Jump to content

Photo

[CS16] Prietenii virtuali

• Please log in to reply
25 replies to this topic

Luv ya;x

Luv ya;x

Super Moderator

• Super moderator
  • 3561 posts
  • 378 topics
  • Joined 21-October 13
  • Country: Country Flag

*Ne invartim de cele mai multe ori in vederea consumarii unui timp, considerat a fi de prisos intr-o lume ireala, o lume in care ne aruncam orice masca si ne aratam adevarata fata in spatele unui nick fara nici o legatura cu propria persoana!*

*Dar nu poti evolua in aceasta lume fara a te atasa sau fara a simtii un sentiment aparte pentru cineva, pentru modul in care imparte cuvintele, sau in care le aduna spre deliciul sau frustrarea celor ce citesc! *

• Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?

Raspuns propriu:

• Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala?:E ca si in viata reala,te atrage prin felul sau de a fi,indiferent ca ii sti aspectul fizic sau nu.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?:Cu siguranta.
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?:Sigur ca sunt sincera,asta nu inseamna ca dezvalui 100% desre mine/viata mea etc.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?:DA!
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?:Nu imi amintesc sa fi mintit vreodata tragic,poate doar sa ascund adevarul/sa refuz a raspunde unei intrebari.

Edited by Luv ya;x, 30 June 2014 - 08:13 AM.

• TYGA, snakeeyes;, adriano04 and 7 others like this

22n

22n

Fost Designer

• Retired
  • 2133 posts
  • 124 topics
  • Joined 14-July 12

• Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?: Cred ca atractia spre cineva sau ceva din lumea virtuala se datoreaza lipsei cuiva sau a ceva din lumea reala. Respingerea in lumea virtuala se practica deoarece "e sigura", atata timp cat respingi ceva intr-o lume virtuala si stii ca nu vor exista consecinte poti avea o oarecare siguranta si nu vei avea remuscari.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?: Da, atat timp cat s-a format o legatura destul de puternica si nu se va tine cont prejudecati.
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?: Bineinteles ca nu! Nu esti sincer in lumea reala, daramite in cea virtuala. Daca in lumea reala nu ai certitudinea ca adevarul te va duce spre bine, in ce virtuala nici atat.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: Cred ca da. Nu cunosc pe nimeni in aceasta situatie, dar am auzit ca sunt si cazuri de genul. 
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?: Evit discutiile mai "puternice" in mediul online, asa ca sunt minciuni minore sau minciuni cu scopul de a forma o gluma.

• Ann Madeline and Luv ya;x like this

Nothing^cs^16

Nothing^cs^16

Advanced Member

• Membru
  • 178 posts
  • 22 topics
  • Joined 31-May 14
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?  Limbajul lui / ei. 
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? Normal
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? Nu , sunt sincer cu ce trebuie , nu este nevoie sa raspund sincer unor intrebari care se refera la viata mea personala.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Da ..
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? Nu-mi amintesc cu exactitate , dar nu cred ca am spus ceva , care a afectat o persoana.

Minnie

Minnie

Fost Moderator

• Retired
  • 4633 posts
  • 246 topics
  • Joined 04-July 12
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? : Pot spune ca, in ambele situatii pun la fel de mult suflet . Pentru a " respinge " o prietenie in lumea virtuala, trebuie doar sa fiu mintita .
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? : Desigur ca da . Orice este posibil .
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? : Desigur . De ce ? Pentru ca, sinceritatea este cel mai bun mod de a intretine o viata virtuala si una reala . Daca nu esti sincer, nu vad rostul prieteniei promise .
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? : Da . Sunt total de-acord cu acest lucru . Totul e minunat, mai ales atunci cand, te stii de mic cu acea persoana, creste-ti " unul langa altul ", va imprieteniti, deveniti cei mai buni prieteni, ajungeti in momentul acela in care trebuie sa faceti un juramant de prietenie adevarata, si cu timpul petrecut " impreuna " ajungeti sa va si indragostiti din greseala, fara sa vreti . Totul se intampla fara sa te astepti, dar cu siguranta se intampla cu bine ..
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : Cuvinte care se spun abia dupa ce incepi sa simti cu adevarat ..

Edited by Minnie, 16 July 2014 - 04:40 PM.

• da_silva likes this

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Aspect fizic, si totodata felul in care cum se comporta persoana respectiva.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? Normal
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? : Da si in general si in realitate, deoarece este bine sa fi sincer mai ales ca nu ai nimic de pierdut, ba din contra, daca incerci sa ascunzi anumite chestiuni despre tine, care mai mult ca sigur cu timpul vor iesi la iveala ai numai de pierdut . Bine acuma nu zic ca trebuie sa dai tot din casa :))
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Pai cica 2 sau 3 din 5 relatii sunt intemeiate prin mediul virtual (gen facebook), deci da, mai mult ca sigur multe relatii prima data se leaga pe internet. Romanii sunt destul de timizi, si cred ca se simt mai bine socializand prima data cu o persoana de sex opus prin mediul online . 
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?  Nu prea imi amintesc sincer.. .

Edited by Nasacryl, 30 July 2014 - 02:43 PM.

• ConSecinte likes this

Dexsive

Dexsive

Fost Moderator

• Retired
  • 8090 posts
  • 348 topics
  • Joined 03-January 12
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Curiozitatea daca este, sau frica de necunoscut.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? Da, am avut parte.
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? Nu mereu, fuck it.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? De ce nu? Orice este posibil.
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? Cine mai stie.

• ConSecinte likes this

adriano04

adriano04

Administrator

• Administrator
  • 2037 posts
  • 141 topics
  • Joined 18-August 13
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?  : comportamentul
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? :da
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?  :nu mereu,pentru ca nu sti peste cine dai
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?  :da
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : nu au fost minciuni mari,doar chestii minore

• Luv ya;x and EndOfStory like this

Bogdan ;

Bogdan ;

Fost Resource Team

• Retired
  • 4341 posts
  • 386 topics
  • Joined 14-March 13
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala?: Asta depinde de caracterul tau,de ce prieteni ai,dupa ce factori ti alegi.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?: Da,ar fi.
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?:Cateodata sunt,cateodata nu.Cu unele persoane merita sa fi,cu unele,nu
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?:Cred ca da,de ce nu ?
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?:  Hmm.nu-mi prea aduc aminte,sunt cateva,insa nu vreau sa le public:))

sysooy

sysooy

Ultras Member

• Membru
  • 427 posts
  • 75 topics
  • Joined 22-June 14
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?  : Caracterul
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? :da
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?  :Nu intotdeauna cu unele da cu altele nu
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?  :da
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : nu au fost minciuni mari :)))

oniq666

oniq666

Fost Moderator

• Retired
  • 1215 posts
  • 124 topics
  • Joined 24-June 14
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? : Pai in general aspectul , comportamentul si cat de cunoscut esti .
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? : Da , nu vad care ar fi problema.
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? : Sincer doar cu persoanele apropiate , nu spun prea multe altilor.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? : Da , se intampla tot mai des .
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : Glumele proaste , care ranesc .

Eu si Nimeni Altu

Eu si Nimeni Altu

Fost Moderator

• Retired
  • 2173 posts
  • 211 topics
  • Joined 11-June 12
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Caracterul persoanei , daca porti cateva discutii , incerci sa cunosti persoana iti poti da seama daca in realitate ar fii la fel
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? De ce nu , eu am cunoscut mai multe persoane prin intermediul "lumii virtuale" , si inca tinem legatura desii uneori ne vedem mai rar , insa cu pasi mici si siguri departe ajungi ;)
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? Eu unul in mediul virtual sunt precum in realitate , deoarece daca nu ai curaj sa iti deschzi sufletul sa lasi lumea sa te cunoasca , tu esti cel care pierde cel ami mult.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Acest aspect este destul de greu , acum depinde ce distanta este intre persoanele respective , uneori poti sa intalnesti virtual pe cineva care este mai aproape de tine decat ai crezut .
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? Sa explic... am avut o perioada cand petreceam destul timp pe skype  ts3 , etc si faceam conferinta cu adminii, playerii , ajunseseram ca pe la ora 23 sa incepem sa discutam subiecte mai deocheate . Am ramas intr-o seara eu singur cu 2 dintre fetele de pe server (ambele peste 17 ani , aveam ce sa discut cu ele...) iar ele m-au pus sa ma destainui lor , cele mai sincere sentimente ;)) Normal in mare parte mai adaugam de la mine sa vad cum reactioneaza tinand cont ca erau din zona de la mine sa vad ce imi iese din acele discutii pe viitor ;)) 

EndOfStory

EndOfStory

Banned

• Banned
  • 523 posts
  • 34 topics
  • Joined 16-September 14
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?: Caracter , mod de gandire .
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?: Sigur ca da
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?: Depinde de persoana  si de relatia pe care o am cu ea.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Evident.Da
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : Mi-am ascuns varsta si numele.

Edited by Gonzo, 06 January 2015 - 07:34 PM.

• Luv ya;x likes this

SOFTCORE;

SOFTCORE;

Untouchable Member

• Membru
  • 1341 posts
  • 161 topics
  • Joined 04-August 13
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?Modu de gandire
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? da
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? nu deoarece nu stii cu cine vorbesti
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? da de ce nu ?
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? pai am spus ca am 18 ani  .

B I M

B I M

Moderator global

• Moderator global
  • 2371 posts
  • 411 topics
  • Joined 25-December 13
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Caracterul ..
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? Da.
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? Nu , niciodata  nu stii cine  se  afla  in fata  pc-ului..
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Nu..
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? Ca  nu sunt hacker :)) 

utzu

• Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala?: Depinde cum te exprimi si daca te atasezi de acel om prin sensul lui de a fi: glumet etc
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?: E, ca si in cazul meu ne-am cunoscut la CS si suntem impreuna de 3 ani de zile
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? Sincer da, e mai usor in ziua de azi sa te destainui unui strain decat unui prieten. Dc? Pentru ca cel cu care vorbesti nu te cunoaste.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: Cum am spus, cazul meu e asa deci DA!
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?: :-?? Am zis ca ii dau admin daca imi aduce oameni pe server =))

• Luv ya;x likes this

snakeeyes;

snakeeyes;

Fost News Team

• Retired
  • 1672 posts
  • 248 topics
  • Joined 16-March 13
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?  : Comportamentul .
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? : Da , sunt si cazuri .
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?  : Da , in majoritatea cazurilor sunt sincer , e felul meu de a fi .
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?  : Da
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? : Ca adaug un acces pe server in maxim 24 de ore , si ele au fost 3 zile :))

• COSMIN @CS16 likes this

Vlad;

Vlad;

Banned

• Banned
  • 512 posts
  • 41 topics
  • Joined 29-March 13
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?: Comportamentul , caracterul .
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?: Da 
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?: Da , pentru ca nu prea imi place sa mint.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: Se poate , dar 1 la 1000.
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?: Am spus ca am 20 de ani :)) 

COSMIN @CS16

COSMIN @CS16

Fost Resource Team

• Retired
  • 2208 posts
  • 347 topics
  • Joined 12-November 13
  • City:Roquetas de Mar
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? Comportamentul
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? De ce nu.
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?: Da . Asa sunt eu.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Da. sunt multe cazuri.
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?: Nu mai imi amintesc , dar sigur nu a fost doar 1 :))

3s; everywhere

3s; everywhere

Banned

• Banned
  • 2648 posts
  • 144 topics
  • Joined 03-October 12
  • Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?: Depinde de felul persoanei respective, nu prea imi plac oamenii "tupeisti"...doar parerea mea.
  • Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?: Da, de ce nu?Daca esti prieten cu cineva de cativa ani de zile de ce sa nu fiti si in realitate?Cine v-ar opri?
  • Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?: Cateodata da, cateodata nu... depinde de intrebarile la care raspund sau de ceea ce zic, poate mai si mint uneori.
  • Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?: Nu stiu, am aproape 17 ani pana la urma, nu-mi dau cu parerea aici.
  • Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?: Pai... cred ca au fost multe din moment ce nu-mi mai amintesc niciuna... m-am retras de la cineva de pe server pe motiv ca ma las de CS, da' eu jucam pe alt server ca spartu'... urat din partea mea.

danyms

danyms

Fost News Team

• Retired
  • 1442 posts
  • 94 topics
  • Joined 08-March 14
Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ? : Probabil nevoia de a vorbi cu cineva , in lumea virtuala prinzi si un pic de "curaj" in anumite vorbe . Cum vorbeste , scrie , cum crezi ca ar fi in realitate , e ceva aparte sa cunosti pe cineva. Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ? Da , de ce nu . Cunosc multe persoane care s-au cunoscut pe chat-uri , jocuri si au ajuns prieteni in realitate , ba chiar sa aiba si copiii si sa fie casatoriti , si sunt fericiti . Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce? : Nu mereu , doar cu anumite persoane sunt sincer in totalitate , in rest mint , cate un pic asa ;d Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche? Da , am zis mai sus. Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet? Nu mai stiu exact , probabil luam rolul unei alte persoane , ma credeam altcineva , nu-mi amintesc altceva.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users