Salt la continut

Fotografie

[CS16] Intrebare pentru ADMINISTRATORI

- - - - -

Best Answer aLex.sKd , 23 August 2014 - 06:20 PM

Nu ai primit un raspuns , datorita faptului ca EduArT este unica persoana care se ocupa de billing si de tot ceea ce tine de billing. In ultima perioada probabil a fost ocupat , a avut alte probleme de rezolvat , cum astepti tu asteapta si alti owneri , nu trebuie sa faci un post in acest sens. Legat de faptul ca ti-a furat bani , este imposibil intrucat sistemul preia banii urmand sa achite facturile restanta , asta in cazul in care nu stiai.Probabil ca o sa treaca aceasta perioada si totul o sa revina la normal , dar nu trebuie sa vii cu acuzatii pentru ca nimeni nu este angajat aici , tot staff-ul colaboreaza pentru a mentine un echilibru si a ajuta cu diversele probleme intampinate de membrii comunitatii , insa ceea ce trebuie sa retii este ca si administratia este formata tot din oameni , cu probleme cotidiene , cu prioritati in viata reala , asa ca incearca sa gandesti si apoi sa vorbesti !

@ scuze , am postat in acelasi timp.

@ SMITH: Puteai da cancel la serviciu si atunci nu mai era nicio problema , dar probabil ca daca ai vei spune , va intelege acest lucru.

Go to the full post »

• Topic inchis Acest topic e inchis
6 replies to this topic

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 Postari:
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

Vreau sa stiu daca se mai ocupa cineva de BILING astept la un tichet raspuns de 1 saptamana si ceva.

Vreau sa stiu daca se mai ocupa cineva acolo sa stiu daca mai merita sa bag bani sau nu deja este aiurea, pe langa ca mia furat 35 de lei nu mai raspund... cam neserioasa lumea pe aici.

MODERATORI nu postati este o intrebare adresata Administratorilor .

• DARIUS;; and P A S H A like this

Shalkee

Shalkee

Fost News Team

• Retired
  • 1543 Postari:
  • 190 topics
  • Joined 20-November 13
  • Country: Country Flag

La billing Are Acces Doar EduArT dragu' meu, si eu am lasat un ticket, dar nu mi s-a raspuns, asa ca asteapta.

• Elijah; likes this

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

Vreau sa stiu daca se mai ocupa cineva de BILING astept la un tichet raspuns de 1 saptamana si ceva.

Vreau sa stiu daca se mai ocupa cineva acolo sa stiu daca mai merita sa bag bani sau nu deja este aiurea, pe langa ca mia furat 35 de lei nu mai raspund... cam neserioasa lumea pe aici.

MODERATORI nu postati este o intrebare adresata Administratorilor .

Ai rabdare, nu esti singurul care lasa ticket.

La billing Are Acces Doar EduArT dragu' meu, si eu am lasat un ticket, dar nu mi s-a raspuns, asa ca asteapta.

Edu, Verdeee si Annakin.

• cosmin701 likes this

aLex.sKd

aLex.sKd

Fost Moderator

• Retired
  • 1159 Postari:
  • 72 topics
  • Joined 26-January 14
✓  Best Answer

Nu ai primit un raspuns , datorita faptului ca EduArT este unica persoana care se ocupa de billing si de tot ceea ce tine de billing. In ultima perioada probabil a fost ocupat , a avut alte probleme de rezolvat , cum astepti tu asteapta si alti owneri , nu trebuie sa faci un post in acest sens. Legat de faptul ca ti-a furat bani , este imposibil intrucat sistemul preia banii urmand sa achite facturile restanta , asta in cazul in care nu stiai.Probabil ca o sa treaca aceasta perioada si totul o sa revina la normal , dar nu trebuie sa vii cu acuzatii pentru ca nimeni nu este angajat aici , tot staff-ul colaboreaza pentru a mentine un echilibru si a ajuta cu diversele probleme intampinate de membrii comunitatii , insa ceea ce trebuie sa retii este ca si administratia este formata tot din oameni , cu probleme cotidiene , cu prioritati in viata reala , asa ca incearca sa gandesti si apoi sa vorbesti !

@ scuze , am postat in acelasi timp.

@ SMITH: Puteai da cancel la serviciu si atunci nu mai era nicio problema , dar probabil ca daca ai vei spune , va intelege acest lucru.

Aceasta postare a fost editata de aLex.sKd: 23 August 2014 - 06:23 PM

• TYGA likes this

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Topic Starter

• Membru
  • 2883 Postari:
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

Ai rabdare, nu esti singurul care lasa ticket.

Edu, Verdeee si Annakin.

Pai fratele meu eu am avut niste bani si mi ia tras pentru alt sv pe care nu il mai platesc asa bagam doar 50 de lei acu bag 120 de lei sa platesc amandoua sv dao'n pana mea acuma serios dar asa e de ceva timp se pare ca nu vrea sa se mai ocupe nimeni..

• P A S H A likes this

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 Postari:
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11

Doar tu si EduArT stiti ce si cum, astea sunt problemele voastre.

In loc sa te plangi aici, ai putea sa-l suni, daca nu azi, in timpul saptamanii si vezi poate rezolvi ceva.

Nu cred ca m-ai vazut pe mine sau pe cineva din staff neinteresati de problemele userilor incat sa ne spui ca nu vrem sa ne mai ocupam.

• cosmin701 likes this

cosmin701

cosmin701

Fost Administrator

• Retired
  • 5095 Postari:
  • 407 topics
  • Joined 31-October 11

Te potolesti sau te potolesc eu . Alege.

E vacanta, lumea e in concediu sau are alte chestii de rezolvat. Asteapta ca nu e greu. Cum altii pot astepta , asa trebuie sa faci si tu.

T.C.

• TYGA and SwanX like this

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi