Jump to content

Photo

Abuz blanket

- - - - - ...

• This topic is locked This topic is locked
10 replies to this topic

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13
  • Country: Country Flag

# Admin : bLanKeT
# Varsta : 18
# Motivul : Lasă.U@
# Dovada : http://www.2shared.c...XyVF7ThGnSVyu8a

După ce am primit gag pentru ”taci”  ală pe care presupunem că l-am ”înjurat” , m-a înjurat înapoi , făcându-mă ”gandon”  - e în rusă și nu e frumos să auzi , n-a primit gag , dar eu din motive neclare am primit ban ! 
Gag pentru ”taci” nu se dă , ban pentru ”U@” cum zice el nu se dă 2h , dacă se dă , 5-10 , pentru linistire  ! 
# Baftă ! 

Edited by Steaua1, 08 December 2014 - 11:54 PM.

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Ce mai suferi si tu de tine!!!

Se da 2 ore pentru folosirea in exces de u@ mai ales ca nu il foloseai pentru a anunta codati!!

Nu stiu cum se face ca tu esti mereu victima dar asta doar din punctul tau de vedere!!!!!

Edited by aXel, 08 December 2014 - 11:42 PM.

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

Ce mai suferi si tu de tine!!!

Se da 2 ore pentru folosirea in exces de u@ mai ales ca nu il foloseai pentru a anunta codati!!

De ce nu tragi atentie la motivul gagului si la ce-am vorbit eu , daca am vorbit mult ! 
Suferi tu axel , te crezi mai bun ca altii .

Nu-l vezi ca e incepator , el nu poate da un slay la una ca sta pe mapa , și 4tech ala , vine de parcă ar fi buricul și se bagă ! 

Voi niciodată nu luați măsuri , credeți că aveți admini buni ( =))

Edited by ViperaX, 09 December 2014 - 05:32 PM.
Nu posta unde nu e treaba ta

blanKeeT

blanKeeT

New Member

• Membru
  • 110 posts
  • 6 topics
  • Joined 08-October 11

Ti-am dat gag pentru ca mi-ai comentat. Nu puteam sa scriu la motv limbaj, daca nu m-ai injurat, deaia am scris "taci" . Ai folosit u@ chiar daca aveai gag si chiar daca te-am avertizat ca vei primi ban. Ai continuat si asa ai luat ban. In 2 ore va fii scos.

O seara faina tuturor.

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Ai folosit in exces [email protected]`a avertizat de n ori sa nu mai folosesti u@ dar tu ai fost zmeu si iti bateai joc de el facandu`l in toate felurile. De unde stii tu ca este copil? De unde stii tu ca este incepator? Si chiar daca este asa nu ai nici un drept sa`ti bati joc de el.. chiar daca ar fi un copil sau incepator...

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

Ai folosit in exces [email protected]`a avertizat de n ori sa nu mai folosesti u@ dar tu ai fost zmeu si iti bateai joc de el facandu`l in toate felurile. De unde stii tu ca este copil? De unde stii tu ca este incepator? Si chiar daca este asa nu ai nici un drept sa`ti bati joc de el.. chiar daca ar fi un copil sau incepator...

Mda, tu ce nu vezi bine , nu mai adăuga de la tine mă . nu mi-am batut joc de el , el mi-a zis sa-mi vad de joc , eu i-am zis pa . adica aveam de gand sa-l las in pace . dupa care el imi da gag , si asta m-a suparat , nu-i frumos sa faci asa ! 

iswf_x

iswf_x

Gold Member

• Topic Starter

• Membru
  • 718 posts
  • 53 topics
  • Joined 24-March 13

Știu că nu schimbă nimic ”reclamația” asta , din cauză că aveți admini buni care nu greșesc ! 
Eu nu degeaba am făcut reclamație , nu-s mulțumit cum el adminează ,cum folosește comenzile ! 
Dati-le niște lecții ! 
Tu #Blanket , dacă erai bun , nu-mi ziceai nimic și tu 4tech știu că i-ai zis să-mi dea ban .
Hai axel să văd ce-ai să-mi faci pentru double post ! 

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13

Știu că nu schimbă nimic ”reclamația” asta , din cauză că aveți admini buni care nu greșesc ! 
Eu nu degeaba am făcut reclamație , nu-s mulțumit cum el adminează ,cum folosește comenzile ! 
Dati-le niște lecții ! 
Tu #Blanket , dacă erai bun , nu-mi ziceai nimic și tu 4tech știu că i-ai zis să-mi dea ban .

Bah nu e nevoie sa zic la vreun admin sa`ti dea ban cand pot sa dau si eu....eu nu am avut nimic cu tine si nici nu am bagat de la mine asa cum ziceai tu.....il rog pe lucian sa se uite in ftp sa vada conversatia iar daca adminul reclamat a facut abuz de comanda sa fie sanctionat iar eu daca mint in ceea ce am scris mai sus sa mi se ia adminul....

Edited by Randy, 09 December 2014 - 03:06 AM.

blanKeeT

blanKeeT

New Member

• Membru
  • 110 posts
  • 6 topics
  • Joined 08-October 11

Iti zic ce vreau, atata timp cat nu stii sa te comporti pe server. Si in ceea ce priveste ban-ul, nu cred ca trebuie sa iti dea nimeni tie explicatii, de aceea exista reason.

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Dati-le niște lecții ! 

Ce iti fac pentru dublu post?

Nimic! Ma doare pe mine in pl de dublu tau post,nu sunt moderator forum dar cu asta dai dovada de cat de ***** poti sa fii!!!!

Luciann1009

Banu a fost acordat corect

TC

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users