La Multi Ani CS16Gaming , felicitari pentru munca de pusa in toti acesti ani , pentru proiecte si realizari .
Sper ca peste 4 ani sa ne auzim tot cu bine .
La Multi Ani CS16Gaming , felicitari pentru munca de pusa in toti acesti ani , pentru proiecte si realizari .
Sper ca peste 4 ani sa ne auzim tot cu bine .
Sunt aici cu 2 luni dupa deschiderea comunitatii si voi ramane pana la sfarsit !
La multi ani CS16 si felicitari staffului pentru toate realizarile din tot acest timp
!
Edited by magikeN ///, 10 June 2014 - 05:18 PM.
La multi ani si peste 4 ani sa fim tot aici . Imi pare rau ca nu am dat mai repede de voi , de fapt acu 4 ani nu stiam ce-i ala CS
Sunteti minunati , nu credeam ca o sa-mi fac atatia prieteni aici
Succes in continuare
Felicitari tuturor celor care au depus eforturi pentru ca aceasta comunitate sa ajunga cat mai sus.Speram ca vom ajunge nr.1 in Romania
La multi ani CS16 Gaming !
Sa ne auzim cu bine si la anul !
Edited by Asus., 10 June 2014 - 07:27 PM.
Tot zice lumea pe aici sa ne auzim peste 100 de ani, hai sa fim realisti... 100 e cam putin.
La multi ani CS16 gaming, isi merita locul in lumea gamingului , mai ales pentru ca l-a castigat prin munca si printr-o competitie corecta.
LA MULTI ANI SI SA AVETI CAT MAI MULTE SUCCESURI CU ACEASTA COMUNITATE SA O DUCEM CAT MAI SUS , FELICITARI
La multi ani CS16 . Felicitari fondatorilor, managerilor si tuturor user-ilor pentru munca depusa . Cu ajutorul lor am reusit sa ajungem unde suntem azi, numarul 1 in Romania .
0 members, 4 guests, 0 anonymous users