Salut!
Vin cu o propunere indrazneata.
CS16Gaming este o comunitate mare, frumoasa, cu multi useri, dar daca nu aducem ceva nou viitorul nu o sa sune bine...
CS1.6 este inca foarte jucat in Romania, dar gameri vor mai mult si "migreaza" spre CS:Source si CS:GO. Putem extinde orizonturile comunitatii, putem deveni o comunitate care sa reprezinte Counter-Strike-ul romanesc. De ce sa nu avem si servere de CS:GO si Source?
CS:GO este al doilea cel mai jucat joc de pe Steam( http://www.pcgamer.c...-game-on-steam/ ), aduce noi posibilitati(trade-urile cu iteme etc.) care fac jocul mai interesant. CS:S are o grafica superioara CS1.6, iar in ambele jocuri numarul hack-erilor este mult mai redus. Atentie! Nu propun desfiintarea serverelor de CS1.6!
Ma gandesc ca serverul de CS:GO din DeathRow poate fi adus in CS16 sub un alt DNS si poate fi populat usor, daca ne strangem cativa useri putem hosta si un server de Source si asa sa devenim o comunitate de Counter-Strike, nu doar de CS1.6
Hai sa aruncam un ochi la sectiunea "Trades". Sunt ceva useri care fac trade-uri cu iteme de CS:GO.
Beneficiile sunt multiple... cresterea numarului de useri in comunitate, hostarea a mai multor servere, etc.
Sincer, cred ca nu prea va fi luata in considerare propunerea mea, dar merita incercat. Sa nu imi spuneti de DeathRow ca acolo trebuie facut asa ceva... e pacat ca peste cativa ani aceasta sa fie o comunitate de 100000+ useri, dar care e cam goala.
Va indemn sa ganditi spre viitor.
Nu vreau pro si contra, dar cine ar putea sa joace pe serverele de Source si CS:GO sa spuna asta. Acum la o prima strigare sunt sigur ca putem strange destule persoane pentru un server. Ceilalti care raman la CS1.6 nu vor avea de suferit.