[CS16-IT] Problema drivere pc [Rezolvat]
Postat 07 June 2014 - 09:54 AM

Postat 07 June 2014 - 10:10 AM

Categorie problema : HardwareSistem operare: Windows 7 ultimateDescriere problema : daca se poate sa imi ziceti un program sa fac update la drivere sau sa le downloadez ca am luat driver genius professional si mi-a detectat 3 drivere lipsa din pc si nu merge sa le downloadez nu gasesc crack-ul bun daca ma poate ajuta cineva . raman datorPrint screen: nu e nevoie.
Foloseste tutorialul de Aici
Postat 11 June 2014 - 05:41 PM

Lasa-mi aici specificatiile PC-ului tau!
Pentru a le afla poti descarca Everest!
Cauta numele placii video,placii de baza,placii de sunet si restul si daca gasesti si seriile acestora!
N-are rost sa te chinui asa, din cate se vede lui ii este greu si se fereste sa isi faca un banal cont, asta inseamna comoditate, nu iti mai stoarce creierii ca nu se merita.
@Sharingan - Cauta pe net, de preferat pe torenti, programul Driver Solution Pack, are intre 4 si 7 GB, depinde de ce versiune gasesti, descarci, executi programul, si ala iti cauta si iti instaleaza toate driverele, nu e greu de folosit si nu necesita activare, crack sau key. Succes!!!!
@Tyger - asa cum ti s-a mai zis, CS16 nu incurajeaza pirateria. Sfaturile tale cu descarcarea de pe torenti nu sunt intocmai normelor aplicate pe acest forum deci te-as ruga sa te abtii pe viitor. In caz contrar, ne vom vedea siliti sa editam posturile tale si tu sa fii avertizat.
In primul rand programul este facut de rusi si este free, anume am specificat ca nu necesita crackuri sau seriale, si in al doilea rand torentii sunt legali, si i-am propus torenti fiindca de pe site-ul oficial descarca foarte greu. Deci in tot ce am zis nu e nimic ilegal.
Aceasta postare a fost editata de Tyger: 12 June 2014 - 09:15 AM
Postat 11 June 2014 - 08:52 PM

am net romtelecom nu stau atat sa mi se ia in 10ore nu te baga daca nu stii si nu vorbi !
o sa descarc everest si o sa las reply aici !
Si cumperi tu cont? e 30euro nu mersi conturile nu sunt gratis
EDIT: uite poze cu placa si alea sper ca am pus ce trebuie >>>>
1# http://postimg.org/image/s0u5y6ptj/
2# http://postimg.org/image/myz7c34zj/
Aceasta postare a fost editata de Sharingan: 11 June 2014 - 09:07 PM
Postat 12 June 2014 - 01:20 AM

@Tyger - asa cum ti s-a mai zis, CS16 nu incurajeaza pirateria.
Sfaturile tale cu descarcarea de pe torenti nu sunt intocmai normelor aplicate pe acest forum deci te-as ruga sa te abtii pe viitor. In caz contrar, ne vom vedea siliti sa editam posturile tale si tu sa fii avertizat.
Mersi de intelegere.
@Sharingan - Update-urile necesare le poti gasi pe pagina fiecarui producator al componentelor tale. Ca sa ma fac inteles daca ai o placa video nVidia poti intra pe nvidia.com si vei gasi acolo ultimul driver.
Consider ca primind acest sfat iti va fi mult mai usor sa-ti rezolvi problema.
Cu altceva te mai putem ajuta in acest post?
Aceasta postare a fost editata de VerKoder: 12 June 2014 - 01:20 AM
Postat 12 June 2014 - 03:36 AM

Din pozele uplodate de tine reies urmatoarele:
- sistem de operare windows XP profesional
- placa video NVIDIA GeForce 3 Titanium de 64 Mb
- placa sunet Realtek ALC 650
- placa retea Realtek RTL 8139
- 256 mb Ram SDRam
Wndows xp sp2 sau sp3 are drivere incluse pt ce ai tu in calculator, tu scrii la inceputul acestui topic ca utilizezi windows 7 ultimate, nici in cele mai frumoase vise ale tale windows 7 nu va merge pe configuratia calculatorului la care ai facut tu poze si le-ai uploadat aici.
Pt driverele placilor de retea si de sunet care sunt incorporate pe placa de baza cauti si downloadezi de pe net indicativul placi tale de baza
MSI MS-6382E v2.0 / VIA VT8367 Apollo
PT placa video cauti pe pagina producatorului nvidia si downloadezi
NVIDIA GeForce 3 Ti 200
Tot din printurile puse de el se observa ca are toate driverele instalate
suspect POSTHUNT
Aceasta postare a fost editata de da_boomb: 12 June 2014 - 05:22 PM
Postat 12 June 2014 - 06:35 AM

Descarca driver-ul de AICI
FORCEWARE RELEASE 90
Version: 93.71 WHQLRelease Date: 2006.11.2Operating System: Windows XP, Windows 2000Language: English (US)File Size: 61.4 MBSUPPORTED PRODUCTS :GeForce 3 Series:GeForce3, GeForce3 Ti 200, GeForce3 Ti 500
Aceasta postare a fost editata de GMDDD: 12 June 2014 - 06:39 AM
Postat 12 June 2014 - 04:46 PM

Din pozele uplodate de tine reies urmatoarele:
- sistem de operare windows XP profesional
- placa video NVIDIA GeForce 3 Titanium de 64 Mb
- placa sunet Realtek ALC 650
- placa retea Realtek RTL 8139
- 256 mb Ram SDRam
Wndows xp sp2 sau sp3 are drivere incluse pt ce ai tu in calculator, tu scrii la inceputul acestui topic ca utilizezi windows 7 ultimate, nici in cele mai frumoase vise ale tale windows 7 nu va merge pe configuratia calculatorului la care ai facut tu poze si le-ai uploadat aici.
Pt driverele placilor de retea si de sunet care sunt incorporate pe placa de baza cauti si downloadezi de pe net indicativul placi tale de baza
MSI MS-6382E v2.0 / VIA VT8367 Apollo
PT placa video cauti pe pagina producatorului nvidia si downloadezi
NVIDIA GeForce 3 Ti 200
1# are fata de windows 7 am gresit + ca merge windows 7 pe el am mai avut dar nu merge cs-ul bine pe el.
Descarca driver-ul de AICI
Revin cu edit sa vedem .daca merge
1 useri citesc topicul
0 membri, 1 vizitatori, 0 utilizatori anonimi