Offtopic:
De exemplu cumperi server de unde vreti tu , poate sa fie TakeHost , Kround , 0Ping etc . etc. si il bagi la noi in comunitate cu DNS-ul Exemplu.CS16.RO
Edit1 : Am postat o data cu Artick
Edit2 : Eu asa am auzit , de la orice firma de host se poate cumpara server , si baga in comunitate.
Nu m-am putut abtine sa nu ma "iau" de tine, te simti bine atunci cand postezi chiar daca nici nu te-ai obosit sa intelegi personal ce s-a scris mai sus? E bine totusi ca "tu asa ai auzit" ca s-a scris...
Am lipsit o vreme dar vad ca lucrurile tot asa stau in legatura posturilor.
@Verdeee, @EduArT, ce garantie aveti ca cei care vor veni, nu o vor face doar pentru o scurta durata? Mai exact pana "pun la punct" serverul, sau conteaza doar userii adusi odata cu el?
In mod evident este o idee buna ceea ce ati inceput sa faceti, partea cu afilierile.
Dar intrebarea mea este ce beneficii au, fata de lista cealalta, ce au in plus ce au in minus? Ce insemna mai exact afiliat? E o informatie pe care majoritatea vor vrea sa o cunoasca, pana sa va trimita mailuri ca disperatii, doar ca sa apara intr-o alta categorie pe forum.
Mai exact cs16 le ofera sectiune pe forum si un nou DNS serverelor hostate la partenerii nostri.
Principalul beneficiu pentru un server inclus pe un forum deja populat cu peste 100.000 de useri, este exact acesta, cei 100.000 de useri, care din curiozitate sau pur si simplu din greseala, pot ajunge sa joace pe el si sa-l populeze mai usor. Diferente intre cele afiliate si cele cumparate direct de la cs16 nu cred ca sunt, posibil sa se faca diferentierea in diferite liste doar pentru a le tine evidenta la momentul platii celor cumparate.
A afilia, inseamna oarecum, a adopta
Edited by SwanX, 24 November 2014 - 11:24 PM.