Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16-Info] Microsoft se pregateste sa abandoneze Windows 7!

- - - - -

• Please log in to reply
16 replies to this topic

Prada;

Prada;

Gold Member

• Membru
  • 775 posts
  • 58 topics
  • Joined 08-February 14
  • Country: Country Flag

Desi WIN7 este instalat pe jumatate din PC-urile din intreaga lume , se pare ca

americanii de la Microsoft au decis sa retraga Windows 7 din Mainstream Support anul viitor.

Acestui sistem de operare i se alatura multe alte produse de baza de la aceleasi corporatii .

microsoft-end-of-support-timeline-550x27

Sursa(nume/persoana) : sursa (nu am gasit autor doar site)

Mai multe puteti citi aici : CLICK

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13
Nu are cum sa abandoneze wondows.ul 7 fiind ca cei dw la microsoft nu ar mai face bani si nu cred ca lar scoate.

A3r

A3r

Ultras Member

• Membru
  • 519 posts
  • 64 topics
  • Joined 06-October 13

Ar face o mare prostie daca ar scoate win7 este bun si arata foarte bine si este util cine stie deunde ar mai scoate ei bani aia facuti din win7 :) o sa vedem pana anul viitor mai este , trebuie sa treaca si anul asta .  :)

Edited by A3r, 22 July 2014 - 04:33 PM.

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12

Pana in 2020 le mai vine vreo idee, si parca ii vezi cu w7v2.

Cu fiecare an cei de la Microsoft o iau pe aratura grav de tot, apeleaza la un marketing cat mai agresiv si nu prea le iese.

gAbI^

gAbI^

Fost Resource Team

• Retired
  • 1617 posts
  • 147 topics
  • Joined 27-July 13

Nu are cum sa scoata win7 , majoritatea pc-urilor au windows 7 pe ele , nu ar mai face bani , tot ei vor iesi in pierdere.

^Arlechino^

^Arlechino^

Addicted Member

• Membru
  • 215 posts
  • 13 topics
  • Joined 29-December 13

nu il scoate , majoritatea au win7 si nu o sa mai scoata bani  ar fi o mare nebuneala

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 posts
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12

Sincer sa fiu, mi-e greu sa cred asta.

Windows 7 a adus castiguri foarte mari, cu Win XP este alta situatie, e destul de vechi (de Win XP vorbesc) dar inca mergea destul de bine, cu Windows 7 e cu totul alta problema, e un Windows foarte bun, dar ei din ce in ce vor sa ne faca sa renuntam la el in favoarea Windows-ului 8 pt a-i spori vanzarile (pt cine-l cumpara). Fiind nou Win 8 e normal sa nu aiba un numar atat de mare de utilizatori, precum Windows 7, cu timpul s-ar putea sa se ajunga si la asta, dar nu acum (parerea mea).

Tre' sa ne asteptam la orice, s-ar putea sa gaseasca "nod in papura" si la Win 7 ...

Stryder

Stryder

New Member

• Membru
  • 2 posts
  • 0 topics
  • Joined 24-September 14

Este o strategie de marketing.Windowsurile mai noi costa mai mult si asa te obliga sa le cumperi pe cele mai noi si mai scumpe.Vor aparea Windows 9 si probabil Windows Destiny.Daca sunt la fel ca 8 atunci Doamne Ajuta-ne.

L0da

L0da

Fost Resource Team

• Retired
  • 244 posts
  • 64 topics
  • Joined 11-January 14

In anul 2020,windows 7 va fi cum este windows XP astazi.Vor aparea alte sisteme de operare mult mai bune.

Batranu Bumi

Batranu Bumi

Fost Resource Team

• Retired
  • 326 posts
  • 72 topics
  • Joined 09-January 14

eu mereu o sa am win 7 pe pc, win 8 o sa am atunci cand o sa fie pt jocuri , daca nu il fac pt jocuri win 8 ii arunc in aer si gata ^_^ 

IGiveyouHS ;x

IGiveyouHS ;x

No Limit Member

• Banned
  • 2106 posts
  • 213 topics
  • Joined 26-March 14

Windows 7 e cel mai bun la ora actuala,nu cred ca-l vor scoate de pe piata. ;)

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14

Cred ca sunt doar niste zvonuri si atat sau site-ul respectiv mai alearga dupa o stire noua  si mai inveteaza ceva. Microsoft nu-si permite sa faca asta , , Windows 7 e unul din cele mai stabile la ora actuala .

Eu cred ca utilizatorii vor decide soarta sitemului de operare win7

alfa

alfa

Gold Member

• Membru
  • 664 posts
  • 80 topics
  • Joined 25-November 14

Bani ? Credeti-ma nu toti din aceasta lume cumpara acest windows , va garantez asta !

Unii , care sunt corecti o fac , dar nu multi .

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2207 posts
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar

Asta era de asteptat ei acum vor sa ne faca sa cumparam windows 8 si/sau windows 10.

Eu am windows 10 si mi se pare de 1000 de ori mai bun decat oricare windows anterior.

BlueGJK94

BlueGJK94

Gold Member

• Membru
  • 727 posts
  • 147 topics
  • Joined 26-February 13

asa sa fie

danyms

danyms

Fost News Team

• Retired
  • 1442 posts
  • 94 topics
  • Joined 08-March 14

Topicu din 2014 , stiu asta .

Am avut si win xp , 7 si acuma folosesc 8.1 pro. Suntem la sfarsitul anului aproape si inca windows-ul 7 nu a patit "nimica".

Din cate stiu,asa am si eu. Win 10 il primesti gratis timp de un an ( acuma probabil inca 9-10 luni ) , daca ai licenta la win 7 sau 8. http://postimg.org/image/o4nvla0tt/

E okey sa dea un windows gratis , nu zic nu , dar de ce? Totutsi nimica nu-i gratis in lumea asta.

Eu pot instala fara nici-o problema win 10 , dar nea + momentan win 7 si 8 nu cred ca patesc nimica.

Edit: Atuncea am primit dreptul ca-l pot instala , nu te insela( sau in gen) . Il pot instala cand ma durea inima. Mai ales daca dau setarile din fabrica( am leptop si merge).

Stiu sigur cand a aparut win 10 ( nu in perioada beta ) ca sa-l ei , eu am primit notificarea ca-l pot instala dupa 1-2 sapt.

Edited by StormHaw, 27 September 2015 - 01:59 AM.

• COSMIN @CS16 likes this

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2207 posts
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar

Topicu din 2014 , stiu asta .

Am avut si win xp , 7 si acuma folosesc 8.1 pro. Suntem la sfarsitul anului aproape si inca windows-ul 7 nu a patit "nimica".

Din cate stiu,asa am si eu. Win 10 il primesti gratis timp de un an ( acuma probabil inca 9-10 luni ) , daca ai licenta la win 7 sau 8. http://postimg.org/image/o4nvla0tt/

E okey sa dea un windows gratis , nu zic nu , dar de ce? Totutsi nimica nu-i gratis in lumea asta.

Eu pot instala fara nici-o problema win 10 , dar nea + momentan win 7 si 8 nu cred ca patesc nimica.

Ce ai pus tu in print trebuia sa faci pana pe data de 29 iulie 2015 cand s-a lansat win 10 ,asa primeai licenta gratuita (Eu asa l-am luat), acum degeaba mai faci ca nu o mai primestii.

• danyms likes this

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users