Cumpar: GIFT / LICENTA CS GO
OFER: 5-6 Euro Cod Reincarcabil / PayPal lei
Cumpar: GIFT / LICENTA CS GO
OFER: 5-6 Euro Cod Reincarcabil / PayPal lei
Uita aici un link aici nu sunt tepari sunt oameni seriosi: http://shop.computer...obal-offensive/
Edited by th3, 30 August 2014 - 10:35 PM.
.. Am doar 5 euro , nu dau 11 euro pe cs go cand exista posibilitatea de a lua mai ieftin . Ai postat doar sa te afli in treaba..
Edited by CriticalKiD, 30 August 2014 - 10:31 PM.
.. Am doar 5 euro , nu dau 11 euro pe cs go cand exista posibilitatea de a lua mai ieftin . Ai postat doar sa te afli in treaba..
Eu tiam dat un link cu care aici nu gasesti tepari , daca vrei sa iti iei csgo cu 5 € nu gasesti e mai bine sa iti mai cumperi o cartela de 5 € si sa cumperi de la oameni seriosi daca nu vrei nu ai decat .
Pai prietene , nou sa iau , costa 11 euro , se gaseste si la 5-6 euro , daca e nevoie dau pana in 8 , nu vreau sa iau nou sa dau 11 euro , cu banii aia pot face alt ceva
Aici nu-i piata .
* Nu se accepta posturi in care se ofera bani sau alte benificii in schimbul unui Gift / Items / Boxs / Cards / Backgrounds / Iconite / Arms / Cupon reducere. Toate ofertele pe care le discutati apoi in privat tin de voi. Noi nu ne asumam raspunderea pentru eventualele tepe.
Mai pe scurt: doar schimburi care au loc prin Steam Trade sunt acceptate in aceasta categorie.
Edited by khasdar, 30 August 2014 - 10:44 PM.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users