Cine primeste diverse mesaje sau a primit diverse mesaje de cand cu plecarea peseseului, va rog anuntati aici userul si trimiteti-mi pe PM mesajul va rog frumos.

[CS16] Spam prin PM
Started By
EduArT
, Nov 07 2011 12:17 AM
Postat 07 November 2011 - 06:51 PM

EduArT: Te rog frumos si respectuos vezi-ti de forumul tau, ne-ai injurat, ne-ai amenintat, tot si cat ai putut, ne-am saturat de tine, nu mai cauta scandaluri. Observi ca nici nu accesez noul tau forum, nu caut discutii cu tine, nu ma doare capul de tine, te rog sa faci si tu la fel.
Arata ca ai si tu 22 de ani.
LE ca1ne : Eu mi-am cerut scuze pentru acele spamm-uri nu de la tine ci de la useri care au primit spamm-uri, tu esti fara scpaare. In fine, a si sunt 100% convins ca il accesezi
Have a nice day !
EduArT: Nu am nevoie de scuze, am nevoie ca fiecare sa isi vada de drumurile lor si nu fi asa de convins ca iti accesez forumul.
Arata ca ai si tu 22 de ani.
LE ca1ne : Eu mi-am cerut scuze pentru acele spamm-uri nu de la tine ci de la useri care au primit spamm-uri, tu esti fara scpaare. In fine, a si sunt 100% convins ca il accesezi

EduArT: Nu am nevoie de scuze, am nevoie ca fiecare sa isi vada de drumurile lor si nu fi asa de convins ca iti accesez forumul.
Aceasta postare a fost editata de EduArT: 07 November 2011 - 09:03 PM
0 useri citesc topicul
0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi