Salt la continut

Fotografie

[CS16] Recuperare cont .

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
8 replies to this topic

CreatiNe

CreatiNe

New Member

• Membru
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-August 14
  • Country: Country Flag

Va rog daca se poate face ceva in legatura cu contul pyty97 . nick pe forum ^MDF^ . am uitat parola de pe forum si acum cand dau forgot password nu-mi trimite niciun mail . nu vreau sa renunt la el , cu el sunt recunoscut de catre uni playeri , am avut server in comunitate aproape un an . pe contul acela mai am o poza cu o fata si semnata "EsL.cs16.ro" . sper ca nu a fost banat .am primit intrebarea "iti deschizi iar server?" de la un prieten . si cica mai este unul cu acelasi nick care a facut cerere de deschidere server dar cu YM! contact diferit . 

EU SUNT POSESORUL DE DREPT . DIN PYTY97->T0><!C4L -> am ajuns la ^MDF^. am neglijat contul insa cand mi sa furat si steam-ul cu tot cu YM! .  mai am user ID si validation KEY de la resetarea parolei de pe data de 30.01.2013

Aceasta postare a fost editata de CreatiNe: 09 August 2014 - 09:09 PM

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 Postari:
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Contul ^MDF^ este banat.

CreatiNe

CreatiNe

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-August 14

Contul ^MDF^ este banat.

motivul te rog , daca il sti . . . :| . tu ma cunosti , te-am intrebat in legatura cu pluggin-ul de VIP , si nu aveai timp pe atunci . mai vorbeam pe mess una alta . . .

EDIT : http://forum.cs16.ro...atoriownco-own/ mi-am gasit un topic facut de mine de pe acel cont , evident preluat de altcineva vad ca deoarece nu e poza lasata de mine la avatar . se poate recupera contul ? :( vroiam iar server in comunitate . 

Aceasta postare a fost editata de CreatiNe: 09 August 2014 - 08:55 PM

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 Postari:
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

motivul te rog , daca il sti . . . :| . tu ma cunosti , te-am intrebat in legatura cu pluggin-ul de VIP , si nu aveai timp pe atunci . mai vorbeam pe mess una alta . . .

EDIT : http://forum.cs16.ro...atoriownco-own/ mi-am gasit un topic facut de mine de pe acel cont , evident preluat de altcineva vad ca deoarece nu e poza lasata de mine la avatar . se poate recupera contul ? :( vroiam iar server in comunitate . 

Din cate imi aduc aminte tu cereai conturi pe forum sau vroiai sa cumperi se poate sa ma insel..

CreatiNe

CreatiNe

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-August 14

Din cate imi aduc aminte tu cereai conturi pe forum sau vroiai sa cumperi se poate sa ma insel..

fac deja 2xpost . te inseli , adresa mea de mess e [email protected] . tu nu cred ca erai in posesia vreunui server cand aveam eu why-ul / esl / apoi clasic . am schimbat nick-ul la server dupa care am renuntat la esl si am mers pe alt ip apoi redenumit clasic . si why-ul a avut o perioada de respawn , si edu mi-a pus pluggin-ul de respawn pe server (eram la inceput) .

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 Postari:
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

fac deja 2xpost . te inseli , adresa mea de mess e [email protected] . tu nu cred ca erai in posesia vreunui server cand aveam eu why-ul / esl / apoi clasic . am schimbat nick-ul la server dupa care am renuntat la esl si am mers pe alt ip apoi redenumit clasic . si why-ul a avut o perioada de respawn , si edu mi-a pus pluggin-ul de respawn pe server (eram la inceput) .

Nu ma insel pentru ca eu am avut sv cu tine dar na

nExow

nExow

Fost Super Moderator

• Retired
  • 3037 Postari:
  • 181 topics
  • Joined 11-September 11

ysElHbN.png

• GherillaPTM and Andrei; like this

CreatiNe

CreatiNe

New Member

• Topic Starter

• Membru
  • 4 Postari:
  • 1 topics
  • Joined 09-August 14

Nu ma insel pentru ca eu am avut sv cu tine dar na

nu te inseli in sensul ca ma recunosti . dar nu cu conturile pe forum .

ysElHbN.png

deci oricum as demonstra ca sunt posesorul de drept al contului ramane permanent blocat ? :( si reclama la ce ?

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 Postari:
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

Nu vad niciun ip diferit, deci nimeni nu ti-a spart contul, si chiar daca a facut-o nu e vina noastra ca nu stiti voi sa aveti grija de conturi.

1 useri citesc topicul

0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi