de genu copilă si proastă e măta .. După exact 3 secunde primesc gag 20 minute . Pe motiv Taci iar 4 secunde mai târziu acelaÈ™i admin È™i anume TunVerde omu imi dă ban 2 ore . :)) . La urmă să se simtă bine înainte să-mi dea ban mi-a mai ziÈ™ È™i MarÈ™ ! =))).  Comportament de admin de 18 ani , cat pretinde el că are , eu aÈ™ spune să căscaÈ›i ochii È™i să nu mai luaÈ›i toÈ›i copii de 13 ani , căscaÈ›i ochii la postări È™i caracter nu numai la posturi È™i data inscrierii , nu judecaÈ›i după etichetă  . MulÈ›umesc  !

Ai print? 

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Bah ce naiba minti in halul asta? Cine te`a injurat mah? 

http://www.2shared.c...NL/Crucial.html

Uite aici toata conversatia pana la ban......ai vreo dovada ca te`a injurat tun sau eu? cine ti`a dat mah gag 20 min? bah tu esti cu capul? ti`am dat eu gag 10 min motiv mai.taci si in secunda urmatoare tun ti`a dat ban 2 ore. Mai termina cu minciunile astea copile.

Mikaella AndrA

Mikaella AndrA

Banned

• Banned
  • 473 posts
  • 12 topics
  • Joined 24-March 13

Consider ca nu a facut niciun abuz Tunverde.Tu tot timpul te gasesti sa comentezi pe sv si sa vb aiurea.Daca nu-ti convine cv faci scandal pe sv si nu ne spui pe [email protected] momentul cand ti-am spus frumos treburile astea te-a bufnit rasul.Si mai vrei si admin cand tu faci faze de genu.Nu mi se pare normal sa'ti dai cu parerea in ceea ce priveste varsta orcaruia dintre admini.Injuri,jignesti si comentezi!Asta sti sa faci.Si daca un admin iti spune ca a verificat si ca playerul respectiv nu are nimic continui sa joci nu sa spui ca nu l'a verificat sau mai stiu eu ce.Adminii de pe acest sv isi fac treaba si nu esti in masura tu sa spui ca nu a facut ceea ce i-ai cerut daca nu esti sigur ;)

Dovada comentariilor aiurea, fara a anunta nici macar o singura data pe u@ ca playerul respectiv ar avea ceva: http://www.girlshare.ro/34222983.3

http://www.girlshare.ro/34222985.5

Edited by AndrA Ella, 16 December 2014 - 06:55 PM.

• Randy and sEBARu like this

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Considera ca adminul intradevar a abuzat de comenzii asupra ta si ca a gresit enorm de mult cand a dat doar 2 ore ban poate data viitoare isi baga mintiile in cap si mai pune un zero la minutele pe care le baga la ban!!!!

• Lica likes this

KoKoSS

KoKoSS

Member

• Membru
  • 30 posts
  • 6 topics
  • Joined 08-November 14

Adminul a procedat corect .

Cea ce ma uimeste este ca in cererea ta de admin mai spui ca ai " eperienta in amx de 5 ani " , este clar ca minti , daca ai fi avut aceasta experienta stiai sa te comporti .  

Lica

Lica

Gold Member

• Membru
  • 776 posts
  • 22 topics
  • Joined 08-April 13

Adminul a procedat corect !!!

blanKeeT

blanKeeT

New Member

• Membru
  • 110 posts
  • 6 topics
  • Joined 08-October 11

Nu stiu de ce ai mai facut cerere, cand stii ca esti vinovat. Oricum imi place cum le infloresti, dar iti sugerez sa te apuci de scris basme. Adminul a procedat corect si nu te mai umfla atata in pene ca nu vei rezolva niciodata nimic.

sEBARu

sEBARu

Romania.CS16.ro

• Retired
  • 2537 posts
  • 20 topics
  • Joined 27-September 14
  • Instagram:@sebaru

Reclamatia ta nu are niciun obiectiv comun cu ceea ce s-a intamplat!! Adminul a procedat corect!! 

Luciann1009

Data viitoare nu mai face reclamatie daca nu ai dovezi

TC

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users