Jump to content

Photo

[CS16-Respinsa]Sa privim in viitor.

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
30 replies to this topic

//powah

//powah

Fost Designer

• Retired
  • 1567 posts
  • 101 topics
  • Joined 28-April 13
  • Country: Country Flag

Salut!

Vin cu o propunere indrazneata. 

CS16Gaming este o comunitate mare, frumoasa, cu multi useri, dar daca nu aducem ceva nou viitorul nu o sa sune bine...

CS1.6 este inca foarte jucat in Romania, dar gameri vor mai mult si "migreaza" spre CS:Source si CS:GO. Putem extinde orizonturile comunitatii, putem deveni o comunitate care sa reprezinte Counter-Strike-ul romanesc. De ce sa nu avem si servere de CS:GO si Source? 

CS:GO este al doilea cel mai jucat joc de pe Steam( http://www.pcgamer.c...-game-on-steam/ ), aduce noi posibilitati(trade-urile cu iteme etc.) care fac jocul mai interesant. CS:S are o grafica superioara CS1.6, iar in ambele jocuri numarul hack-erilor este mult mai redus. Atentie! Nu propun desfiintarea serverelor de CS1.6!

Ma gandesc ca serverul de CS:GO din DeathRow poate fi adus in CS16 sub un alt DNS si poate fi populat usor, daca ne strangem cativa useri putem hosta si un server de Source si asa sa devenim o comunitate de Counter-Strike, nu doar de CS1.6

Hai sa aruncam un ochi la sectiunea "Trades". Sunt ceva useri care fac trade-uri cu iteme de CS:GO.

Beneficiile sunt multiple... cresterea numarului de useri in comunitate, hostarea a mai multor servere, etc.

Sincer, cred ca nu prea va fi luata in considerare propunerea mea, dar merita incercat. Sa nu imi spuneti de DeathRow ca acolo trebuie facut asa ceva... e pacat ca peste cativa ani aceasta sa fie o comunitate de 100000+ useri, dar care e cam goala.

Va indemn sa ganditi spre viitor.

Nu vreau pro si contra, dar cine ar putea sa joace pe serverele de Source si CS:GO sa spuna asta. Acum la o prima strigare sunt sigur ca putem strange destule persoane pentru un server. Ceilalti care raman la CS1.6 nu vor avea de suferit.

• Luciann1009, Nasacryl, Jocky ;x and 6 others like this

@majedwf

@majedwf

Fost Designer

• Retired
  • 3237 posts
  • 311 topics
  • Joined 01-August 13

Eu unul te sustin, am intalnit foarte multe persoane care joaca CS:GO. Multi dintre prietenii mei [de pe steam / comunitate / mess] si-au luat GO, ba chiar toti. Ar fi un nou inceput, daca pot spune asa. Puteti organiza diferite concursuri pentru a popula mai mult comunitatea cum ar fi:

"Pe data de 32/13/2014 staff-ul dar si membrii comunitatii au sponsorizat conducerea serverului pentru a organiza un nou concurs. Incepand cu ora 10:00, timp de 15 harti, primul pe harta va fi premiat cu o cheie [1.80$]."

Multi vor spune ca, vai doamne cine cumpara cheile sau cine investeste atat. Nu e o problema, putem dona. Eu as fi dispus sa ajut cu o cheie. :D

Asta e doar o idee. 

In principiu, eu sunt de acord ca, comunitatea "CS16Gaming" sa devina "CSGaming".

Big PRO!

• Denisa ;x and //powah like this

--Twist--

--Twist--

Fost Moderator

• Retired
  • 2272 posts
  • 248 topics
  • Joined 28-January 14
Chiar din motivele tale.. CS16 este o comunitate veche care isi respecta useri si nu o sa vina cu schimbari radicale.
De asta este comunitatea DeathRow, pentru CS:GO si Minecraft , incearca sa iti exprimi ideile de dezvoltare acolo.

Razvan-

Razvan-

Banned

• Banned
  • 858 posts
  • 95 topics
  • Joined 09-June 13

Contra . are dreptate Twist . comunitatea este veche si nu trebuie schimbat nimic la ea.

Denisa ;x

Denisa ;x

Fost Moderator

• Retired
  • 3998 posts
  • 268 topics
  • Joined 10-July 12

Chiar din motivele tale.. CS16 este o comunitate veche care isi respecta useri si nu o sa vina cu schimbari radicale.
De asta este comunitatea DeathRow, pentru CS:GO si Minecraft , incearca sa iti exprimi ideile de dezvoltare acolo.

DeathRow unde serverele sunt goale , unde niciun membru vechi din aceasta comunitate nu are vointa sa o ia iar de la capat pe o comunitate relativ noua + multe altele.

CS1.6 este inca foarte jucat in Romania, dar gameri vor mai mult si "migreaza" spre CS:Source si CS:GO. Putem extinde orizonturile comunitatii, putem deveni o comunitate care sa reprezinte Counter-Strike-ul romanesc. De ce sa nu avem si servere de CS:GO si Source?

CS:Source va scadea radical tinand cont ca vor sa scoata putinele competitii care au mai ramas , deci majoritatea vor migra pe GO , nu isi are rostul un server de source aici pentru ca nu va avea succes.

Nu trebuie schimbat DNS-ul comunitatii pentru a aduce un server oficial de cs:go aici , cum exista categoria de WarNight , Mixers etc. asa se poate face si o categorie mica pentru un server , maxim 2 de cs:go.

Din ce in ce mai multi jucatori s-au mutat pe cs:go , iar in momentul in care cei de la valve au desfintat toate competitiile de cs 1.6 , toti s-au mutat pe go / source -> cs 1.6 nu cred ca " va muri " prea curand , insa numarul jucatoriilor au scazut radical.

Numai dupa membrii care au topicuri la Trades se poate da seama ca server-ul va avea succes si se va popula foarte usor.

Desi cererea nu va fi acceptata , eu sunt PRO pentru server-ul de CS:GO.

Schimbarea este un lucru bun , daca x sau y nu joaca CS:GO si sunt contra cu aceasta propunere , nu inseamna ca nu va avea succes.

• Luciann1009, Nasacryl, Eminescu VEVO. and 3 others like this

Descult Pe Apa

Descult Pe Apa

New Member

• Membru
  • 6 posts
  • 1 topics
  • Joined 30-June 14

Contra . are dreptate Twist . comunitatea este veche si nu trebuie schimbat nimic la ea.

Din cate situ si m-am uitat la cateva link-uri pe YT comunitatea avea si un SV de SA-MP sau mau multe nu stiu nu cunosc nu am fost in momentul acela! 

Eu sunt PRO! Pentru propunerea ta. 

RAJ @

RAJ @

No Limit Member

• Membru
  • 2224 posts
  • 215 topics
  • Joined 18-March 14

Bine punctat . PRO 

GherillaPTM

GherillaPTM

No Limit Member

• Membru
  • 2883 posts
  • 371 topics
  • Joined 15-December 12

Pro

SUITS

SUITS

Banned

• Banned
  • 1968 posts
  • 76 topics
  • Joined 21-May 13

Degeaba votati toti cum ca sunteti de acord, aceasta este o decizie pe care o iau Fondatorii CS16Gaming, si nu-i va influenta cu nimic 100 de pro-uri.

Eventual puteti, fi de acord, dand o explicatie, venind cu idee, ceva de genul. 

Eu sunt de acord, pentru simplul fapt ca imi doresc ca unii "oldest" sa revina.

Monroe

Monroe

Fost Moderator

• Retired
  • 1316 posts
  • 175 topics
  • Joined 10-September 13

Majoritatea playerilor vin sa joace unde sunt competitii si diferite evenimente , unde exista trade-uri multe , unde se castiga premii [nu mari , dar premii] , unde exista socializare. Unde ai ceva de facut mai pe scurt ..

# PRO !  Poate nu conteaza parerea mea pentru voi , dar pentru mine si poate si alti 10 oameni de mai incolo conteaza !

Vreti sa spuneti ca un lucru nu se dezvolta pe baza de idei noi ? :)

• //powah likes this

Andrei;

Andrei;

Administrator

• Administrator
  • 3201 posts
  • 398 topics
  • Joined 16-December 12

De ce tot sustineti ca parerile voastre nu conteaza ? Daca asa credeti mai bine am inchidem sectiunea propuneri, ca sa nu mai existe discutii de genu. Parerile userilor conteaza, insa schimbarile mari sunt greu de realizat, mai ales cand toata lumea e plecata/ocupata etc. Daca o propunere este inchisa nu inseamna ca nu se va face, insa trebuie sa intelegeti ca nu se poate acum sau nu in viitorul apropiat.

Tot ce am zis mai sus era in general. Revenind la propunerea aceasta, sunt pro, pur si simplu nu vad de ce nu am avea si alte tipuri de servere. Hai sa fim seriosi,cine vrea sa se implice pe 2 comunitati, cine are timp de asta ? Cine e dispus sa o ia de la capat cu toata munca, sa inceapa din nou ?

Daca scuza pentru a respinge propunerea o sa fie "cum arata csgo.cs16.ro ?", raspunsul e "ARATA FOARTE BINE". Nu conteaza daca ar exista mario.cs16.ro sau tf2.cs16.ro, chiar nu asta e problema cea mai mare si nu cred ca ne incurca un amarat de dns.

Edited by Artick ;, 03 July 2014 - 07:31 PM.

• Denisa ;x, //powah and @majedwf like this

Pure;

Pure;

Fost Designer

• Retired
  • 2820 posts
  • 139 topics
  • Joined 11-October 13

Pro, foarte buna ideea.

LusT.

LusT.

Addicted Member

• Membru
  • 200 posts
  • 18 topics
  • Joined 03-August 13
Pro.idee buna.

ALEXFTW!

ALEXFTW!

Addicted Member

• Banned
  • 286 posts
  • 68 topics
  • Joined 06-April 14

Pro , ne-ar ajuta enorm !

KnorR.cs16

KnorR.cs16

Fost News Team

• Retired
  • 2850 posts
  • 232 topics
  • Joined 23-March 13
mario.cs16.ro bine gandit Artick :))
Pro, cum ai zis si tu Artick csgo.cs16.ro arata chiar bine. Eu unul cand ma gandesc la cs16 nu ma gandesc neaparat la cs 1.6.
Un server de cs:s nu s-ar popula dar unul de go cred ca da.
Descult pe apa da exista si server de sa-mp dar e tot timpul gol.

iCe

iCe

Fost Moderator

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13

Din punctul meu de vedere acest topic este fara rost. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cu putina atentie observi ca orice user al acestei comunitati are posibilitatea de a-si cumpara un server de CS:GO prin comunitatea CS1.6.

E simplu:

https://billing.cs16.ro/cart.php?gid=6

Nu va opreste nimeni sa scoateti 100 de servere de CS:Go ce vor fi adaugate in lista serverelor. E ca si cum ai veni cu propunerea catre comunitatea: hai sa ne strangem sa mai deschidem un server de cs1.6. 

Pentru owner si pentru cei ce au spus "pro", de parca un pro/contra neargumentat ar aduce un rezultat unei idei, intrati pe linkul de mai sus, puneti "mana de la mana" si cumparati cate servere de GO vreti voi si cu ce nume vreti voi ( gen : anaaremere.cs16.ro )

Ms,

iCe

//powah

//powah

Fost Designer

• Topic Starter

• Retired
  • 1567 posts
  • 101 topics
  • Joined 28-April 13

dar cu putina atentie observi ca orice user al acestei comunitati are posibilitatea de a-si cumpara un server de CS:GO prin comunitatea CS1.6.

Greseala mea, nu am stiut de acea oferta, dar eu daca imi hostez server CS:GO "prin comunitatea CS1.6" Eduart imi va da forum pe DeathRow mai mult ca sigur. La fel, fara sa jignesc, daca acordai atentie mai mare spuselor mele intelegeai ca eu am propus sa aducem sa si populam serverul de GO din DeathRow in CS16, ca ulterior daca ar avea succes sa se mai hosteze si alte servere.

De cand sunt in comunitatea asta nu imi amintesc sa fi promovat cineva acea oferta sau sa fi anuntat ca avem posibilitatea de a hosta servere de CS:GO in comunitate.

Multumesc pentru reply, apreciez ca ti-ai argumentat parerea.

• GVN2K15 likes this

GVN2K15

GVN2K15

Fost Resource Team

• Retired
  • 1387 posts
  • 93 topics
  • Joined 28-April 13

Greseala mea, nu am stiut de acea oferta, dar eu daca imi hostez server CS:GO "prin comunitatea CS1.6" Eduart imi va da forum pe DeathRow mai mult ca sigur. La fel, fara sa jignesc, daca acordai atentie mai mare spuselor mele intelegeai ca eu am propus sa aducem sa si populam serverul de GO din DeathRow in CS16, ca ulterior daca ar avea succes sa se mai hosteze si alte servere.

De cand sunt in comunitatea asta nu imi amintesc sa fi promovat cineva acea oferta sau sa fi anuntat ca avem posibilitatea de a hosta servere de CS:GO in comunitate.

Frumos spus . Eu te sustin , aducerea serverelul de CS:GO din DeathRow in CS16.ro este o idee buna .

Desii DeathRow si CS16 sunt in ansamblu , poate sa spuna lumea ce vrea , sunt sigur ca nu este lafel de populat DeathRow ca si CS16.ro . Daca va fii nevoie de ceva astept un PM de la voi si ajut cu orice se poate . Sa auzim numai de bine . Va salut

• //powah likes this

iCe

iCe

Fost Moderator

• Retired
  • 439 posts
  • 46 topics
  • Joined 30-March 13

Atunci consider ca acest topic este lipsit de importanta acestei comunitati. Ar trebui facut si argumentat acolo unde se doreste "imbunatatirea", adica pe DeathRow.

Din cate tin eu minte, comunitatile se doresc a fi separate. 

Daca doresti sa afli daca ai primi DNS si subforum in comunitate pe DeathRow in cazul cumpararii unui server de CS:Go ai sectiunea de intrebari.

Altfel nu ne putem baza pe presupuneri si pe propuneri de imbunatatire a unei alte comunitati.

Cat despre popularea unor server, tine de ownerele acestora.

Tare acesta de mai jos :))

Nasacryl: copil-plans.jpg

Edited by iCe, 07 July 2014 - 01:11 PM.

Nasacryl

Nasacryl

Fost Moderator

• Retired
  • 12164 posts
  • 1224 topics
  • Joined 17-May 12

Din punctul meu de vedere acest topic este fara rost. Nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar cu putina atentie observi ca orice user al acestei comunitati are posibilitatea de a-si cumpara un server de CS:GO prin comunitatea CS1.6.

E simplu:

https://billing.cs16.ro/cart.php?gid=6

Nu va opreste nimeni sa scoateti 100 de servere de CS:Go ce vor fi adaugate in lista serverelor. E ca si cum ai veni cu propunerea catre comunitatea: hai sa ne strangem sa mai deschidem un server de cs1.6. 

Pentru owner si pentru cei ce au spus "pro", de parca un pro/contra neargumentat ar aduce un rezultat unei idei, intrati pe linkul de mai sus, puneti "mana de la mana" si cumparati cate servere de GO vreti voi si cu ce nume vreti voi ( gen : anaaremere.cs16.ro )

Ms,

iCe

El se referea sa se repuna CS:GO in cs16.ro/forum . Nu in lista cu servere , ca aia nu te incalzeste cu nimic . 

Atunci consider ca acest topic este lipsit de importanta acestei comunitati. Ar trebui facut si argumentat acolo unde se doreste "imbunatatirea", adica pe DeathRow.

Din cate tin eu minte, comunitatile se doresc a fi separate. 

Daca doresti sa afli daca ai primi DNS si subforum in comunitate pe DeathRow in cazul cumpararii unui server de CS:Go ai sectiunea de intrebari.

Altfel nu ne putem baza pe presupuneri si pe propuneri de imbunatatire a unei alte comunitati.

Cat despre popularea unor server, tine de ownerele acestora.

Exact , TU crezi acest lucru , nu majoritatea . Vezi-ti de ....tai si nu te mai tot da in stamba ca, chiar nu intereseaza pe nimeni replyurile tale care la sfarsit se termina in cel mai.... mod posibil cu "bafta la frage,ice" sau "ms, ince" .Zi in schimb merci ca ti-au lasat astea din mila gradu ca oricum nu faci nimic, de 1 an de zile tu tot "revii" , sa te apuci de "treaba" . 

Artick , stim amandoi cat suferi in tacere , dar mai lasa-te cu editurile , ca oricum daca vreau sa il jignesc am nr lui de telefon si ii pot zice de toti dumnezeii, dar eu consider ca prin postul de mai sus nu l-am jignit,doar i-am spus adevarul :)

Tare acesta de mai jos   Nasacryl: 

325325.png

15 minute ca sa pui aia ? chiar ca te-am subestimat, esti si mai .... decat credeam . Intr-un fel de inteleg, tot timpul ai fost cu glume de ...., la care nici o grasa urata care mananca shaorma pe post de garnitura la kebab nu ar putea rade .

Edited by nExow, 07 July 2014 - 04:06 PM.
limbaj

• @majedwf likes this

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users