*Ne invartim de cele mai multe ori in vederea consumarii unui timp, considerat a fi de prisos intr-o lume ireala, o lume in care ne aruncam orice masca si ne aratam adevarata fata in spatele unui nick fara nici o legatura cu propria persoana!*
*Dar nu poti evolua in aceasta lume fara a te atasa sau fara a simtii un sentiment aparte pentru cineva, pentru modul in care imparte cuvintele, sau in care le aduna spre deliciul sau frustrarea celor ce citesc! *
- Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala ?
- Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?
- Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?
- Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?
- Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?
Raspuns propriu:
- Ce anume determina atractia sau respingerea in lumea virtuala?:E ca si in viata reala,te atrage prin felul sau de a fi,indiferent ca ii sti aspectul fizic sau nu.
- Ar fi posibila o prietenie virtuala transformata in realitate ?:Cu siguranta.
- Esti intotdeuna sincer/a in mediul virtual?De ce?:Sigur ca sunt sincera,asta nu inseamna ca dezvalui 100% desre mine/viata mea etc.
- Crezi ca o relatie formata virtual poate deveni reala si chiar sa duca la casatorie/la gasirea sufletului pereche?:DA!
- Care a fost cea mai mare minciuna spusa pe internet?:Nu imi amintesc sa fi mintit vreodata tragic,poate doar sa ascund adevarul/sa refuz a raspunde unei intrebari.
Edited by Luv ya;x, 30 June 2014 - 08:13 AM.