Jump to content

Photo

[Nefondata] abuz blondu

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
9 replies to this topic

dragosh.mic

dragosh.mic

Advanced Member

• Membru
  • 132 posts
  • 27 topics
  • Joined 22-May 11
  • Country: Country Flag

# Admin : Blondu
# Varsta : 19
# Motivul : abuz de putere
# Dovada : http://cloud-4.steam...49B769DACD13FB/

da kick in loc de gag,poate fi unu dintre motivele pentru care mai nou serverul e cam gol in comparatie cu alte respawn-uri unde nu ai loc sa intri

lam facut pe unu ce mo injurat de mama homosexual.eu primesc kick el nimic

IAndra

IAndra

Banned

• Banned
  • 58 posts
  • 19 topics
  • Joined 25-June 14

Dar trebuie si tu sa il lasi sa isi faca el treaba si tu sa vorbesti civilizat,nu sa ii intorci cu acceasi moneda...un avertisment zic eu .. 

Luciann1009

Si unde e dovada ca pe cine ai injurat tu te-a injurat si el? Trebuia sa faci print la toata conversatia nu doar la partea care iti convine tie

Reclamatie  nefondata

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 posts
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

nu vad nici o dovada ceva.... reclamatie nefondata!

SiR^Dj

SiR^Dj

Master Member

• Membru
  • 1862 posts
  • 58 topics
  • Joined 19-August 12

# Am observat in ultimul timp numai reclamatii fara rost. E bine, inseamna ca adminii isi fac treaba. Reclamatie total fara sens... o data ce nu ai dovezile tuturor aspectelor spuse de tine... nu mai are rost sa faci o reclamatie pe forum. Plus ca nu face nimeni niciun abuz de putere. De unde stii ca celui care spui tu ca ti'a adresat injurii nu i'a dat gag dupa ce ti'a dat tie kick? 

# Din nou pretentii din partea playerilor... plus un fel de repros la adresa serverului / staff-ului cu privire la numarul de jucatori de pe server. Daca nu'ti place, nu te obliga nimeni sa joci pe un server "gol" ca al nostru.

Contra reclamatie!

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13
Nu conteaza cine pe cine a supărat. Dragosh e unul dintre adminii buni de pe server. Reclamantul nu știe regulamentul. Citește mai bine ce fel de pedeapsa primește un admin care folosește comenzile pe alt admin. Ăsta e de luat în considerare nu faptul ca cine a început cearta, iar tu dragos nu trebuia sa jignesti acel player. Fi o dovada pt jucători. Plus de asta dacă ești admin trebuia sa Îți faci treaba, sa'l sanctionezi regulamentar. Ăsta în cazul în care mai ai adminul

Edited by Randy, 16 September 2014 - 08:48 PM.

dragosh.mic

dragosh.mic

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 132 posts
  • 27 topics
  • Joined 22-May 11

Nu mai sunt admin pe server.

Sa zicem ca nu am dovada cine pe cine a injurat.

Am dovada ca el mi-a dat kick,are o dovada mai buna ca am gresit ?

Sa vina si paratul cu o dovada,pe vremea mea asa se facea

Edited by dragosh.mic, 16 September 2014 - 11:08 PM.

dragosh.mic

dragosh.mic

Advanced Member

• Topic Starter

• Membru
  • 132 posts
  • 27 topics
  • Joined 22-May 11

repet SirDj,Eu am dovada ca mia dat kick,el are dovada ca mia dat gag inainte sau ceva ?

Ca si admin iti asumi responsabilitatea pt orice comada,asa cum politistu isi asuma pt orice amenda

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Reclamatie nefondata!!!!

Tocmai pentru ca ai fost admin aici noi ne asteptam de la tine sa vedem ceva mai multa "minte"!!!!

Dar nu de ce atata deranjul hai sa vorbim toti ca in pestera pentru ca ne-a insultat un copil ca doar noi suntem niste oameni smecheri si ne permitem sa vorbim cum vrem ca apoi cand suntem sanctionati sa fugim pe forum la facem reclamatie si sa aberam vreo 2 zile despre filozofia vietii!!!

Luciann1009

Daca aveai dovada cum ca nu tu ai inceput "cearta" poate rezolvai ceva

Reclamatie nefondata

TC

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users