Salt la continut

- Advertisement -
Fotografie

[CS16] Prietenii virtuali

• Please log in to reply
25 replies to this topic

andrey_h24

andrey_h24

Ultras Member

• Membru
  • 393 Postari:
  • 25 topics
  • Joined 10-February 15
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala : Cred ca modul in care comunci cu persoana respectiva . 
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate : Da , va fi greu dar daca e prietenie adevarata va merge . 
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce ? : Uneori nu sunt sincer deoarece nu trebuie ca sa stie lumea virtuala unele lucruri personale. 
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: Da , daca asa e scris undeva sa o cunosti pe persoana iubita , asta se va intampla . 
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : Cred ca cea referitoare la varsta mea . 

• Cristi.Laur likes this

IAndraLoveDiana

IAndraLoveDiana

Ultras Member

• Membru
  • 574 Postari:
  • 65 topics
  • Joined 26-February 15
  • Country: Country Flag
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala : Depinde ce va place..sau va displace..modul cum comunicati
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate : Da , dau un caz *la amandoi ne place 1D si fandomul nostru al directionerilor suntem foarte nebuni iar cand ne intalnim in realitate sarim efectiv unul pe altul daca suntem internet friends :3 *
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce ? : Da de multe ori chiar daca nu intotdeauna :)) 
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: Da depinde cat de mult va iubiti ..cum am zis si mai sus -exemplul.
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : Ca sunt casatorita cu Niall Horan =)) sincer nu prea le am cu minciunile nici in viata reala ,mai bine e sa fii cinstit. : 

​''Respecta si vei fi respectat'

Cristi.Laur

Cristi.Laur

Banned

• Banned
  • 185 Postari:
  • 13 topics
  • Joined 31-March 15
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Caracterul , modul de gandire, umorul, respectul fata de persoana cu care comunici , intelegerea reciproca, acceptarea , misterul  care odata disparut nu mai are nici un farmec, multe chestii pe care una dintre parti le uita  si asa dispare si atasamentul si respectul , intervine ironia , orgoliul personal,ignoranta. nepasarea si intr-un final valorezi 1 leu!
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? : Da
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?:Nu sunt mereu  si nu poate sa-mi zica mie cineva ca e total sincer , in schimb pun mult suflet pentru persoana cu care ma inteleg bine si la un momendat ai de pierdut .
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: Da, daca arati ok in poza cum sa nu,
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?: Am mintit in legatura cu varsta si numele .

Aceasta postare a fost editata de GonzyStar: 20 April 2015 - 01:36 AM

• Alexandru1995 likes this

CS16-shaDDy

CS16-shaDDy

Platinum Member

• Membru
  • 1173 Postari:
  • 27 topics
  • Joined 27-January 15
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?:Ca nu sti cu cine vorbesti nu poti fi sigur.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?:Da
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?: Nu pentru ca nu pot avea incredere in nimeni
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?da
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?nu stiu

-CronoS

-CronoS

Addicted Member

• Membru
  • 304 Postari:
  • 34 topics
  • Joined 24-November 13
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? caracterul , firea persoanei , felul de a fi , exista o atractie chiar daca nu stii nimic despre el/ea.Samburele , esenta se afla in mister , cu cat stii mai multe cu atat te indepartezi mai tare.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? Nu stiu cine ar zice nu .
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? Nu , pentru ca nimeni nu e sincer in mediul virtual , fiecare are cate ceva de ascuns , daca relatia avanseaza si va veti si cunoaste personal .atunci poti sa incerci sa fii sincer , pentru ca una e virtual , alta e real. Omul real de cel virtual e diferit.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Da
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? Habar n-am.

CopilulDinMine

CopilulDinMine

Banned

• Banned
  • 25 Postari:
  • 2 topics
  • Joined 14-October 15
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Felul in care comunici cu persoana din spatele monitorului , in lumea virtuala poti fi cine doresti. 
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?: da
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? : Cine e? 
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: In orice moment. Da
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?; Nu consider ca am mintit sau mint, spun doar ceea ce vrea sa auda persoana respectiva daca asta ii face placere. 
  •  Nu conteaza atat de mult cum esti in mediul virtual, realitatea iti reflcta adevarata fire. 

2 useri citesc topicul

0 membri, 2 vizitatori, 0 utilizatori anonimi