Jump to content

Photo

[CS16] Demo Report [Rezolvat]

urgent

• This topic is locked This topic is locked
18 replies to this topic

Miorlau

Miorlau

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3341 posts
  • 270 topics
  • Joined 07-October 10
  • Country: Country Flag

Imi pare rau utzu ca vin intr-o perioada asa scurta cu alt demo , dar te rog sa-mi spui si tu sau altii parerea despre demoul urmator.

Aici sunt doar cateva secvente cu wall on facute de un player ce a vizionat demoul. 

Demoul original il gasiti aici : http://www.girlshare.ro/34178870 sau https://mega.co.nz/#...UCB_QDKo7sJY2LU

Parerea mea e urmatoarea:  " Nu suspectam de wall pana in momentul cand , respectivul acuzat a facut friendly fire . " 

Va rog sa ramaneti doar pe subiectul legat de demo , si nu pe user.

Edit nextwow : am uitat sa precizez ca acest demo e dintr-un mix . Ceea ce reiese e ca e un team, presupunem ca erau ts3 on. 

Edit 2 : Am rugat un raspuns clar , fara intrebari stupide. Nu vreau sa-mi povestiti evolutia omului, doar momentul care voua vi se pare dubios si raspunsul final, curat sau codat.

Edited by Miorlau, 06 December 2014 - 09:46 AM.

• Nextw0w23 likes this

Nextw0w23

Nextw0w23

Gold Member

• Membru
  • 738 posts
  • 118 topics
  • Joined 02-January 14

Din video-ul de pe youtube , tin sa cred ca acest jucator joaca cu wall la buton.

Mai ales la faza in care este mid , intra porti , si il stie pe ala sus la geam , normal un jucator fara wall , verifica dreapta porti mid , si se uite baza ct , si dupa stanga inspre porti B , si geam.

Edit : uitati-va la poza asta http://postimg.org/image/hq96tkko5/, la secunda 14 cand se intra pe scara nu se iese asa , se virifica jos la scara , si la cutie sus , dar omu iese direct pe om cu tinta.

Edited by Nextw0w23, 04 December 2014 - 02:06 PM.

• Miorlau likes this

Max FROM HELL

Max FROM HELL

Gold Member

• Membru
  • 600 posts
  • 25 topics
  • Joined 23-July 13

Faza cu geamul,parerea mea:

Chestia e ca Diana (care era la geam) il luase pe poponetzu (eram toti pe ts3,si majie ,el scria ca nu ii mergea microfonul),iar poponetzul ii spusese ca il luase de la geam,era logic ca acolo se ducea prima data.

De ce nu s-a uitat in dreapta? (ct spawn).Ganditi logic,tot team-ul tero s-a dus in x2 , varu si Ireal erau acolo(omoara 3 de la tero),evo e scos din ecuatie de poponetzu care la randul lui e omorat de diana. Daca sunteti atenti cand iese master din catacomba se aud pasi care se duc spre x2(al cincilea din team-ul ct),deci era logic sa nu se mai uite in dreapta.si sa se duca direct la geam ,unde ii spusese poponetzu.

Parerea mea personala(e logica).Daca are altcineva alta varianta legata de faza asta,rog sa o posteze.

EDIT: Am uitat ,FRIENDLY fire ,probabil a facut ,ca NU ERA ATENT LA RADAR (zic eu) si se aud pasi pe scurt,daca sunteti atenti.

Edited by Caninomax, 04 December 2014 - 03:08 PM.

• Miorlau and UNIqMASTER like this

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Priviti demo real nu improvizatia asta ieftina,ve-ti observa ca la scara sar si il vad pe ala in x1,la a -2a faza o stiu p Diana la geam din spusele celor de pe ts3 si era normal sa privesc de la geam catre usa,doar ma asigur nu sar catre usa ca noob-ul!! Multumesc!

"Nextw0w23>> Priveste te rog de la sec 0;15 si imi spui daca nu m-am uitat jos la scara,daca nu l-am vazut din saritura,daca nu m-am uitat langa cutie,priveste demo real nu pirateria asta!

Edited by UNIqMASTER, 04 December 2014 - 03:45 PM.

• Max FROM HELL likes this

flakara

flakara

Member

• Membru
  • 32 posts
  • 9 topics
  • Joined 24-January 13

Daca avea wall de ce m-ai face friendly fire ?! parerea mea ca joaca omu la sunet si da bine :)

sp1nake

sp1nake

Power Member

• Membru
  • 100 posts
  • 38 topics
  • Joined 06-December 13

Daca avea wall de ce m-ai face friendly fire ?! parerea mea ca joaca omu la sunet si da bine :)

Tu , cu demo on , tragi prin pereti sau incerci "sa pari" ca nu ai wall?

@ Prima faza, care e sansa sa tii tinta pe om exact prin porti?

Edited by sp1nake, 05 December 2014 - 08:00 PM.

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Atunci cand vezi un player sau mai multi prin preajma portii.unde tragi,la bunel?As ruga sa isi de-a cu parere persoane care au habar.Nu vreau sa par absurd dar logic gandind nu facem decat sa ne etalam parerile pe un demo in care e evident ca sunt curat!Stima playerilor de mix-uri!

sp1nake

sp1nake

Power Member

• Membru
  • 100 posts
  • 38 topics
  • Joined 06-December 13

Atunci cand vezi un player sau mai multi prin preajma portii.unde tragi,la bunel?As ruga sa isi de-a cu parere persoane care au habar.Nu vreau sa par absurd dar logic gandind nu facem decat sa ne etalam parerile pe un demo in care e evident ca sunt curat!Stima playerilor de mix-uri!

Curat? Pai fratele meu tu pui tinta pe om prin pereti ,  si esti curat?

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Spune fazele si te lamuresc imediat.Varule.A-ti spus asa.faza cu poarta.ti.am explicat acum 5 min.faza la scara.priveste cand sar si il vad p ala x1.faza x2.e extra explicata de max.spune-mi alte nedumeriri?

Edited by UNIqMASTER, 05 December 2014 - 09:07 PM.

sp1nake

sp1nake

Power Member

• Membru
  • 100 posts
  • 38 topics
  • Joined 06-December 13

Ma refer la 0:01 - 0:04 , care sunt sansele sa tii tinta pe om?

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Ia priveste si vezi ca imi da hit cel de la poarta.dupa aceea e logic ca trag dupa el.merg cu tinta pe el prin usa.doar nu avea speed sa ajunga x1       

Vom continua aceasta dezbatere cand ajung acasa.sunt la o petrecere si prefer sa nu ma enervez degeaba.Stima!

Edited by UNIqMASTER, 05 December 2014 - 09:24 PM.

Horst Goebel

Horst Goebel

Ultras Member

• Membru
  • 582 posts
  • 138 topics
  • Joined 25-March 13
Sunt de parere ca jucatorul respectiv nu s-a folosit de wall pe durata demo-ului prezentat. E evident faptul ca joaca la sunet, ts3 on, in plus stie sa joace, are experienta.
  • Miorlau, UNIqMASTER, Asus. and 1 other like this

utzu

Din video-ul de pe youtube , tin sa cred ca acest jucator joaca cu wall la buton.

Mai ales la faza in care este mid , intra porti , si il stie pe ala sus la geam , normal un jucator fara wall , verifica dreapta porti mid , si se uite baza ct , si dupa stanga inspre porti B , si geam.

Edit : uitati-va la poza asta http://postimg.org/image/hq96tkko5/, la secunda 14 cand se intra pe scara nu se iese asa , se virifica jos la scara , si la cutie sus , dar omu iese direct pe om cu tinta.

La acea faza daca te uiti atent se vede omul cand ajunge la scara. 

Sunt de parere ca jucatorul: 1NIQ*MASTER nu s-a folosit de cod pe durata acestui demo.

• UNIqMASTER, Asus., Max FROM HELL and 1 other like this

sp1nake

sp1nake

Power Member

• Membru
  • 100 posts
  • 38 topics
  • Joined 06-December 13

La acea faza daca te uiti atent se vede omul cand ajunge la scara. 

Sunt de parere ca jucatorul: 1NIQ*MASTER nu s-a folosit de cod pe durata acestui demo.

Sa inteleg ca e aceeasi decizie a ta ca in cazul asta? http://forum.cs16.ro...?hl=+ra7a +demo
Cand ai zis ca nu are wall si il batea pe fata, chiar si el a recunoscut?
Daca da, atunci lasa pe altu' mai experimentat!

@Vad ca toti publicarii isi dau cu parerea despre mixuri , cand nu au jucat unul sau nici macar nu stiu ce inseamna. Cica e are experienta si joaca la sunet, pai prietene , joaca mixuri de 1 saptamana master, ce experienta sa aiba? SI la faza cu sunetul , m-ai facut sa rad:)) si iti spun si de ce. Prima faza 0:01-0:04 cand iese pe mid el pune tinta pe poarta , nici pe mid , nici pe scara ci intre, un jucator "curat" cum zice master , verifica prima data midul dupa catacomba si scara. A doua faza este la scara cand el merge direct pe om fara sa verifice dreapta jos sau sus a scarii, cum se verifica in mod normal.In concluzie , pe EAC nu intri si nici nu te-am vazut cum joci, cica nu iti merge, sunt de parere ca are wall
  • ManiaK @ CS16 likes this

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11
Varule.am ales sa ma rezum la demo asa cum mi s.a cerut.dar vad ca tu esti mai putin pregatit in viata asta.joc cs de 12-13 ani.am sute de mixuri.nu am mai jucat o perioada lunga.deoarece ma ocup de sv.forum.etc.Cand aveam eu Clanul B3ST in comunitate dumneata nu aveai habar de cs,castigam meciuri pe banda rulanta.tot o tii cu EAC.am precizat de la inceput ca atunci ca joc p el si dau cs in bara apoi vrevin nu mai apare imagine.totul negru.Nu bate campul cu alte demo-uri, rezuma-te la acesta.Voi rezolva maine problema eac-ului.deoarece atunci sunt liber de la servici si vom juca umde poftiti voi.tu si ev0 si am sa va demonstrez ca sunteti doar niste frustrati ce vreti sa va mentineti titulari in mix-uri.(Imi cer scuze user-ului Miorlau pentru acest reply.ca nu i-am respectat cerinta.dar la 26 de ani nu am cum sa plec capul in fata unor copii)...eventualele greseli pot fii din cauza ca sunt pe mobil si am 5min de cand m.am trezit.Stima

Edited by UNIqMASTER, 06 December 2014 - 02:47 PM.

• Max FROM HELL likes this

sp1nake

sp1nake

Power Member

• Membru
  • 100 posts
  • 38 topics
  • Joined 06-December 13

Varule.am ales sa ma rezum la demo asa cum mi s.a cerut.dar vad ca tu esti mai putin pregatit in viata asta.joc cs de 12-13 ani.am sute de mixuri.nu am mai jucat o perioada lunga.deoarece ma ocup de sv.forum.etc.Cand aveam eu Clanul B3ST in comunitate dumneata nu aveai habar de cs,castigam meciuri pe banda rulanta.tot o tii cu EAC.am precizat de la inceput ca atunci ca joc p el si dau cs in bara apoi vrevin nu mai apare imagine.totul negru.Nu bate campul cu alte demo-uri, rezuma-te la acesta.Voi rezolva maine problema eac-ului.deoarece atunci sunt liber de la servici si vom juca umde poftiti voi.tu si ev0 si am sa va demonstrez ca sunteti doar niste frustrati ce vreti sa va mentineti titulari in mix-uri.(Imi cer scuze user-ului Miorlau pentru acest reply.ca nu i-am respectat cerinta.dar la 26 de ani nu am cum sa plec capul in fata unor copii)...eventualele greseli pot fii din cauza ca sunt pe mobil si am 5min de cand m.am trezit.Stima

Pai fratele meu asta faci , la 26 de ani  joci cu wall incercand sa bati la un joc niste "copii". Nu ma rezum la alte demouri , eu ti-am zis si iti mai repet , explica-mi fazele 0:01-0:04 cand ai iesit cu tinta fix pe ala prin porti fara sa te uiti mid , catacomba sau scara. Si faza 1:10 - 1:13 , cand te uiti pe mid , si exact cand iese ala tu ai sarit (avand 1 hp si stiai ca te bate ). Zici ca ai 12-13 ani ce cs , nu stiu cum se face boss dar de 2 ani de cand joc mixuri pe comunitatea asta nu te-am vazut 1 singura data pe mixuri sau sa fii auzit de tine. Apropo la 12-13 ani ai tai de cs trebuie sa stii mai bine jocul , nu in felul in care joci tu , nici sa tragi nu stii. Zici ca esti mai bun ca mine si citez ".Cand aveam eu Clanul B3ST in comunitate dumneata nu aveai habar de cs" nu stiu cum se face boss , dar eu in 2 ani de cs sunt mult deasupra ta si pe VAC/ EAC si ca experienta de joc . Ai indoieli? Te astept 1 vs 1 pe EAC !

UNIqMASTER

UNIqMASTER

Platinum Member

• Membru
  • 1153 posts
  • 89 topics
  • Joined 17-June 11

Am zis ca nu am jucat perioada lunga.cand aveam sv best j aveam clanul jucam war zi de zi.Nu mai continui ca deja vad ca nu am ce scoate din tine.ti.am explicat ce faza ai vrut dar tu o tii asa intruna ca surdu pe toba.      //=-   *_^

Vraciu

Vraciu

Fost News Team

• Retired
  • 3460 posts
  • 283 topics
  • Joined 02-February 12

Pai fratele meu asta faci , la 26 de ani  joci cu wall incercand sa bati la un joc niste "copii". Nu ma rezum la alte demouri , eu ti-am zis si iti mai repet , explica-mi fazele 0:01-0:04 cand ai iesit cu tinta fix pe ala prin porti fara sa te uiti mid , catacomba sau scara. Si faza 1:10 - 1:13 , cand te uiti pe mid , si exact cand iese ala tu ai sarit (avand 1 hp si stiai ca te bate ). Zici ca ai 12-13 ani ce cs , nu stiu cum se face boss dar de 2 ani de cand joc mixuri pe comunitatea asta nu te-am vazut 1 singura data pe mixuri sau sa fii auzit de tine. Apropo la 12-13 ani ai tai de cs trebuie sa stii mai bine jocul , nu in felul in care joci tu , nici sa tragi nu stii. Zici ca esti mai bun ca mine si citez ".Cand aveam eu Clanul B3ST in comunitate dumneata nu aveai habar de cs" nu stiu cum se face boss , dar eu in 2 ani de cs sunt mult deasupra ta si pe VAC/ EAC si ca experienta de joc . Ai indoieli? Te astept 1 vs 1 pe EAC !

Daca a pus tinta pe el,inseamna ca mergea cu tinta pe perete? Sunteti culmea,iti cer 2-3 demo-uri si iti demonstrez ca la una din toate fazele facute pe demo-uri,o sa ai si tu cel putin o faza cand pui tinta pe om. Utzu si-a spus parerea,din moment ce e manager demo report,il rog sa inchida topic-ul.

Edited by Vraciu, 06 December 2014 - 04:34 PM.

• UNIqMASTER and Max FROM HELL like this

utzu

Locked # 

Miorlau daca mai ai nedumeriri poti da un pm

sp1nake inainte sa vorbesti gandeste ;) Nu oi fi eu cel mai bun, dar oricum desi joci mix toata ziua esti doar ca  +1 salut

• Miorlau, UNIqMASTER, Max FROM HELL and 1 other like this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users