Jump to content

Photo

Retragere A4tech

Randy

• This topic is locked This topic is locked
8 replies to this topic

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 posts
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13
  • Country: Country Flag

Nick admin: A4tech

Grad admin: Dominating

Perioada: Pana se vor limpezi apele

Motiv: -

Vreau sa va multumesc pt tot si ca mi`ati dat oportunitatea de a lucra cu niste oameni nemaipomeniti. Lucian,Axel,Heineken(chiar daca e suparat pe mine din nush ce motive), Ake, Sapoca, mayor,zapacitul,dan,toxic.....si ceilalti colegi ai mei.(care isi fac treaba cum trebuie si nu isi vand mama pt un up). Impreuna sunteti o echipa de neinvins.

Tineti`o tot asa si sa duce`ti serverul acolo unde ii este locul. Adica pe locul 1. Cea mai grozava echipa cu care am lucrat vreodata. Va multumesc inca odata si sa ne auzim cu bine.

Ps. Luciane daca se poate lasa`mi un slot pe acelasi id si pe aceeasi parola

Bafta baieti!!!

• DanX likes this

DanX

DanX

Ultras Member

• Membru
  • 353 posts
  • 15 topics
  • Joined 06-January 13

Sa zicem ca acum m-a mituit si pe mine Randy sa ma retrag. Lucian te rog frumos daca se poate sa imi lasi si mie un slot pe aceasi parola si acelasi nume. Si perioada la fel ca A4.

Va multumesc pentru tot! Sunt cativa baieti aici care merita tot respectu, ei se stiu nu dau nume :D.

Edited by DanX, 17 July 2014 - 02:16 PM.

dragosh.mic

dragosh.mic

Advanced Member

• Membru
  • 132 posts
  • 27 topics
  • Joined 22-May 11

Idem,doar ca pe mine m-a mituit DanX,anunt retragerea si daca se poate sa raman si eu cu slot.Multumesc

• DanX likes this

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 posts
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Cei cu voi ma,ati baut prea mult(fara mine) sau vati lovit la cap terminati cu prostiile astea!!!

MrSaD ! ;x

MrSaD ! ;x

Member

• Membru
  • 39 posts
  • 8 topics
  • Joined 05-July 14

Din pacate ma retrag si eu , din aceleasi motive si pentru aceasi durata . Sunteti niste oameni nemaipomeniti si imi pare rau de aceasta decizie. 

Luciann1009

Mai clar ca n-am inteles motivul

Akee

Akee

Advanced Member

• Membru
  • 189 posts
  • 4 topics
  • Joined 22-May 14

Intradevar in ultima perioada au aparut niste probleme care dauneaza bunei functionari a serverului. Nu am sa fac roman aici sa imi dau cu parerea pentru ca de cate ori mi-am dat cu parerea mi-a fost dat peste nas si se pare ca am avut dreptate. vreau doar sa ramana pe server oamenii care au ajutat de atata timp, zi de zi la buna functionare a serverului, nu aceia care au primit admin de 2 zile si si habar nu au ce mancare de peste se mananca pe romania.cs16.ro.

• DanX and Randy like this

.::ToXiC - AngeL::.

.::ToXiC - AngeL::.

Power Member

• Membru
  • 681 posts
  • 22 topics
  • Joined 25-June 11

Copilasii mei ... cred ca vreti batalie ... cum sa ma lasati solo ...  Am obs anumite tensiuni dar nu mai puneti la suflet ....tratati  problemele cu calm si gata .

Luciann1009

Daca ziceti ca

Pana se vor limpezi apele
 s-au

in ultima perioada au aparut niste probleme care dauneaza bunei functionari a serverulu
  nu rezolvati nimica . Ziceti ce va deranjeaza si problemele se pot rezolva.

IInteleg ca DanX nu-i convine ca l-am advertizat, dar trebuie sa-si asume  responsabilitatea pentru greselile facute , 

Cand cineva greseste ajutati-l nu-i dati in cap .

La a4tech si la dragosh nu ma asteptam dar e alegerea lor .

MrSaD ! ;x e la pachet cu DanX deci ma asteptam . 

Astept PM de la a4tech si de la ake cu ce va deranjeaza 

TC

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users