Ce efect are plansul asupra ta?: Ma descarc
*Esti o persoana ce plange des?: Nu
*Ce te "intimideaza"in general,suficient incat sa plangi?: Tristețe, si mai ales cand fac vreo tâmpenie de ma prinde garda, imi ia datele si imi vine vreo amenda pe la usă la părinți plang de nervi..
*Daca stai sa analizezi viata ta de pana acum,poti spune ca ai plans mai mult de fericire sau de tristete?: De fericire

[CS16]-Plansul
Started By
Luv ya;x
, Jul 23 2014 10:31 AM
Topic checked by adriano04, 19 May 2015 - 07:11 AM.
Posted 15 May 2015 - 10:58 PM

Posted 16 July 2015 - 12:58 PM

- *Ce efect are plansul asupra ta?:Ma simt mai liber ma descarc de toate!
- *Esti o persoana ce plange des?:nu
- *Ce te "intimideaza"in general,suficient incat sa plangi?:pff pai cam nimic doar cand sunt nervos tae plang de ciuda:))
- *Daca stai sa analizezi viata ta de pana acum,poti spune ca ai plans mai mult de fericire sau de tristete?:de tristete!
Posted 19 July 2015 - 10:02 AM

* *Ce efect are plansul asupra ta?: nu are efecte
* *Esti o persoana ce plange des?:nu
* *Ce te "intimideaza"in general,suficient incat sa plangi?:nu imi face efecte asupra mea
* *Daca stai sa analizezi viata ta de pana acum,poti spune ca ai plans mai mult de fericire sau de tristete?:mai mult de fericire
* *Esti o persoana ce plange des?:nu
* *Ce te "intimideaza"in general,suficient incat sa plangi?:nu imi face efecte asupra mea
* *Daca stai sa analizezi viata ta de pana acum,poti spune ca ai plans mai mult de fericire sau de tristete?:mai mult de fericire
Edited by NeyMar JR GFX, 19 July 2015 - 10:02 AM.
Posted 25 July 2015 - 03:38 PM

* *Ce efect are plansul asupra ta?: te calmeaza in momentele extrem de grele
* *Esti o persoana ce plange des?: destul de emotiv , se intelege prin asta
* *Ce te "intimideaza"in general,suficient incat sa plangi?:tradarea oamenilor,neputiinta de a fi de ajutor celor care au nevoie de mine si multe altele
* *Daca stai sa analizezi viata ta de pana acum,poti spune ca ai plans mai mult de fericire sau de tristete?: de tristete
Posted 10 August 2015 - 02:27 PM

- *Ce efect are plansul asupra ta?: Ma descarc
- *Esti o persoana ce plange des?: Nu
- *Ce te "intimideaza"in general,suficient incat sa plangi?: Lucrurile care ma afecteaza mult
- *Daca stai sa analizezi viata ta de pana acum,poti spune ca ai plans mai mult de fericire sau de tristete?: Nu am plans niciodata de fericire
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users