Sunt pasionată de maşini de foarte mult timp , ştiu că probabil majoritatea va gândiţi cum de s-a întâmplat asta , dar am să va povestesc micul motiv pentru care acest topic a fost deschis.
Căutăm acum câteva săptămâni pe site-uri de tunning ,pentru că este unul dintre site-urile mele favorite,informaţii utile despre Ford Mustang, şi , spre surprinderea mea am dat peste această frumuseţe:
Şi da , acesta este conceptul Daciei 1300, realizat de numele celui care este expus pe poză.
Motorul cu capacitate de 1.3 , în ceea ce priveşte legătura schimbarii cu motorul electric, ar aduce această maşină printre marele brand-uri cum ar fi : Porche , Mercedes , Audi,etc.
Părerea mea personală este că acest prototip aduce mai mult cu Mustang-ul visurilor mele (varianta 67'), deşi designerul a încercat să rămână cât mai fidel în ceea ce priveşte Dacia comunistă pe care o ştim cu toţii.
Jantele de tip Fergat şi farurile , stopurile şi multe altele ne aduc cu gândul la modelele luxoase ale Daciei 1301 (de pe vremea aceea).
Din păcate , acest prototip va rămâne exact aşa cum este, nu este o maşină care în viitor ar putea fi comerciala.