Buna idee.. PRO!
[ CS16-Respinsa ] Sectiune Servere Publice
Postat 02 January 2015 - 07:28 PM
#Pro,e o idee buna.
eventual sa fie distinse printr-un semn,ca sa nu coloram sau ceva,gen "#" e clasic,"*" e respawn,"@" e alt mod s.a.m.d
Si legenda semnelor unde sa o punem ?(edit luv>>> sa fie sub "Servere de tip CS 1.6 gazduite de Krond si ZeroPing prin CS16." un mesaj gen "#=clasic,@=dr,*=respawn)
Majoritatea serverelor sunt clasice, nu putem pune pe coloane + ca ar trebui sa le spunem ce reprezinta fiecare coloana. Daca stam sa coloram atunci facem curcubeu si asta e exclus.
Contra.
Ar fi mai ok sa precizam modul serverului, insa tinand cont ca 99% sunt clasice ar si da urat. Nu resping propunerea pentru moment, mai asteptam sa vedem ce spune un fondator, daca da pe forum...
Aceasta postare a fost editata de Luv ya;x: 07 January 2015 - 07:42 AM
- Luv ya;x likes this
Postat 02 January 2015 - 07:59 PM
Si legenda semnelor unde sa o punem ?
Majoritatea serverelor sunt clasice, nu putem pune pe coloane + ca ar trebui sa le spunem ce reprezinta fiecare coloana. Daca stam sa coloram atunci facem curcubeu si asta e exclus.
Contra.
Ar fi mai ok sa precizam modul serverului, insa tinand cont ca 99% sunt clasice ar si da urat. Nu resping propunerea pentru moment, mai asteptam sa vedem ce spune un fondator, daca da pe forum...
Mie imi place ideea butulicaaa, merge. Eu sunt PRO
Postat 03 January 2015 - 04:12 PM
Cel mai bine este sa fie scris inainte sau dupa DNS-ul serverului modul sub forma "CLASIC - CS / CS - CLASIC".
Ramane la aprecierea voastra,dar vad ca multi membri au dat pro si fiind sectiunea de propuneri cred ca ar trebui sa tineti cont si de nevoile membrilor.
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi