Aceasta postare a fost editata de Tyger: 22 August 2014 - 07:28 PM

[CS16-IT] Problema TeamSpeak 3 [Nerezolvat]
Postat 12 August 2014 - 08:31 AM

Postat 13 August 2014 - 08:16 PM

Ai incercat sa-ti iei ultima versiune de TS ?
Da , am incercat insa tot tot cu problema precizata mai sus ma confrunt .
Pe alte canale in afara de ts3.cs16.ro poti intra ?
Si daca poti inseamna ca ai ban pe canal !
Am incercat , si oricum nu aveam cum sa iau ban pe canal, nu am facut nici un lucru nepermis.
Postat 14 August 2014 - 01:44 AM

Pai daca lai dezinstalat si lai instalat iar ar trebui sa mearga ..
Eu zic ca iti este banat ip pe ts3
OFF :Cum sa fie banat daca nu scrie BANNED ? Gandeste si tu putin inainte sa scrii ceva..Daca nu stii nu te mai baga pentru +1.
Ai si butonul edit nu trebuie sa faci post nou....Daca ai ceva de comentat , edit.
ON: Incearca o varianta mai veche poate merge asa.. Deobicei cand scrie asa ori e server-ul cazut ori de la net .. dar am vazut ca erai pe messenger deci problema cu netul cade.. TS-ul a fost on.. cade si asta.. Incearca o versiune mai veche.
Aceasta postare a fost editata de T w i s t: 14 August 2014 - 01:49 AM
- snakeeyes; likes this
Postat 14 August 2014 - 01:51 AM

OFF :Cum sa fie banat daca nu scrie BANNED ? Gandeste si tu putin inainte sa scrii ceva..Daca nu stii nu te mai baga pentru +1.
ON: Incearca o varianta mai veche poate merge asa.. Deobicei cand scrie asa ori e server-ul cazut ori de la net .. dar am vazut ca erai pe messenger deci problema cu netul cade.. TS-ul a fost on.. cade si asta.. Incearca o versiune mai veche.
Baa eu am avut problema asta deci nu im zi tu mie ca am 2 calculatore din care pe asta nou merge si pe celalalt nu merge ..
si eu stiu ca am luat ban pe celalalt pc vechi dintro prostie
Si eroarea aceia apare din mai multe motive nu doar ca e banat..
Daca vrei iti fac print sa vezii ...
Postat 14 August 2014 - 10:29 AM

- snakeeyes; likes this
Postat 14 August 2014 - 10:28 PM

Am atat o intrebare cat si un mic sfat:
Intrebare: Numai pe serverul comunitatii iti face figura asta sau pe orice server ai intra?
Sfat: in cazul in care iti face pe orice server problema asta, incearca sa vezi daca nu iti blocheaza porturile vreun antivirus sau vreun firewall.
In cazul in care numai pe un anumit server apare problema, de ex. serv comunitatii, e posibil ca acel id unic al tau sa apara cu probleme in server si sa fii respins, in cazul asta trebuie sa scapi de acel id unic, gen reinstalarea ts-ului dar la dezinstalare sa stergi din registri tot ce tine de ts.
Aceasta postare a fost editata de Tyger: 14 August 2014 - 10:29 PM
- alin27 and snakeeyes; like this
Postat 18 August 2014 - 03:08 PM

Pe alte canale in afara de ts3.cs16.ro poti intra ?
Si daca poti inseamna ca ai ban pe canal !
Nu sunt banat , crede-ma .
Nu, nu pot intra .
Ai si butonul edit nu trebuie sa faci post nou....Daca ai ceva de comentat , edit.
Problema este de mai multa vreme , am incercat sa o rezolv singur , insa fara succes si de aceea m-am gandit sa o postez pe forum.
Am incercat si o versiune mai veche insa fara nici un folos .
Iati un ts de 32 bit depinde ce componente ai la pc
Pe 32 bit e si versiunea cu pricina .
Ai windowsul pe 32 sau 64 biti?
ce versiune folosesti?
ca sa te putem ajuta,detaliaza putin
Am windosul pe 32 biti .
Folosesc versiune 3.0.14.0 .
Incerca sa te conectezi cu ts.cs16.ro . Fara 3 la ts3. Asa imi facea si mie figuri.
Am incercat si cu 3 si fara 3 , tot degeaba
Am incercat , tot degeaba .
Am atat o intrebare cat si un mic sfat:
Intrebare: Numai pe serverul comunitatii iti face figura asta sau pe orice server ai intra?
Sfat: in cazul in care iti face pe orice server problema asta, incearca sa vezi daca nu iti blocheaza porturile vreun antivirus sau vreun firewall.
In cazul in care numai pe un anumit server apare problema, de ex. serv comunitatii, e posibil ca acel id unic al tau sa apara cu probleme in server si sa fii respins, in cazul asta trebuie sa scapi de acel id unic, gen reinstalarea ts-ului dar la dezinstalare sa stergi din registri tot ce tine de ts.
Pe orice server as intra imi face figura asta , nu doar pe cel al comunitatii .
M-am gandit la ce ai spus tu inainte sa postez problema pe forum si am dezactivat si firewall-ul si antivirusul .
Postat 19 August 2014 - 09:54 AM

Da-mi add pe mess ca saptamana asta sunt shimbul 1 si de la 3 sunt acasa si ma cauti si incerc sa intru la tine sa rezolvam problema ca asa ne intindem cu datu de pareri si nu rezolvam nimic.
Ti-am dat add .
Prin : "sa intru la tine sa rezolvam problema" , te referi la TeamViewer ?
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi