Salut CS16, am creat acest topic pentru a vedea ce mijloc de transport preferati.
Model de postare:
Alegere:
Motiv:
Salut CS16, am creat acest topic pentru a vedea ce mijloc de transport preferati.
Model de postare:
Alegere:
Motiv:
Alegere : masina personala
Motiv : ajungi repede la destinatie, comfort
Off: bineinteles, si taxiul.
Alegere: Masina personala
Motiv: Te opresti unde vrei nu de 100 de ori pana la destinatie , nu trebuie sa platesti la kilometru etc.
Alegere:Masina personala.
Motiv:Pur si simplu nu imi place in taxiu sau autobuz. Si cu masina poti ajunge si mai repede la destinatie.
Alegere: Pe jos
Motiv: Decat sa suport mirosuri ; transpiratii si alte de astea, prefer sa aprind o tigara si sa merg pe jos!
Din cele 3 prefer taxiul, masina inca nu am!
Edited by utzu, 15 June 2014 - 11:40 AM.
Alegere: bicicleta pentru drumuri scurte, microbuzul pentru cele mai lungi
Motiv: bicicleta pentru ca ma relaxeaza, vad oamenii, un pic de sport pentru sanatate si microbuz(maxi-taxi) pentru ca e singurul. Ar mai fi trenul dar e rar , gara e departe si na.
Alegere:Masina personala
Motiv:cred ca oricine ar dori sa circule cu masina personala decat sa dea bani pe taxi,sau sa stea inghesuit in autobuze
Alegere:Masina Personala
Motiv:Pe banii de taxi sau de autobuz imi bag benzina si ma duc unde vreau si ma opresc pe unde vreau eu
Alegere: Masina
Motiv: Taxiul e prea scump, autobuzul...nu stau la coada atat! Masina o folosesc cand vreau si ajung si mai rapid unde vreau!
Alegere: Din cele 3 pe care le-ai ales, eu aleg clar taxiul.
Motiv: Evit timpul pierdut aiurea, statul in statii.
PS: Cel mai mult merg cu metroul
Alegere: Din ce ai pus tu aleg taxi-ul, insa metoda preferata este cu metrou-ul, presupun ca nu stai in Bucuresti.
Motiv: Confort.
Alegere:As alege bicicleta
Motiv:Deoarece,nu tu bani pe combustibil,este mai usor de transportat...O i-ei unde doresti,depasesti orice altfel de mijloc de transport
Alegere: Masina personala.
Motiv: Pentru ca imi este la indemana, trebuie sa plec undeva urgent, ma urc in masina si gata, nu trebuie sa stau sa astept autobuzu', sa mearga la fiecare statie etc.
Alegere: Masina Personala
Motiv: momentan circul DES cu autobuzul, merg/vin de la scoala. Dar peste 2ani voi merge cu masina personala.
PS: din cand in cand mai circul si cu taxi-ul
0 members, 1 guests, 0 anonymous users