Jump to content

- Advertisement -
Photo

[CS16] - NeIntelegere

• This topic is locked This topic is locked
1 reply to this topic

Anonymity

Anonymity

Power Member

• Membru
  • 96 posts
  • 45 topics
  • Joined 13-July 13
  • Country: Country Flag

Salut. 

Am si eu o nelamurire in legatura cu Andii; si aceasta ar fi:

¿ De ce toata lumea sa luat dupa un prost de copil ca biM. , care nu are o  ce face decat sa steam toata ziua sa verifice fiecare user sau membru staff pe  unde are cont s.a.m.d? 

¿De ce nu va dati seama ca Andii; e cel mai bun designer de pe comuniatea asta ? Nu vrea sa spun ca ceilalti sunt "praf" dar sunt pe aproape. Eu mereu port doar tot cei facut de Andii; , sincer el nu ma cunoaste pe mine , nici eu pe iel , nam vb pe ts3 , a jucat doar o data cuy mine la un war , si am vazut ca eu un om de treaba in care te poti increde.

Poate nu vati dat seama dat tot staff-ul Cs16 are lucrari facute de el la avatar/semnatura. Daca are membru pe alta comunitate , are ceva ? a dat in cap la fondator de acolo sau asta de aici ? Va luati dupa un mucos  jegos  pupincurist. Bft

Uite dovada ca e MEMBRU

Anonymous poster hash: 05d04...339
  • Bogdan ; and Andreea; like this

TYGA

TYGA

Fost Administrator

• Retired
  • 9299 posts
  • 604 topics
  • Joined 18-June 11
  • Country: Country Flag

Prietene, atata timp cat a avut un grad acolo in timp ce avea si grad aici, ce putem noi face?

Corect, staff-ul a pierdut un designer bun, acum noi trebuie sa facem excepti sau ce doresti mai exact?

Regulamentul este pentru toti si trebuie respectat, iar Andii stia si stie asta foarte bine.

Nu mai conteaza acum ce grad are pe comunitatea respectiva.

P.S Mai usor cu jignirile, esti pe un forum public.

• CeZaR^, zEKEN; and COSMIN @CS16 like this

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users