Jump to content

Photo

[CS16-Request]Plugin class human , zombie Level 1,2.. etc

• This topic is locked This topic is locked
7 replies to this topic

Luc1aNnN1

Luc1aNnN1

Platinum Member

• Membru
  • 1176 posts
  • 114 topics
  • Joined 10-May 13
  • Country: Country Flag

Salut.  Module este Zombie Plague 4.3

Sa incep cu inceputu , am nevoie de ajutor cu un plugin :D , Acesta fiind un plugin de h class si z class.

In total sa fie 13 levele. Acestea find Human 1 , Human 2 , Human 3 , Human 4 , Human 5 , Human 6 , Human 7 , Human 8 , Human 9 , Xtra speed Human ,Suprem Humanity Speed , NoClip Human , Bazooka+NoClip Human. Iar la zm,   Zombie 1.... Zombie 9 , Zombie Jump , Zombie Climb , Smoker Zombie , Zombie Infection .

Human 1 , Zombie 1 sa fie free , sa poata lua oricine , apoi pentru lvl 2 .... 13 sa ceara diferite cerinte :D

Acestia sa poata creasca in lvl in felul urmator: pt Lvl 2 = 10 fraguri , Lvl 3 = 20 fraguri, Lvl 4 = 35 fraguri , Lvl 5 = 50fraguri , Lvl 6 = 65 fraguri , Lvl 7 = 80 fraguri , Lvl 8 -=95 fraguri , Lvl 9 = 110 fraguri , Lvl 10 = 120 fraguri , Lvl 11 = 135 Fraguri , Lvl 12 = 140 fraguri , Lvl 13 = 150 fraguri .

Acestea fraguri sa fie valabile la ambele echipe h , zm . Cand h face lvl 2 sa zicem sa primeasca lvl 2 si pe zm , dupa ce face lvl 2 sa se reseteze killurile la 0 sa nu fie de la 10 inca 10 sa faca lvl 3 , sa fie 20 fraguri de facut pt lvl 3 si tot asa. Daca nu merge sa faceti astfel ^ puteti pune diferenta de killuri , adica pt lvl 2 10 , lvl 3 30 , lvl 4 , 65 si tot asa , LvL 2+3 = lvl 3 3+4 = lvl 4 si tot asa pana la 13 .

Si pentru fiecare lvl as vrea

H 1 = +100 hp , 1% dmg mai mare adica daca da 108 dmg sa dea 110 , cu aproximatie 1% 

H 2 = +200 hp , 3%

H 3 = +350 hp , 6%

H 4 = +500 hp , 10%

H 5 = +600 hp , 15%

H 6 = +800 hp , 21%

H 7 = +950 hp , 28%

H 8 = +1100 hp , 36%

H 9 = +1300 hp , 45%

LvL 10 = +1500 hp , 55% +speed 300

LvL 11 = +1700 hp , 66% +speed 340

LvL 12 = +2000 hp , 77% + noclip ( gl infinite mereu )

LvL 13= +2500 hp , 100% (Dublu) ( gl infinite mereu + bazooka free la fiecare runda )

La cele de zm la fel ca si la Lvl 1 .... Lvl 13 human inafara de abilitatiile de  la lvl 10-13 si altele pt zombie

La Zombie Jumper c3 jump

Zombie Climb  sa poata mearga pe peretii 

Zmoker Zombie , abilitatea de la smoker ( drag ability)

Zombie Infection  , 3 infection bomb , prima data cand este infectat sau este primu zm doar 1 in bomb , apoi dupa ce o arunca sa primeasca peste 10 sec inca 1 , apoi dupa 20 .

Daca se poate sa fie compatibil cu clasele de zm pe care le am momentan , Classic , Predator , Leech ,Poison , Big , Vips , toate cu Zombie la sfarsit Classic Zombie etc.. Daca nu , sa fie doar 1 clasa classic care sa ii pot modifica hp`u si celelalte abilitati

Iar daca puteti ca un lvl sa coste 5000 ammo , daca cineva nu vrea sa faca killuri , fiecare lvl , nu conteaza , poate is mai mult

Mersi , daca puteti face as aprecia ff mult >:D<

Edited by Luc1aNnN1, 16 September 2014 - 03:21 PM.

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Posteaza pluginul de clase pe care il folosesti, sau macar unul facut pentru modul zm ca sa vad nativele, cum ar trebui sa comunice cu modul.

Luc1aNnN1

Luc1aNnN1

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1176 posts
  • 114 topics
  • Joined 10-May 13

http://www.fileshare.ro/e30856571 acesta este .sma . Este doar provizoriu

Momentan nu au modele atasate.

Edited by Luc1aNnN1, 14 September 2014 - 07:42 PM.

Luc1aNnN1

Luc1aNnN1

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1176 posts
  • 114 topics
  • Joined 10-May 13

Daca nu faceti ( nu stiti nativele etct )at dati T/C.

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13

Ai putina rabdare.

Eu l-am studiat 1 ora intreaga si nu prea am putut sa-mi dau seama cum sa pun nativele in asa fel incat sa-ti putem face modificarile dorite,cred ca ar trebui concepute mai multe,sau altele.In fine.

Exemplu:

Spoiler

Ceri aproape imposibilul aici,totusi nu suntem Mercylezz sa-ti facem orice plugin..insa putem incerca.

Artick are putina treaba acum,insa iti garantez ca se uita peste el.

V-a posta el daca poate sa ti-l rezolve,ma mai uit si eu peste el si vedem cum putem face.

Luc1aNnN1

Luc1aNnN1

Platinum Member

• Topic Starter

• Membru
  • 1176 posts
  • 114 topics
  • Joined 10-May 13

Puteti da T/C ... Dureaza mai mult de 1 saptamana sa realizati un plugin ? :|

Si nu era asa de greu ... de la lvl 1 pana la 9 puteati da copy si doar sa modificati . Daca v`ar fii intresat ati fi reusit pana acum . putin azi , putin maine , si asa se facea jumate , si in cele din urma tot . Dar ori va intreseaza acest lucru ....

Nu`mi mai trb pluginu , am gasit unu asemanator pe google si am modificat din el putin , nu are tot ceea ce am cerut ( bazooka , infectie bmb , sa se reseteze fragurile , am pus la lvl 2 10 fraguri , pt lvl 3 inca 20 adica 30 , si tot asa  ), dar merge :-w

P.S : Nu V`am cerut sa stati 24/24 , 24/7 pentru a realiza pluginu , dar 1 ora pe zii MAXIM cred ca era suficient daca dadeati dovada de incredere....

Edited by Luc1aNnN1, 20 September 2014 - 03:07 PM.

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Puteti da T/C ... Dureaza mai mult de 1 saptamana sa realizati un plugin ? :|

Si nu era asa de greu ... de la lvl 1 pana la 9 puteati da copy si doar sa modificati . Daca v`ar fii intresat ati fi reusit pana acum . putin azi , putin maine , si asa se facea jumate , si in cele din urma tot . Dar ori va intreseaza acest lucru ....

Nu`mi mai trb pluginu , am gasit unu asemanator pe google si am modificat din el putin , nu are tot ceea ce am cerut ( bazooka , infectie bmb , sa se reseteze fragurile , am pus la lvl 2 10 fraguri , pt lvl 3 inca 20 adica 30 , si tot asa  ), dar merge :-w

P.S : Nu V`am cerut sa stati 24/24 , 24/7 pentru a realiza pluginu , dar 1 ora pe zii MAXIM cred ca era suficient daca dadeati dovada de incredere....

Ok, toate cererile rezolvate pana acum arata ca suntem neseriosi, ai dreptate... Ca sa faci un plugin complex poate sa iti ia si luni, nu e vorba de zile sau saptamani. Poate nu am avut nici macar ora de care spui disponibila, dar e greu sa ii intelegi si pe ceilalti...

Ma bucur ca ai rezolvat.

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13

Okei.tin neaparat sa redeschid si sa-mi las si eu parerea aici.

Reply-ul tau m-a deranjat foarte tare.

Okei.in primul rand,iti garantez ca eu  am incercat foarte mult sa ti-l fac pe plac,insa imi dadea erori de compilare,si nu am de ce sa ti-l postez asa,daca nu merge.Il vrei asa?anunta-ma,ca ti-l pun,sa vezi ca am depus multa munca.

Ce sa zic de artick,sunt sigur ca el a pus osul mai mult ca mine.

In al 2 rand,cum ai zis tu ,se putea sa o facem daca atribuiam 1 ora pe zi maxim,insa poate te gandesti ca acum a inceput scoala pentru unii,avem de terminat unele lucruri,si una alta,nu?

Si inca ceva,nu suntem platiti ca sa va ajutam pe voi,o facem din placere,din initativa,si din placerea de a va ajuta pe voi,fara a astepta nimic in schimb.Tocmai de asta cerem rabdare,uita-te si tu peste pluginul care ni l-ai dat,nu e ca si cum ai face un plugin de parasuta,nu?

Atat am avut de spus,si personal imi cer scuze pentru ca nu am putut sa-ti facem pe plac.

Numai bine.

• Andrei; and Andreea; like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users