Salt la continut

Fotografie

[Abuz] Sp!ke & MrSaD!

- - - - -

• Topic inchis Acest topic e inchis
10 replies to this topic

Stefu Remus

Stefu Remus

Fost Moderator

• Retired
  • 278 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 28-June 11
  • Country: Country Flag

# Admin: Sp!ke & MrSaD
# Varsta: 24
# Motivul: Gag 10 minute de la MrSaD, mai apoi kick si mai apoi ban 120 de minute de la Sp!ke. Pentru ca ii spuneam unui prieten, jet sau mars atunci cand ma impusca.

Parerea mea este ca pentru cuvinte de genul "jet / mars", mai intai este atentionat jucatorul, iar mai apoi i-se da gag MAXIM 3-5 minute, tinand cont ca nu sunt cuvinte vulgare, ofensatoare... 
Mai apoi i-se explica jucatorului de ce a fost sanctionat cu gag sau kick.
Regulamentul acela pentru admini este un pic necunoscut pentru cei mai noi ca mine? :)
Este foarte frustrant sa primesti ban 2 ore, de la un individ care probabil se plictiseste acasa. Suntem cativa baieti care intram pe server pentru a ne relaxa (nu exista 4fun sa fim seriosi) dupa o zi lunga de munca...

II.2 Suferinte  
II.6 Comportament superior fara de alti admini sau jucatori

# Dovada:

http://cloud-4.steam...9B19540D37AE62/
http://cloud-4.steam...5968F468B4038A/

http://cloud-4.steam...4E48EB07FAB208/

http://cloud-4.steam...26927847A9E17E/

O seara excelenta va doresc!

cu 2 peu

cu 2 peu

Addicted Member

• Membru
  • 301 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 22-January 13

Avertizarea ti-a fost oferita printr-un gag de 10 minute , apoi ai continuat sa folosesti acele cuvinte care pentru tine nu reprezinta o injuratura sau cuvinte jignitoare dar pentru altii poate reprezinta , pe server trebuia pastrat un limbaj decent fara marsh sau jet intelegi ? serverul nostru nu accepta copii care mint ca merg la munca intelegi ? serverul nostru nu accepta cuvinte de genu PUNCT. Daca zici ca acel jucator caruia-i aruncai cuvintele astea este pritetenul tau atunci intrati pe skype si injurati-va la microfon cat vreti voi , nu suntem obligati sa va ascultam voua ofensele! Consider ca aceasta reclamatie este facuta de-a dreptul intuil! Ai fost anuntat , apoi ai fost banat , nu vad unde este greseala atata timp cat nu ai primit ban permanent! 

Stefu Remus

Stefu Remus

Fost Moderator

• Topic Starter

• Retired
  • 278 Postari:
  • 30 topics
  • Joined 28-June 11

Avertizarea ti-a fost oferita printr-un gag de 10 minute , apoi ai continuat sa folosesti acele cuvinte care pentru tine nu reprezinta o injuratura sau cuvinte jignitoare dar pentru altii poate reprezinta , pe server trebuia pastrat un limbaj decent fara marsh sau jet intelegi ? serverul nostru nu accepta copii care mint ca merg la munca intelegi ? serverul nostru nu accepta cuvinte de genu PUNCT. Daca zici ca acel jucator caruia-i aruncai cuvintele astea este pritetenul tau atunci intrati pe skype si injurati-va la microfon cat vreti voi , nu suntem obligati sa va ascultam voua ofensele! Consider ca aceasta reclamatie este facuta de-a dreptul intuil! Ai fost anuntat , apoi ai fost banat , nu vad unde este greseala atata timp cat nu ai primit ban permanent! 

In primul rand citeste o carte ceva, invata sa scrii.

In al doilea rand, actiunea prin care blochezi accesul la un anumit serviciu (in primul caz, chatul prin gag) se numeste SANCTIUNE. AVERTISMENT este actiunea prin care aduci la cunostinta persoanei respective ca POATE fii SANCTIONAT.
In al treilea rand, nu "avertizezi" o persoana cu gag timp de 10 minute, pentru cuvinte gen "jet sau mars", intelegeam daca primeam 3, maxim 5 minute (desi si 5 minute este exagerat).
In al patrulea rand, daca am primit gag, de ce dupa 1 minut am primit si kick?
In al cincelea rand, DE CAND ITI PERMITI TU SA VORBESTI IN ASA FEL DESPRE MINE? Tinand cont ca nu ma cunosti si nu stii ce fac. In plus esti mult mai mic ca mine si ar trebui sa incepi sa inveti sa mai oferi si respect.
PS: Eu ca si multi altii, incercam sa devenim oameni de succes si nu ne permitem sa stam toata ziua sa ne jucam CS1.6 pe banii parintilor.

Multumesc!

DanX

DanX

Ultras Member

• Membru
  • 353 Postari:
  • 15 topics
  • Joined 06-January 13

Eu cred ca ai facut aceasta reclamatie din cauza ca nu ai luat ban mai mult timp...Noi nu trebuie sa va suportam voua ofensele si jignirile. Daca continuii sa comentezi aiurea in aceasta reclamatie cred ca daca te prind pe server ai ban  permanent. Gag-ul a fost pe merit si banul de 2 ore la fel. Reclamatia e degeaba! 

aXel

aXel

Premium

• Premium
  • 3451 Postari:
  • 63 topics
  • Joined 10-November 10

Tocmai pentru ca esti admin ar trebui sa fii un exemplu pentru ceilalti playeri si sa ai un vocabular care nu include astfel de cuvinte indiferent de persoana care este respectivul jucator!!!

Probabil aceasta reclamatie a fost facuta la plictiseala si fara sa te gandesti putn daca tu ai gresit sau nu!!!!

.::ToXiC - AngeL::.

.::ToXiC - AngeL::.

Power Member

• Membru
  • 681 Postari:
  • 22 topics
  • Joined 25-June 11

Nu trebuia sa ii dati ban ..omu nu a dat retry ci voi ati dat kick ..ok a vb urat gag 10 min dar nu trb sa-i dati ban ..aici este greseala voastra ... ar trebuii sa fim putin mai atenti ..nu trebuie sa pierdem jucatori pentru toate prostiile .. trebuia sa-i explicati ca nu se accepta cuvinte ofensatoare de nici un fel indiferent daca se cunosc sau nu

Mai multa atentie pe viitor ca sa nu mai ajungem la topicuri inutile In plus va rog sa terminati cu fazele gen daca te prind pe svr ai ban permanent si alte chestii .. omu nu a gresit cu nimic incat sa i se dea ban permanent . Tratati aceste situatii cu mai multa atentie pentru a ocolii certurile.

Si remus nu trb sa ne explici noua cum trebuie sa ne facem treaba ... faci reclamatia spui ce sa intamplat si e de ajuns .. avem un staff  capabil care isi face treaba .. pe viitor putina atentie si din partea ta

O zi buna !!!!

Aceasta postare a fost editata de .::ToXiC - AngeL::.: 16 July 2014 - 10:46 PM

• Stefu Remus and fcuk like this

DanX

DanX

Ultras Member

• Membru
  • 353 Postari:
  • 15 topics
  • Joined 06-January 13

Vreau si eu sa vad dovada ca ti-a dat kick.... Si in primul rand nu e prima data cand vorbesti asa.  

Randy

Randy

Membru

• Membru
  • 1381 Postari:
  • 35 topics
  • Joined 22-December 13
Eu cred ca remus are dreptate in felul lui. Nu cred ca a adus injurii pe server. Gag'ul se da pt injurii sau insulte. Nu cred ca aceste cuvinte, ,mars" sau ,,jet" a ofensat pe cineva. Si da, dupa cum zice si toxic nu trebuia să i se dea ban din moment ce voi i'ati dat kick. Puteati frumos sa'i avertizați in legatura cu limbajul daca credeti ca va ofensat in vreun fel.
  • Stefu Remus and fcuk like this

cu 2 peu

cu 2 peu

Addicted Member

• Membru
  • 301 Postari:
  • 40 topics
  • Joined 22-January 13

In primul rand citeste o carte ceva, invata sa scrii.

In al doilea rand, actiunea prin care blochezi accesul la un anumit serviciu (in primul caz, chatul prin gag) se numeste SANCTIUNE. AVERTISMENT este actiunea prin care aduci la cunostinta persoanei respective ca POATE fii SANCTIONAT.
In al treilea rand, nu "avertizezi" o persoana cu gag timp de 10 minute, pentru cuvinte gen "jet sau mars", intelegeam daca primeam 3, maxim 5 minute (desi si 5 minute este exagerat).
In al patrulea rand, daca am primit gag, de ce dupa 1 minut am primit si kick?
In al cincelea rand, DE CAND ITI PERMITI TU SA VORBESTI IN ASA FEL DESPRE MINE? Tinand cont ca nu ma cunosti si nu stii ce fac. In plus esti mult mai mic ca mine si ar trebui sa incepi sa inveti sa mai oferi si respect.
PS: Eu ca si multi altii, incercam sa devenim oameni de succes si nu ne permitem sa stam toata ziua sa ne jucam CS1.6 pe banii parintilor.

Multumesc!

Prietene , cu siguranta nu detii cei 24 de ani pe care ne minti ca-i ai , un om la 24 de ani realizeaza cand un text nu are nici macar o greseala gramaticala si nu spune asta doar de dragul de a parea un om "cult" . Eu doar mi-am spus parerea atata tot , pana la urma urmei cam deasta se fac reclamatiile nu ? pentru a-si da adminii cu parerea daca adminul reclamat merita sanctionat sau nu . Dar... din pacate tu nu poti constientiza asta , trebuie sa fi trecut de 15 ani ca sa pot realiza aceasta " performanta " mai "cultule" . Dai fuga fuguta pe google si cauta niste replici bune ca sa ai ce sa mai spui. Daca ar fi sa citim textul meu si apoi al tau , ne-am putea da seama cu totii care a citit mai mult la viata lui , prietene SCRI se scrie cu un singur i cultule! Iar intre " a fi " cu "fii" este o diferenta imensa si nu inteleg de ce iti implici fii in aceasta reclamatie =)) . Sa nu mai spunem de celelalte greseli care le faceam in clasa a 4 a .

Aceasta postare a fost editata de cu 2 peu: 17 July 2014 - 12:28 AM

Sapoca

Sapoca

Advanced Member

• Membru
  • 876 Postari:
  • 29 topics
  • Joined 06-August 12

eu gasesc reclamatia nefondata.... ai fost admin aici si sti regulile..... ati exagerat toti aici ....si tu cu jicnirile si ei cu pedepsele..... nu ai luat ban permanent deci nu mai faceti atata caz pentru maruntisuri din astea.... atentie la conduita pe server si punct !

Luciann1009

1. Trebuia gag maxim  4 minute , dacajucatorii se in jura intre ei , ban dai doardaca jucatorii injura un admin  

2. Acele cu vinte nu ar trebuii spuse pe server 

3. cu 2 peu Nu trebuie sa spui lucruri pe care nu le sti despre un om doar pentruca asa crezi tu , ai jignit playeru in ce ai zis mai sus

4.

Eu cred ca ai facut aceasta reclamatie din cauza ca nu ai luat ban mai mult timp

Afacu bine ca a facut reclamatia pentru ca nu merita ban 2 ore pentru ce a zis 

daca te prind pe server ai ban  permanent

Motivul?

5. Adminii respectivi au gresit amandoi , tine-ti minte un lucru Scopul nostru nu este sa banam cat mai multi playeri  

Aceasta postare a fost editata de Lucian:X.: 18 July 2014 - 11:33 AM

• Stefu Remus likes this

0 useri citesc topicul

0 membri, 0 vizitatori, 0 utilizatori anonimi